Sorosnak semmi se drága az elnöki hatalomért, Európa „elfoglalásáért”

Obama bábja Soros kezén. Clintonnét is idevárja.

Soros György elképesztő összegekkel támogatja Hillary Clinton kampányát. Legutóbb arról írtam, hogy 2015-ben 8 millió dollárt költött a pénzügyi spekuláns a Clinton-kampány menedzselésére, ami az amerikai gyakorlatban is kiugróan magas összeg. Hogy itthon is jobban tudjuk érzékelni az összeg nagyságát, ez a mostani dollár-forint árfolyamon két milliárd kétszázötvenhat millió forint. Ezt a pénzt csak azért adja Soros, hogy a Clinton házaspár a neki megfelelő politikai és gazdasági érdekeket képviselje kampánya során, illetve remélt választási győzelme után.

A Magyar Idők mai száma arról tájékoztat, hogy a befizetéseket nyomon követő oldal, az OpenSecret.org friss adatai alapján 2016-ban ennél is több pénz, összesen több, mint 13 millió dollár átutalásánál tart Soros, azaz három milliárd hatszázhatvanhat millió forintnál. Mindezt csak azért, hogy a reményei szerint milliárdjaival hatalomra emelt új USA elnök – a szintén demokrata Obamához hasonlóan – ugyanazt az erőszakos migránsbetelepítő politikát folytassa, amelyet Obama a mai napig kő keményen megkövetel Európától.

Az USA érdekeinek az felel meg a legjobban, hogy Európa muszlim migránsokkal való „elfoglalásával” – rövid távon a terrorizmus eszközét is bevetve – félelemben tartsák a kormányokat, hosszabb távon pedig a demográfiai alapok gyökeres megváltoztatásával a muszlim migránsok a politikai hatalmat is szerezzék meg az európai államokban. Ezzel teljes önfeladásra kényszerítve az öreg kontinenst, ahol a mintegy 500 milliós lakosság politikai akarat nélkül, „falanszterbe” zárva engedelmeskedni kényszerül az USA gazdasági és politikai diktátumainak.

Soros azt tervezi, hogy további öt millió dollárral (közel másfél milliárd forint) támogat egy főleg spanyol ajkú bevándorlókat tömörítő választási szervezetet, amellyel 400 ezer új választót akar toborozni az USA Demokrata Pártja számára a választás megnyerése érdekében.

Ezek a milliárdok hazánkat is érintik. A volt amerikai elnök, Bill Clinton épp a napokban beszélt arról, hogy Lengyelország és Magyarország – két ország, amelyik nem lenne szabad az Egyesült Államok és a hosszú hidegháború nélkül ­– most úgy döntött, hogy a demokráciával túl sok a baj, ezért egy Putyin-féle vezetést akarnak. Jöjjön csak egy tekintélyelvű diktatúra és ne engedjék be a külföldieket! Clinton a Vlagyimir Putyinról korábban többször is pozitívan nyilatkozó Donald Trumpra célzott, a republikánusok várható elnökjelöltjére, akinek muszlim- és mexikóellenes megnyilatkozásait állította párhuzamba a magyar és a lengyel kormány értékrendjével. Bill Clinton szerint a demokráciát csak felesége, Hillary tudja megvédeni. „Olyan valakire van szükségetek, aki már a kezdetektől tudja, hogyan kell a nagyon rossz dolgokat megakadályozni!”

Kérdés, mi a nagyon rossz neki és mi a nagyon rossz a magyaroknak?

De emlékezhetünk arra is, hogy amikor Hillary Clinton még Obama külügyminisztere volt, nyilvánosan bírálta Magyarországot, mondván hazánk visszalép a demokrácia területén. Hangsúlyozta, Magyarországon "a demokratikus visszaesés sajnálatos jelei" mutatkoznak. Erre az USA nagykövete úgy fogalmazott: az Orbán-kormánynak újra kellene gondolnia a demokratikus intézményeket, a parlamentet, az igazságszolgáltatást és a médiát érintő átalakítási terveit és intézkedéseit.

Mik ezek, ha nem egy ország szuverenitását mélyen sértő diktátumok?

Vannak továbbá Sorosnak olyan érdekeltségei is, amelyek nem kampányokat finanszíroznak, hanem folyamatosan liberális „agytrösztként” működnek. Magyarországon is jelen van ilyen agytröszt, a Nyílt Társadalom Intézet, amely szintén a Demokrata Párthoz, konkrétabban a Clinton-házaspárhoz kötődő szervezet. Ezen a csatornán is évente millió dolláros összegek jutnak Clintonék szellemi központjához.

Soros szervezetei – főleg a Nyílt Társadalom Intézet – közvetlenül több száz csoportot támogatnak. Az Amnesty International, Human Rights Watch nemzetközi emberi jogi szervezetek mögött is ő áll, de feminista, illetve a homoszexuálisok elismertetéséért küzdő szervezeteket is támogat. Számos, Soros által támogatott szervezet küzd a nyitott határokért és a törvénytelen bevándorlás legalizálásáért.

Soros György támogatja az Emberi Jogok Mindenekfelett (Human Rights First) elnevezésű szervezetet is. 2014-ben a Magyar Nemzet riportban tárta fel, hogy ez a csoport – pénzzel és politikai támogatással – a magyarországi amerikai nyomásgyakorlás egyik zászlóshajójává vált. Soros – aki a budapesti székhelyű, liberális szellemiségű Közép-Európai Egyetem alapítója is – támogatta többek között Bajnai Gordon Haza és Haladás Alapítványát, illetve a Társaság a Szabadságjogokért elnevezésű egyesületet, valamint a NaNE szerveződést is. A kiterjedt hazai Soros-intézményrendszerben pedig olyan, liberális kötődésű értelmiségiek jutottak pozícióhoz, mint például Kis János volt SZDSZ-elnök, az azóta elhunyt Vásárhelyi Miklós, a párt volt képviselője, vagy Molnár Péter SZDSZ-es médiapolitikus.

Az amerikai elnökválasztási kampányra és a nem kampánycélú finanszírozásra Soros által adott dollármilliós juttatások Magyarország számára tehát nyilvánvalóan komoly veszélyt jelentenek. Jól látszik, hogy az egyébként valóságos társadalmi támogatottsággal alig rendelkező ellenzéki pártok csak úgy tudnak valamit megmutatni magukból, ha Soros pénzét költik. A Soros által fönntartott médiumokon keresztül a Soros által pénzelt politikusok révén juthat el Magyarország választóihoz mindaz a sok torz üzenet, amellyel el lehet bizonytalanítani, rosszabb esetben szembe lehet fordítani a kormánnyal a hazai választók egy részét. Nem lenne baj az üzenetekkel akkor, ha azok valóságos társadalmi csoportok érdekeit tükröznék, a közéletet valóban jobbá akarnák tenni. De erről szó sincs.

Erre a legjobb példa Magyarország sorskérdésének, a migrációnak a kezelése. Magyarországon ma csak olyan politikai erők, civil szervezetek támogatják a migránsok befogadását, amelyek szorosan kötődnek Soroshoz. Ahhoz a Soroshoz, aki Európa számára is szinte kötelező jelleggel meghirdette, hogy évente egymillió muszlim migránst kell befogadni. Ezek a politikai erők nyilvánosan mennek szembe a magyar parlament döntésével, hogy Magyarország népszavazáson utasítsa el a migránsok kötelező betelepítését. Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció Európa Parlament-i képviselőjének friss blogbejegyzése például így szól. „Követelni fogjuk a Bizottságtól, a Tanácstól, hogy mindazokat az államokat, kormányokat, amelyek nem kívánnak részt venni a közös európai politikában, nem akarnak részesei lenni az európai szolidaritásnak, nem akarnak részt vállalni a menekültügyi politikából, azokat sújtsák megérdemelten szigorú szankciók.”

Soros dollármilliói azért életveszélyesek, mert rabul ejtik az Unió senki által meg nem választott vezérkarát és kitapossák belőlük az amerikai érdekeket. Magyarországon pedig a politikai pártok és civil szervezetek Soros-pénzen fenntartott aktivitása révén olyan érdekeket fogalmaznak meg, amelyek valótlanok, kifejezetten ártanak Magyarországnak, egyenesen a nemzet pusztulásához vezethetnek. Szembe állítják a magyart a magyarral. A magyar választók által közpénzen megválasztott Európa Parlamenti képviselők Brüsszelben rendszeresen Magyarországra támadnak. Igyekeznek destabilizálni az Orbán-kormányt – melynek megbuktatása Soros első számú célja –, hogy egy esetleges Soros-féle bábrezsimmel az élén teljesen kiszolgáltatottá tegyék Magyarországot a gyarmatosító globalista érdekek előtt.

Ez nem következhet be! Ezt el kell kerülni! E cél elérésének leghatékonyabb eszköze a tájékoztatás, illetve a tisztánlátásra alapozó összefogás, hogy a nemzetmentő népszavazás ősszel érvényes és sikeres legyen.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/27432/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?