A guillotine árnyékában

A guillotine árnyékában

2017.07.17. | Horváth K. József

Engedtessék meg a magyaroknak, hogy a küzdelemben a saját érdekeikért szálljanak síkra s ne abban jeleskedjenek, hogy Soros nevethessen a végén!

Tovább
David Lau: Ha valaki ellentmond egy zsidónak, az nem antiszemita

David Lau: Ha valaki ellentmond egy zsidónak, az nem antiszemita

Tovább
A magyarok nem sírhatnak a végén!

A magyarok nem sírhatnak a végén!

Tovább

Ez szívás, ugye D. Tóth Kriszta?

D. Tóth Krisztát a jelek szerint nem csak Hesz Máté, egykori házastársa hagyta el, hanem a józan esze is.

Nemzetközi lapszemle

Magyar vonatkozású írások a világsajtóból

Nemzetközi lapszemle

Magyar vonatkozású írások a világsajtóból

Botka varangyosbékái

Százan voltak kíváncsiak Botka László, MSZP miniszterelnök-jelölt szerdai utcafórumára Kunhalmi Ágnes szűkebb hazájában, a XVIII. kerületi Havanna-lakótelepen. Ráadásul az ellentüntetőkkel együtt, akik táblákon nyilvánították ki, hogy nem kérnek a szocialista korifeusból.

Fenyegetőzés – minden alap nélkül

Az alaptalan riogatás mintapéldánya látott napvilágot a brit konzervatív napilapban, a The Timesban. Nem eszik olyan forrón a kását, ahogy főzik.

Soros őrjöngő harcosai

A Freedom House számára nem az a baj, mi történik valójában az emberekkel, sokkal inkább az fontos neki, milyen kormány van hatalmon. Melyikből lehet pénzt csinálni?

Kunhalmi Ágnes „sötét lyuka”

Kunhalmi „sötét lyukas” reagálása nem más, mint a magyar választópolgárok hülyének nézése, érvényes mondanivaló híján az indulatok öncélú felkorbácsolása politikai pecsenyéjük sütögetése érdekében a választások előtt.

A CEU-csalás szorzószámai

Lehet, hogy a liberális világ és a tudományos közélet egy része védelmébe veszi a Közép-Európai Egyetemet, de nyilatkozataik egyike sem cáfolja a jogsértéseket megalapozó tényeket. Ez pedig nem más, mint a szavakban egekig magasztalt jogállamiságnak a valóságban lábbal való tiprása.

Hazugságon kapta magát a CEU

Az törvénymódosítás szíven szúrja a csalást, a liberalizmus ’politikailag korrekt (pc)’ hazugságdiktatúráját, a tisztességtelenséget, a Soros-érdekeltség privilégiumrendszerét, amely a CEU-t minden alap nélkül a többi egyetem elé helyezte.

Orbán lehazugozása helyett…

A csalás, az csalás, akárki is követi el. Volt egy vizsgálat, és megállapítottuk, hogy több egyetem is szabálytalanul működik, köztük Soros György egyeteme is – fogalmazott Orbán Viktor.

Ezeket a cikkeket olvastad már?