Szigetvári Viktor orrturkálás helyett antiszemitázott

Remélhetőleg a botrányos eset kapcsán Szigetvárinak nem lesz többé beszélgetőpartnere politikai ellenfelei közül

Legjobb, ha szó szerint közöljük azt a szövegkörnyezetet, amelyben Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke leantiszemitázta a fideszes Németh Szilárdot, akivel az ATV Szabad szemmel című műsorában a kötelező betelepítési kvóta elleni referendum kapcsán beszélgetett.

„Műsorvezető: – Mit szól ahhoz, hogy ami mai értesülés, egy rangos brüsszeli lap írta meg, hogy odáig fokozódott a feszültség Brüsszelben magyarok és az Unió között, hogy már majdhogynem kínos magyarnak lenni?

Németh Szilárd: – Sima hazugság! Tehát az a helyzet, bármit be fognak vetni azért, hogy negligálják a magyar népszavazást. Erről beszélek. Mindent bevetnek. Az előretolt hazai politikusaikat…

Szigetvári Viktor közbevág: – Mondja csak, hogy terroristák, nyugodtan, mondja, hogy terroristák!

Németh Szilárd folytatja a megkezdett mondatot: … az előretolt hazai gazdasági érdekeltségeket, mindent be fognak vetni.

Szigetvári Viktor higgadtan, mosolyogva: – És a zsidók is biztos, képviselő úr.

Németh Szilárd megáll a válaszában, pár másodpercre némán néz Szigetvárira, utána reagál: - Kikérem magamnak!

Szigetvári: No azért!

Németh Szilárd: – Kikérem magamnak, s azt gondolom…

Szigetvári Viktor: – Én kinek vagyok a gazdasági ügynöke?

Németh Szilárd: – Ha azt szeretné, hogy egymás mellett üljünk, akkor ezt most vonja vissza!

Szigetvári Viktor: – Dehogy vonom!

Németh Szilárd: – Ne vicceljen már, hogy itt fog ön zsidózni!?

Szigetvári Viktor: – Maga!

Németh Szilárd: – Éééén? Ne vicceljünk már, elnök úr!

Szigetvári Viktor: – Kinek a gazdasági érdekét képviselem? Kinek az ügynöke vagyok?

Németh Szilárd: – Elnök úr, hogy gondolja?

Szigetvári Viktor: – Kinek az ügynöke vagyok?

Németh Szilárd: – Viszontlátásra! Én nem vagyok hajlandó együtt ülni egy ilyen emberrel!

Németh Szilárd fölállt az asztaltól és távozott a stúdióból.

Szigetvári Viktor: – Viszontlátásra, képviselő úr!”

Botrány, ami történt, nem kétséges. Liberális barátaink, ha kifogynak az érvekből, ha érzik, hogy torkon ragadja őket a valóság, s ettől nem kapnak levegőt, azonnal előveszik az antiszemita kártyát. Szigetvári csípőből tüzelve fogta rá Németh Szilárdra, hogy ő zsidózott.

Nem azt mondja Szigetvári, ahogy egy józan ember a szóban forgó tragikus esetekre gondolkodás nélkül reagál, hogy valóban tűrhetetlen egyes bevándorlók szélsőséges viselkedése. Hogy egyes migránsok "európai asszonyokat erőszakoltak meg tucatjával, vagy százasával", Bécsben pedig elvágták egy nő torkát, egy másikat pedig agyonvertek vascsővel, amit Németh Szilárd a beszélgetésben korábban példaként felhozott, a kötelező betelepítési kvóta elleni megkerülhetetlen fellépés mellett érvelve. Nem. Szigetvári nem józan emberként vitatkozik, hanem teljesíti a feladatát, szenvtelen mosollyal az arcán elmondja a liberálisok szövegét: Magyarország be tudna fogadni 10-15 ezer embert. Arról egy szót nem szól, hogy az uniós rendszer nem állhat meg 10-15 ezer embernél, hiszen a migránsokat még most is folyamatosan bíztatják a bevándorlásra. Továbbá a be nem fogadó országok számára azért szabnának ki migránsonként 250 ezer eurós (75 millió forintos) büntetést, hogy az összeg nagyságától az ellenálló országok megrettenjenek, amibe a gazdaságuk akár bele is roppanhatna. Ha kell, ilyen durva fenyegetéssel akarják kikényszeríteni az Európai Bizottság diktátumának végrehajtását. Ennek erős eszköze a liberális politika, illetve a külföldről pénzelt gazdasági és médiavilág.

Mi lenne, ha a nálunk befogadottak közül akár csak egyetlenegy migráns nőgyalázásra, torokelvágásra, vascsöves agyonverésre vetemedne? Szigetvári odaállna a gyászoló hozzátartozók mellé, hogy ezer bocs, övé a felelősség! Mert ő be akarta ugyan engedi a migránsokat, velük együtt az életveszéllyel járó kockázatot, de tévedett. Aki pedig harcol a befogadás ellen, a népakarat érvényesítése mellett, azt a pokol tüzébe kívánja EU ellenességgel, xenofóbiával, s mint a tévéadásban tetten érhető: antiszemitizmussal vádolva. Szigetvári ekkor is gondolkodás nélkül sajnálkozna, jelezve, hogy nem így gondolta!

Nőgyalázásban, torokelvágásban, vascsővel való agyonverésben lenne politikai társtettes, továbbá – más bolsiliberális politikusok mellett – konkrétan Fodor Gábor, Kónya Péter, Szabó Szabolcs, Szabó Tímea és Szelényi Zsuzsanna, akik nem szavazták meg az országgyűlésben a kötelező betelepítési kvóta elleni referendumot.

Szigetvári, Gyurcsány egykori szárnysegédje hat-hét éve még magát konzervatív-liberálisnak nevezte, a piaristáknál érettségizett, s politikai példaképe az iraki megszállás indokairól nyilvánvalóan hazudó, s ezért a brit miniszterelnöki székből csúfosan távozó Tony Blair. Világnézeti tévelygésével, lelki labilitásával nem csoda, ha nem mindig boldogul. S ha olykor magára marad, ha nincs éppen kéznél vitapartner, akit per tangentem le lehetne antiszemitázni, vállalva akár önmaga szalonképtelenné tételét is, akkor csöndességében, egy félreeső sarokban nyomban elmélyült orrturkálásba kezdhet, hogy maró politikai éhségét a természet eme egyszerű termésével próbálja csillapítani. A youtube-on egyébként 2012 októbere óta közel húszezer szemlélő csodálta meg gusztustalan aktivitását, s a nézők közül 5-nek nem, ellenben 62 liberális tetszikelőnek kifejezetten cool, ahogy az éhségcsillapító Snickers szelet helyett szükségleteit autarch módon kielégíti. Ők akár követhetik is a nagyszerű ínyesmestert.

Németh Szilárd nem tehetett mást a tévéadásban. Fel kellett állni, ott kellett hagyni a minden normalitásától megszabadult, gyógyszerét vesztett Szigetvárit.

Nagyon remélem, hogy a botrányos eset kapcsán Szigetvárinak nem lesz többé beszélgetőpartnere politikai ellenfelei közül.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/27252/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
lujobp 2016-05-25 11:26:25
ezt a szigetvári rohadékot eltudnám képzelni ......... soha nem hagyják abba az antiszemita kártyájukat? elég volt. ez a" demokrácia" csak az ilyen mocskoknak jo hogy büntetlenül aljas modon bánjanak az ellenfeleikkel
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?