Orbán embertelen lenne?

Ez lehetetlen, ez nem fordulhat elő

Az „embertelenség nagykövetének” nevezte a napokban Markus Rinderspacher, a bajor parlament SPD-frakciójának vezetője Orbán Viktort annak apropóján, hogy a magyar miniszterelnök Horst Seehofer bajor CSU-vezérrel tárgyalt Budapesten. „Dohos nacionalizmussal osztja meg Európát, ellentmond az európai alapértékeknek és a keresztény felebaráti szeretetnek”, tette hozzá. Párttársának, az SPD vezető Sigmar Gabriel alkancellárnak pedig az jutott eszébe, „ahelyett, hogy (Seehofer) Merkel kancellárt támogatná, legnagyobb ellenségével szövetkezik. Felelőtlennek tartom, hogy a kancellár asszonyt egy ilyen döntő csúcstalálkozó előtt így hátba támadják”.

E rendkívül durva, vezető politikusokhoz kiváltképp méltatlan nyilatkozatokat egyszerűen elintézhetnénk egy kézlegyintéssel. Mit várunk Németország Szociáldemokrata Pártja (SPD) első embereitől, ha pártjuk szellemiségének gyökerei a vérgőzös munkásmozgalom és a kíméletlenül antiszociális ideológia, a liberalizmus eszmerendszerébe kapaszkodnak. És semmitől nem irtóznak jobban, mint a „dohos nacionalizmustól”, a keresztény értékek emberbaráti képviseletétől.

Mégsem lehet azonban vállrándítással elmenni az újabb verbális lejáratási kísérlet mellett, hiszen az általuk képviselt téziseket sokan osztják az Európai Bizottságban és az Európai Parlamentben is. Sőt, az unió legbefolyásosabb politikusa, Angela Merkel szavait és tetteit is irányítani képes politikai erőről van szó.

Az SPD annak köszönheti erejét, hogy a CDU/CSU hagyományos politikai szövetségese, az FDP a 2013-as választásokon nem jutott be a parlamentbe. Így bár a CDU/CSU minden korábbinál nagyobb arányú győzelmet aratott, öt képviselői mandátum azonban hiányzott ahhoz, hogy 316 képviselővel meglegyen az abszolút többségük a parlamentben. Ezen az öt mandátumon múlt tehát, hogy most oda kell figyelnünk az avitt szellemiségű párt vezetőinek felháborító megjegyzéseire.

Most is feltehetjük a kérdés. Vajon ki az embertelen? Az e, aki megvédi országát, annak lakóit a terroristákkal szennyezett migránsok ellenőrizetlen beáramlásától, betelepítésétől, kiállva ezzel Európa védelmében is, vagy az, aki saját népe tiltakozása ellenére hagyja terroristák, bűnözők, gazdasági migránsok által elözönleni az országot. Akinek nem számítanak a bevándorlózendülések, a felgyújtott menekülttáborok, a molesztált lányok, asszonyok félelmei.

Orbán Viktor azt mondja: „Ez lehetetlen, ez nem fordulhat elő. Ha csak a jelét látjuk bármi ilyesminek, azt le kell törni, csírájában el kell fojtani, és utána azt a jogrendszernek következetesen meg kell torolni.”

Ezek után – a nagyszerű SPD-sek szerint – a magyar miniszterelnök az embertelenség nagykövete. Tessék mondani, akkor mit mondjunk azokra, akik ennek éppen az ellenkezőjét vallják. Akik önös érdekű migránssimogatásukkal – a párizsi terrorcselekményekre, a kölni szörnyű szilveszterre fittyet hányva – tudatosan hígítanák tovább a német társadalmat lényegében csak azért, hogy a szintén demográfiai hullámvölgyben lévő Németországban több szavazójuk legyen. Miközben évtizedek óta képtelenek integrálni a német társadalomba a korábban érkezett vendégmunkásaikat, s teljesen nyilvánvaló, hogy az új jövevényekkel még kevésbé boldogulnának.

Ám őket az emberek akarata nem érdekli. Csak a hatalom mindenáron való megszerzése lehet a cél. Akár a német nép rovására is, ha tetszik, bármilyen áron.

Az SPD-vezető kétségbeesett ármánykodás persze az ő szempontjukból érthető, hiszen a számukra legkínosabb igazságokat az a magyar miniszterelnök mondja ki, akinek szemlátomást napról napra nő az európai támogatottsága is. A minap uniós csúcspolitikus, Donald Tusk is kimondta azt, amit Orbán Viktor közel egy éve javasolt, hogy az Unió védelmét a külső határoknál kell kezdeni. Angela Merkel is beismerte, hogy hibázott: „Sajnálom, hogy nem a külső határok jobb védelmével kezdtük, hiszen így sok ember gyűlt össze Görögországban.”

Mit tesznek ebben a helyzetben a német szociáldemokraták: jó bolsi-liberális hagyomány szerint hazudnak, rágalmaznak – akárcsak itthon például Gyurcsány: „úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este” – embertelenséggel vádolnak másokat. Holott az embertelenségnek éppen ők az igazi képviselői. Sötét megállapításukkal nyilvánvalóan igyekeznek ellehetetleníteni az egyre nagyobb támogatói háttérrel rendelkező Orbán Viktort a március 17-18-i uniós csúcs előtt, amikor a tagállamok vezetői először láthatják majd írásban a menekültek kötelező szétosztásáról szóló európai javaslatot.

De kibújt a szög a zsákból. Az eddig sokszor már árulással vádolt Angela Merkel ugyanis a napokban elmondta, kik állnak kényszerű migránspolitikája hátterében. A Deutsche Wirtschafts Nachrichten tette közzé: a német kancellár egy CDU rendezvényen kijelentette: nem más, mint a szociáldemokraták és a zöldek akadályozták meg Németországot abban, hogy számos dél-európai és észak-afrikai országot biztonságossá nyilváníthasson. Ezzel a két koalíciós partner korlátlan migránsbefogadásra kényszerítette a német kormányt. Az eredmény egymillió feletti migráns, kezelhetetlen problématömeg, egyre nagyobb társadalmi feszültség, el nem tagadható erőszak és terrorveszély.

Valószínű, hogy Merkel ezzel az időzített leleplezéssel a március 13-án három tartományban sorra kerülő választások miatt is üzent. Az igazság széles körű megismerése hozzásegíthet, hogy a kancellár megszabaduljon hazug szövetségeseitől, ha úgy tetszik a népakarat semmibevevőitől. Az kiabál ugye, akinek a háza ég.

Nyilvánvaló, hogy nem Orbán, hanem az SPD-vezetők a hataloméhes önzés, az embertelenség valódi nagykövetei.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/25681/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?