Márka lett az Erkölcs, Erő, Egyetértés

Ezúttal nem a zöld gyepre, hanem egy igazi divatbemutató hamisítatlan kifutójára „futott ki” a Ferencváros labdarúgó csapatának több tagja Thomas Doll vezetőedzővel az élen.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója tegnap este jelentette be a Groupama Arénában rendezett divatbemutatón, hogy a Saxoo London cég új támogatója a Ferencvárosnak. A neve ellenére nagyon is magyar vállalkozás szép ruháit fogják viselni a jövőben a csapat játékosai, ha idegenbeli mérkőzésre érkeznek, vagy ha az együttes tagjai közösen jelennek meg nyilvános eseményeken. A cég elegáns logót készített a Fradi „Erkölcs, Erő, Egyetértés” tradicionális fogalomhármasából, amelyek márkajelzésként megtalálhatók az ingeken, pulóvereken, öltönyökön és az összes kiegészítőn. Mint a Saxoo London képviselője elmondta, a cég hamarosan női kollekcióval is megjelenik a piacon.

A bemutatón egy másik divatcsalád, a Streetwear is bemutatkozott, elsősorban a fiatalabb korosztálynak készült hétköznapi viseletkínálatával.

Az új termékek megjelenése nem érinti a labdarúgó csapat sportszerelésének kérdését. Azt továbbra is a Nike szállítja a labdarúgók számára tízéves együttműködési szerződés keretében.

Az új kollekciókat a Groupama Aréna Fradishopjában és az internetes webáruházban is meg lehet vásárolni.

                                                                 ***

Jó dolog egy ilyen kezdeményezésről beszámolni. Főleg, hogy az egyesületnél látványosan ügyelnek a sorrendre. Először a belbecsre figyeltek, a játék eredményességét tették rendbe nagy alázattal, s csak eztán fókuszáltak a külcsín egyáltalán nem lényegtelen részleteire. Az egységes megjelenés a lelki összetartozást, ha tetszik a csapatban meglévő erkölcsöt, erőt, egyetértést is jelképezi. Az FTC mostani döntése fontos lépés a közösség identitásának erősítésére. Ma egymillió hatszázezer szurkolója, szimpatizánsa van a klubnak országszerte. Óriási erő. Mennél összetartóbb ez a társaság, annál példaadóbb klubjuk sportszerű szolgálatának a módja, értékeinek képviselete.

Mennél több erős kisközössége van az országnak, annál erősebb maga a nemzet. Annál nyilvánvalóbb, hogy a Kárpát-medencében élő magyarok jól érzik itt magukat. Kubatov Gábor Fradi elnök jó munkát végez.

Lamah, Dilaver, Radó András és Ramirez a fiatalos Streetwear viseletben

Thomas Doll, Busai Attila, Gyömbér Gábor és Pintér Ádám a klub új elegáns öltözetében

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/22713/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?