A guillotine árnyékában

A guillotine árnyékában

2017.07.17. | Horváth K. József

Engedtessék meg a magyaroknak, hogy a küzdelemben a saját érdekeikért szálljanak síkra s ne abban jeleskedjenek, hogy Soros nevethessen a végén!

Tovább
David Lau: Ha valaki ellentmond egy zsidónak, az nem antiszemita

David Lau: Ha valaki ellentmond egy zsidónak, az nem antiszemita

Tovább
A magyarok nem sírhatnak a végén!

A magyarok nem sírhatnak a végén!

Tovább

Medgyessy puszipénze?

Leginkább az tisztázódott a gazdasági bizottság ülésén, hogy semmi érdemi információt nem tudhattunk meg az ügy címlapon helyet kapó szereplőjétől. Legfeljebb annyit, hogy a mai „vallomás” szerint a 4-es metró ügyében az egykori MSZP-SZDSZ koalíció még véletlenül sem csinált semmit.

Vona házhoz ment a pofonért

Ha Vona hatalomra kerülne, ugyanezt az SZDSZ által kitaposott utat járná. Simicska pedig nyakló nélkül gyarapíthatná a vagyonát, tehetné tönkre tömegesen a magyarokat. A Hirtv pedig nemcsak 2018-ig, hanem tovább is szennyezhetné a környezetet. Ebből azonban a választók nem kérnek.

Simicskáék bandériumai

Simicska Lajos fia azt találta mondani, hogy a jövő évi választás igazi tétje az lesz, hogy Vona Gábor megszerzi-e a kétharmadot vagy sem. Simicska fián keresztül is azt kürtöli világgá, hogy igenis, Orbán Viktor bukni fog 2018-ban, mert ő mindent megtesz azért, hogy így legyen.

Simicska Indexe szellentett egy nagyot

Az orbitális galambot a szkatológia emeritusa, az Index eresztette ki magából, midőn megírta, hogy a 200 milliárd forintért felépülő Puskás Ferenc-stadion árát mi minden másra, társadalmilag mennyivel hasznosabb feladat megoldására vagy kezelésére lehetne költeni, mint egy új látványsport-létesítmény emelésére.

Soros György tettestársa

Hiába koppintottak a tények sorozatosan Mászáros Antónia orrára a Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkárral az ATV Egyenes Beszéd című műsorában folytatott beszélgetésben, ez a helyzet egy pillanatra sem hozta őt zavarba. Sőt, kérdésről kérdésre úgy folytatta mondókáját, mintha ő képviselte volna a tényeket, vendége pedig a hamisságot.

Szelényi Zsuzsa környezetszennyezése

Nagyon szomorú volt Szelényi Zsuzsa, az Együtt elnökségi tagja, parlamenti képviselő ma reggel a HírTv-ben, hogy a parlament tegnap megszigorította a migránsokkal kapcsolatos jogszabályokat.

Gyurcsány véres kézzel akar választást nyerni

Képzeletbeli országvezetőként osztotta az észt Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció tisztújító kongresszusán ma délben a Millenárison. Már beszéde elején leszögezte, hogy gyarapodó jövőbe „akarom vezetni az országomat”, nem rémálomba.
Miiit??? „Országomaaaat!?” Jézus isten!

Majtényi erőszakkal tarkított kiscsoportos előadása

Nem örülök annak, hogy verekedésbe torkollott Majtényi László köztársaságielnök-jelölt jogállamról tartott tegnap esti előadása az ELTE-n.

Akasztanának is a momentumosok?

A jelek szerint a hazudozás, a félrevezető politizálás, a rombolás mellett akasztás-ügyben is van utánpótlása a balliberális oldalnak.

Trump: egy a nemzet, egy a végzet

Donald Trump elnök magyar idő szerint szerda hajnalban mondta el első kongresszusi beszédét, amelyet annak befejezése óta egyre-másra követnek az elemzések mindkét oldalról. Elemzés, esetleges belemagyarázás helyett mi összegyűjtöttük a nagyjából egyórás beszéd legemlékezetesebb pillanatait.

Ezeket a cikkeket olvastad már?