Hálából hazaárulást várnak Orbántól a Sorosimádók

Soros régi vágya, az Orbán-kormány akár antidemokratikus eszközökkel történő megbuktatása

Orbán Viktor friss rádióinterjújában nevén nevezte Soros Györgynek az európai nemzetállamok elleni szűnni nem akaró ármánykodását, társadalomromboló migránspárti politikáját, zászlóvivőjeként szólt az Obama-féle kényszerbetelepítési akcióról, aki még azt is el tudta érni, hogy Clinton exelnök dehonesztáló mondatokat mondjon a „putyinizálódó” Lengyelországról és Magyarországról. Erre aztán felpörgött az internet. Egymás után ragadtak tollat a liberális szerencsenmosdatók a leselejtezett Lendvai Ildikótól a Jobbikfun politológus Török Gáboron, az ezúttal a lehető legmélyebbre süllyedt DK-s Ara-Kovács Attilán át az egykor volt humorista Föld S. Péterig. Ilyen sok védelmezője néhány perc leforgása alatt talán még sohasem jelentkezett a 85 éves, Schwartz Györgyként Budapesten született pénzügyi spekulánsnak.

A lényegről természetesen egyikőjük sem beszélt. Nem szóltak arról, hogy Soros György tavaly 8 millió dollárt adományozott Hillary Clinton kampányszervezeteinek. Egyebek mellett ezért kell az amerikai Demokrata Párt vezetői, a Clinton család megszólalásai mögött Soros Györgyöt látni, ahogy azt az interjúban Orbán Viktor elmondta. „A száj Clintoné, de a hang Soros Györgyé.”

Clinton azért bírálta Magyarországot, mert fél, hogy Orbán a kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazással meghiúsítja Soros tervét. Azaz nem lehet minden évben beengedni Európába legalább egymillió muszlimot. Erről sem szóltak a habzó szájú védelmezők, ahogy arról is megfeledkeztek, hogy Soros a tavaly meghirdetett hat pontjában már jelezte: a terheket „igazságosan” kell elosztani az uniós tagállamok között. Igazságos nála annyit tesz: kötelezően be kell fogadni a migránsokat, ha akarjuk, ha nem.

Milyen érdekes, hogy nem sokkal ezután az EU ki is adta saját elgondolásait, amelyek –„véletlenségből” – a Soros-pontokkal nagyon is egybecsengenek. Igaz, újítottak is: azon országokkal pedig, amelyek a befogadási diktátumot nem akarják teljesíteni, migránsonként 250 ezer euró (kb. 78 millió forint) büntetést lehet fizettetni. Ennyi pénzt egy magyar fizetésből nagyjából negyven év alatt lehet összegyűjteni. Soros egyébként pontjai között azt is rögzítette, hogy a menedékkérőket az első két évben fejenként 15 ezer euróval (kb. 4,8 millió forint) kell támogatni. Nagy valószínűséggel ez a gondolat is szárba szökkenhet az uniós korifeusok között a maga idejében, amit őszintén remélünk, hogy a sikeres népszavazásunk miatt soha nem jön el.

Felháborodásukban arról is megfeledkeztek a pénzügyi spekuláns védelmezői, hogy véletlenül éppen Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa nyomtatta és terjesztette azt a muszlim migránsoknak írt útikalauzt, amelyet a Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyen osztogattak az illegálisan érkezőknek, s a görög partokat elérő migránsok mindegyikénél volt ilyen könyv.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az 50. Kormányinfón emlékeztetett arra, hogy Obama elnök nem olyan régen Európában járva, világos hitet tett a kötelező betelepítés fontossága mellett. Az amerikai politika jelenlegi lényege, hogy Európának muszlim bevándorlókra van szüksége.– A mi meggyőződésünk ezzel szemben az, hangsúlyozta Lázár János, hogy Európa határait meg kell védeni. Ha az európai országoknak szükségük van bevándorlásra, azt csak ellenőrzött keretek között, kontrollált formában, számban, limitáltan lehetséges megvalósítani.

A liberális Sorosimádóknak lúdbőrözött a hátuk, amikor az interjúban hallották Orbán kijelentését, hogy Magyarország akadályt jelent ennek a Soros-féle amerikai tervnek, „nem is fogják azt itt végrehajtani, amíg Magyarországnak nemzeti kormánya van”. Örömmel vennék, ha beteljesedne Soros régi vágya, az Orbán-kormány akár antidemokratikus eszközökkel történő megbuktatása. Biztosak lehetünk benne, hogy céljáról a pénzember amíg él, nem tesz le. Még szerencse, hogy a népet ő sem tudja leváltani.

A libsik természetesen jól tudják, hogy a magyar kormány demokratikus Európai Uniót akar. Olyat, amelynek belső viszonyait, életszabályait, etnikai összetételét, kultúráját az európaiak határozzák meg, nem pedig egy brüsszeli bürokratikus elit, amely jelenleg az európai népek akarata ellenére cselekszik. Mint Orbán fogalmazott, ha Magyarország megengedné a betelepítést, 10-20 év múlva nem lehetne ráismerni Budapestre és más magyar nagyvárosokra.

Csakhogy ez nekik nagyon tetszene! Nem nehéz kitalálni, miért? A hatalom megszerzése miatt. Legutóbb Sadiq Khan a Munkáspárt képviselőjeként nyerte el a londoni polgármesteri címet. Más európai országokban is fehéren-feketén kimutatható, hogy a bevándorlók a baloldalt erősítik, oda adják a voksukat a választásokon. Nélkülük az európai baloldalnak nagyon kicsi az esélye hatalomra jutni. Magyarországon pedig szinte semmi.

A liberális kritikusok között a DK-s Ara-Kovács Attila mai irományában nagyon mélyre süllyedt. Nem átallott előhozakodni azzal, hogy Orbán Soros-ösztöndíjas volt. Valószínűleg úgy gondolta, hogy a politikuspalántaként sokadmagával kapott kedvezményt miniszterelnökként most úgy kell meghálálnia, hogy elárulja a hazáját. Merkel, Juncker és természetesen Soros vágyainak megfelelően szélesre nyitja Magyarország kapuit a migránsok terroristákkal dúsított milliói előtt.

Orbán Viktorral azonban még nem fordult elő, hogy ne a köz, ne a nép érdekeit tartotta volna szem előtt. Azt pedig nem lehet egy lapon emlegetni semmiféle, az ügy szempontjából fajsúlytalan személyes kedvezménnyel.

A liberálisoknál persze más az értékrend. Mindig fordítva ülnek a lovon.

Még akkor is, sajnos, ha a magyar nemzet sorsáról, a magyarság jövőjéről van szó!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/27414/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?