Jerzy Popiełuszko, a megalázottak és megfélemlítettek szószólójának emlékére

Jerzy Popiełuszko, a megalázottak és megfélemlítettek szószólójának emlékére

2017.09.18. | Horváth K. József

A hetven évvel ezelőtt született boldog Jerzy Popiełuszko vértanúpap emlékművét avatták és szentelték fel a Sport Szabadidő és Rendezvény Központban szeptember 17-én.

Tovább
Ágyúval Demcsákra?

Ágyúval Demcsákra?

Tovább
Na és? – Horn Gábor

Na és? – Horn Gábor

Tovább

Stohl Buci vonyíthat még sokáig

„Legszívesebben ordítanék, de nem merek” – panaszkodik a Magyar Narancs címlapján Stohl András, félreérthetetlenül utalva rá, hogy nincs kibékülve az őt körülvevő világgal.

„Vona szeméből folyik a szennyvíz”

Egy idős úr felháborodva hívta szerkesztőségünket. Kiderült, hogy ő is nyugdíjas. Meg akarta osztani velünk sértettségét Vona Gáborral kapcsolatban.

Botka tesz az emberekre

Érdekesen kommentálta Botka László, az MSZP miniszterelnök jelöltje a Závecz Research legfrissebb közvélemény kutatási adatait kedden az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A "hiperfüggetlen" Vujity Tvrtko

Különös dolog történt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hétfőn este.

Németh Szilárd a szeretetről

Érdemes még pár sor erejéig visszapillantani az országszerte ragyogóan sikerült Szent István napi ünnepségekre.

Lázár János: képes-e a nemzet élni a lehetőséggel?

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter különösen fontos dologra hívta fel a figyelmet vasárnapi ünnepi beszédében Makón.

Pokolfajzat

„A barcelonai áldozatokat mérhetetlenül sajnálom, Arthur J. Finkelsteit nem. És remélem, ugyanoda kerül, mint a merénylő.”

Sváby egy hóhérról adomázott

Sunyi, a tömeggyilkos Kádárt mentegető, de az emberek egy része által még mindig kedvelt egykori pártvezérről riportot közölt Sváby András Heti Napló című legutóbbi műsorában.

Merkel elmebaja

Tudom, hogy Merkelnek szurkolunk. Tudom, hogy jobb lenne Magyarországnak, ha ő jönne be a szeptemberi választáson, mint a szocialista Martin Schulz. Méghozzá sokkal jobb lenne Magyarországnak.

Mesterházyék diliháza

Kis túlzással lehülyézte Mesterházy Attila, az MSZP 2014-es miniszterelnök-jelöltje Simicska Lajos oligarhát az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?