Jerzy Popiełuszko, a megalázottak és megfélemlítettek szószólójának emlékére

Jerzy Popiełuszko, a megalázottak és megfélemlítettek szószólójának emlékére

2017.09.18. | Horváth K. József

A hetven évvel ezelőtt született boldog Jerzy Popiełuszko vértanúpap emlékművét avatták és szentelték fel a Sport Szabadidő és Rendezvény Központban szeptember 17-én.

Tovább
Ágyúval Demcsákra?

Ágyúval Demcsákra?

Tovább
Na és? – Horn Gábor

Na és? – Horn Gábor

Tovább

Soros „európai megoldása” magyarellenes

Soros György nem viccel. A minap egy olyan javaslatcsomaggal állt elő az Európai Parlament ülésén, amelynek megvalósítása rendkívül rosszul érinthetné Magyarországot.

Szanyi szembeköpi választóit

Szanyi politikus létére lehetőleg igyekszik mindig szembemenni választóival. Úgy közlekedik a lelkükben, mint elefánt a porcelánboltban. Az különösen kedves a szívének, ha az örömüket elronthatja.

Nagy Britannia távozik az EU-ból, Cameron lemond

Hivatalosan is bejelentették, hogy a kilépést pártoló tábor nyerte meg a brit EU-tagságról tartott népszavazást. Bejelentette távozási szándékát pénteken David Cameron brit miniszterelnök.

Piros lap Jávor Benedeknek

Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért Európa Parlamenti képviselője ezúttal is páros lábbal csúszott be Magyarországnak!

Torz bicikli Szárszó szimbóluma

A Farkasházy Tivadar humorista, publicista kertjében idén is hagyományosan megrendezett, immár XV. Szárszói Találkozó ezúttal se tudta összébb kovácsolni az ellenzéki pártok képviselőit.

Minőségi oktatáshoz jó pedagógus is kell!

Most, a tanévzárók, a ballagások idején ütötte meg a szememet egy Facebook-bejegyzés az oktatással kapcsolatban. Végre nem a politikai hangulatkeltők kormányzattal szembeni folyamatos állóháborújáról lehetett olvasni, hanem a lényegről, vagyis a munkáról. A tanításról, a gyerekekről.

Magyarország nem boroshordó

Szívből örülök dr. Dániel Péter, Farkasházy Tivadar, Bartus László, Tóth Gergely vagy éppen a Lengauer família gyomorforgató írásainak. Saját torkukon át, saját szájukból, szabad akarattal kiáltották világgá, hogy elvetemült gazembereknek akarják láttatni magukat.

Németh Sándor parazsa

Parazsat gyűjtött a fejére Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője, az ATV tulajdonosa, mert egyetértett Orbán Viktor miniszterelnökkel a betelepítési kvóta elleni népszavazás tekintetében. Őszintén örülök Németh Sándor állásfoglalásának. Kiállása azt bizonyítja, hogy a liberális oldalon is akadnak olyan személyiségek, akikkel a nemzeti minimum értékei mentén józanul lehet beszélni.

Politikai pecsenyesütő pedagógusok

Összejöttek a Tanítanék Mozgalom résztvevői és kimondták, ami a szívüket nyomta. A pedagógusok többség azonban felelősséget akar minden szinten, minőségi szakmai munkát szeretne végezni, hogy versenyképes tudást nyújthasson a gyerekeknek. S az ehhez szükséges feltételek megteremtésért fog össze.

Vona most is lenézi választóit

Vona Gábor megint vakít! Olyan ember szokott ilyet tenni, aki valamiért nagyon nyeregben érzi magát, a választóira pedig úgy tekint, mint csököttagyú gyülekezetre, amelynek rendkívül rossz az emlékezete.

Ezeket a cikkeket olvastad már?