Kirívó embertelenség

Kibillent agyműködés

Csiba Katalin, volt LMP-s politikus, aki jelenleg Brüsszelben dolgozik, nem sokkal a Maelbeek metrómegállónál történt robbantás előtt szállt ki ennél a megállónál. Micsoda mázli! – mondhatnánk neki, ha hagyná. De nem hagyja, mert ösztönei azonnal blogírásra késztetik. A brüsszeliek jó része még e pillanatokban fejvesztve menekül, félve az esetleges újabb robbanástól.

Csiba azonban nem rémüldözik, s nem vegyül a néppel. Már írja is: „ … valószínű, hogy számító és pragmatikus politikai erők ki fogják használni az emberi félelmet és erősíteni fogják a rettegést, hogy bebetonozzák hatalmukat.” A szakember azonnal tudja, milyen gyógyszert kell ilyen esetben felírni. Ha van egyáltalán olya szer, ami képes helyrehozni a normális kerékvágásból ilyen mértékben kibillent agyműködést. Neki a 31 ember halálát okozó robbantások után az jut eszébe hogy „..fontos megvédenünk a muszlimokat, a menekülteket, akik áldozatai lehetnek annak a mocsárszagú politikának, amit otthon is napirenden tart a kormány.”

A brüsszeli reptéren egy háromgyerekes perui családból a papa és két gyerek óriási szerencsével megmenekült, mert nem győzték kivárni a sort a becsekkolásnál, a gyerekek arrébb mentek szaladgálni, a papa pedig figyelt rájuk. Aztán bumm! Az anyuka szörnyethal, mások is mellette.

Csiba közben munkahelye csöndjében azt a magyar kormányt mocsárszagúzza, amely mindent elkövet, hogy megvédje hasonló szörnyűségektől az embereket. A britek egy David Dixon nevű férfi után kutatnak, aki nem érkezett meg a munkahelyére, s aki minden kedden azon a metróvonalon közlekedett, ahol azon a reggelen a robbantás volt. Egy michigani kosarasnak szögek, szilánkok fúródtak a lábába és a csípőjébe. A szögeket a bombagyárosok építették bele a robbanószerkezetbe, hogy minél több áldozatot szedjenek. Sebesülése komoly hatással lehet pályafutására.

Cs. K. pedig filozofál: „Ép ésszel felfoghatatlan és megemészthetetlen, hogy aktív terroristák működnek egy városban, akik az ügyük igazolását ártatlan emberek megölésével próbálják elérni.”

Felfoghatatlan, igaz, de ettől még tény. Ettől még tömeggyilkos valóság.

Ennek ellenére tagadják a migráció és a terrorizmus összefüggését. Pedig Salah Abdeslam személye alapján az összefüggés ma már napnál világosabb. Cs. K. és liberális elvbarátai valószínűleg okkal nem néznek szembe a gazdasági menekültek között nagy számban valószínűsíthető terroristák beszivárgásának óriási kockázatával. Fontosabb nekik saját szavazóbázisuk menekültekkel való terebélyesítése, mint a közvetlen életveszélyt is jelentő tömegek beáramlásának megakadályozása.

Azokkal a gondolatokkal akarják átitatni az agyakat, amelyek alapvetően idegenek az önmagával és családjával szemben felelős, féltenivalóval rendelkező emberektől. Lelkiismereti konfliktust igyekezve kelteni a józan gondolkodás és az ordas liberális hazugságok álhumánuma, az önveszélyes kiszolgáltatottságig befogadó szeretet-szemlélet szembeállításával.

Milyen jó lenne, ha Ferenc pápa nem a migránsok lábát mosná ebben az életveszélyes zűrzavarban!      

Akik pedig igyekeznek biztonságban tartani az embereket, az országot, azok szerintük hatalombebetonozók, elítélendő senkiháziak. Az SZDSZ-es időkből származó terminológiával mucsaiak.

Csiba Katalin személye voltaképpen egyáltalán nem lenne érdekes. Trendinek mondott szemlélete azonban figyelmet érdemel, hiszen kirívó példája az embertelenségnek. Akinek a detonációk füstje talán még csípte a szemét, amikor már arra buzdított, hogy idehaza a korlátlan befogadás révén eszkaláljuk veszélyforrásainkat, tegyük ki magunkat is terrortámadásoknak, áldozzunk föl újabb és újabb ártatlan embereket. Ne pedig a közbiztonság erősítésével, – az ő narratívája szerint – a hatalom bebetonozásával legyünk elfoglalva.

Kificamodott világlátása átível országhatárokon, kontinenseken. Martin Schultz, az Európa Parlament német szociáldemokrata elnöke és Botka László Szeged szocialista polgármestere titokban szőtt románcából is kitűnik ez a tuti. A liberális baloldal legnagyobb pártja miniszterelnök-jelöltnek szánt képviselője is gondolkodás nélkül köt különalkut saját polgárai háta mögött, önnön választói rovására, mindenféle felhatalmazás nélkül. Schultz ezért egy nyilatkozatban meg is simogatta a fejét, mondván: Szeged egy "elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni". Miközben a kormány nem győzi szigorítani az országban a biztonsági készültséget, megpróbálva meggyőzni az ellenzéket a kétharmados alkotmánymódosítás támogatásáról, aközben az ellenzék ez elől folyamatosan kitér és titkos találkozókon sütögeti internacionalista pecsenyéjét.

Pedig még a kétharmados felhatalmazás birtokában sem kizárt egy esetleges terrorcselekmény előfordulása idehaza. De legalább az ellenzék elmondhatná magáról, hogy mindent megtett azért, hogy ne történjen meg a baj. A kétharmados döntés támogatásával megszabadulhatnának a felelősségtől. Simán odadobhatnák a gyeplőt a kormánynak, mondván, mi segítettünk, ti mégsem tudtátok megelőzni a bajt. De nem. Mintha jobban félnének a telefonlehallgatások számának bővítésétől vagy bankközi pénzmozgások ellenőrizhetőségétől, mint az ellenállásuk miatti kockázat megnövekedésének esetleg nagyon is tragikus következményeitől. Igaz, az emberélet nekik sosem ért annyit, mint saját kicsinyes érdekük szolgálata. A kommunizmusban az erőszak, napjainkban az erejét még fitogtatni akaró nemzetközi liberalizmusnak a gazdasági kiszolgáltatottá tétel az eszköz. És a lelki terror. A mocsárszagúzás, a megbélyegzés, a következetes lenézés.  

Szerencsére a magyaroknak ez nem jön be. Többségük nem tüntetget, nem ölt kockás inget. Rendet, biztonságot, nyugalmat akarnak. Amit a kormány. Talán éppen ezért jönnek olyan jól ki egymással. Még ha ez a liberálisoknak egyáltalán nincs ínyére, akkor is.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/26101/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Varga válasza: veronika bejegyzésére 2016-03-28 18:42:26
Felfoghatatlan miért gondolja azt bármelyik migránst befogadó párti is, és magyargyűlölő,
hogy majd vele vagy az ő családjával másként bánnak? http://napimigrans.com/video-elraboltak-majd-30-oran-at-eroszakoltak-a-13-eves-nemet-lanyt-a-betolakodok/
Válaszolok
Varga válasza: Marcsi bejegyzésére 2016-03-28 18:31:37
A magyar nép, a magyar családok, azt nem igen értik, hogy a már gyökértelenné, hazátlanná lett, liberális-bolsi baloldalt vezetők, a sleppjük, és az őket 6talomban tartók,
miért akarják, hogy migránsbandák vadásszanak Magyarországon a feleségeinkre és leányainkra??
http://meteon.org/2016/02/29/mint-a-kozel-kelet-verfurdot-rendeztek-a-kessel-tamado-migransok-a-norveg-varos-utcajan/
Válaszolok
Varga 2016-03-28 18:29:06
amit a magyarok többsége, és az Orbán-kormány is képvisel,
az a külföldi és magyar balliberális pártok,a magyarok ellenségei számára gyakorlatilag elviselhetetlen, úgymint,
a nemzeti szuverenitás védelme,
a tradíciók védelme,
az átlagemberek védelme, a kereszténység védelme,
a hagyományos családmodell védelme, és még sorolhatnánk.
Válaszolok
Marcsi válasza: veronika bejegyzésére 2016-03-27 19:44:57
Bizony undorító egy firkálmány!
Válaszolok
veronika 2016-03-27 16:21:05
Ilyen kormányt fényező, kiszolgáló, másokat csak gyalázó blog kevés van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?