A guillotine árnyékában

A guillotine árnyékában

2017.07.17. | Horváth K. József

Engedtessék meg a magyaroknak, hogy a küzdelemben a saját érdekeikért szálljanak síkra s ne abban jeleskedjenek, hogy Soros nevethessen a végén!

Tovább
David Lau: Ha valaki ellentmond egy zsidónak, az nem antiszemita

David Lau: Ha valaki ellentmond egy zsidónak, az nem antiszemita

Tovább
A magyarok nem sírhatnak a végén!

A magyarok nem sírhatnak a végén!

Tovább

Kulahányó Gyurcsány új lufija

Úgy látszik, bizonyos milliárdosok már csak ilyenek. Simicska Lajos ügynökvádja után Gyurcsány Ferenc is előrántott egy hasonló mendemondát Orbán Viktorról. Mintha csak micsodahossz-versenybe kezdek volna.

Hivatásos lázítók Orbán ellen

Nettó lázítás folyt húsvét hétfőn este a HírTv Egyenesen Kálmán Olgával című műsorban az Orbán-kormány ellen. A látszólag közömbös unalommal kommunikáló, ám valójában belső gyűlöletüket nehezen leplező porondmestereknek most Róna Péter Oxfordban is oktató közgazdász és Konrád György író lett szerződtetve.

Orbán Viktor meglocsolta kisunokáját

Egy éves unokáját, Alízt is meglocsolta Húsvét hétfőn Orbán Viktor.

Orbán: nyerni fogunk!

Úgy fest, hogy az utcai tüntetések fő szervezői, liberális provokátorai, akik között persze szép számmal találunk gyakorló ellenzéki politikusokat is, kezdenek előjönni a farbával. Miden eszközzel el akarják takarítani az Orbán-kormányt az útból, mert akadályozza a Soros által nagyon óhajtott migránsmilliók Magyarországra, illetve Európába áramoltatását.

Orbán házának kapuján élte ki magát egy DK-s nő

„Szabad országot! Demokráciát! Jogállamot!” – ilyen és ehhez hasonló tartalmú feliratokkal ragasztotta tele Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja Orbán Viktor Cinege utcában található háza bejáratát szombatról vasárnapra virradó éjszaka.

Kálmán Olgával a béka feneke alatt

Kéri László politológus a minap a béka feneke alá süllyesztette a HírTv-t, s vele együtt Kálmán Olgát. A műsorvezető kritika nélkül engedte, hogy Kéri kulákozzon kedvére, vérig sértve a még élő, egykor tisztességesen gazdálkodó, de igazságtalanul megbélyegzett parasztembereket és leszármazottaikat.

A Kossuth téren nem lesz vérengzés

Bicskanyitogató arcátlanságok sorozatával zárulnak mostanában a napok. Közelről mutatja a tévé, hogy pofátlan ifjú tüntetők provokálják a kötélidegzetű rendőröket, akik nem engedik be őket oda, ahol egyébként semmi keresnivalójuk.

Orbán, NE takarodj!

„Aláírtad, János, égni fog a város!” fenyegetőztek libabőröztető rigmusukkal a spontán tüntetők hétfő este, miután Áder János köztársasági elnök aláírta a Lex CEU-ként ismertté vált felsőoktatási törvénymódosítást.

Gyurcsány verőemberei a civil „rendőrök”?

Gyurcsány Ferenc, DK főnök, egykori KISZ KB titkár nem lehet túl büszke mai utódjára, az Ifjúsági Demokraták Egyesületének (IDE) elnökére, Körmendi Istvánra. Körmendi ugyanis nyilvánvalóan annyira hülye, hogy maga is elhiszi, amit mond.

D. Tóth Kriszta – újratöltve

A D. Tóth Kriszta írásával foglalkozó jegyzetünk után Facebook olvasóink közül többen megemlítették, miként „remekelt” hősünk 2005. április 19-én a Szent Péter téren, amikor Ratzinger bíborost XVI. Benedek néven pápává választották. A remeklésről videóra, hangfelvételre nem bukkantam, ám Bayer Zsolt 2005-ös jegyzetétre igen. Ajánlom figyelmükbe szeretettel!

Ezeket a cikkeket olvastad már?