Orbáni honvédelem és jellemtelen sározása

Nem azért, mert nem hálás Sorosnak, amiért a pénzén tanulhatott. Hanem azért, mert igaz hazafi, s ezért nem szegheti meg esküjét, nem árulhatja el a magyarokat.

Mostanában hangos a sajtó Soros György látványos magyarellenes tevékenysége miatt. Szerinte ugyan a kormány félreérti szándékait. Ám minden szónál többet ér a tett, amit nem lehet félreérteni.

Miközben az ország miniszterelnöke és Miniszterelnökséget vezető minisztere – valószínűsíthetően az ország két legtöbb, nemzetbiztonsági információval is rendelkező vezetője – magasra tartott zászló alatt hívja harcba a szellemi honvédelem seregeit Záhonytól Zalaegerszegig, Soprontól Szegedig, aközben itt Budapesten, az ország fővárosában próbálják kicsavarni kezükből a zászlórudat, igyekezve meggyengíteni a fővezéreket a küzdelemben. Ráadásul éppen az a Magyar Nemzet megy velük szemben aljas módon, pálfordulásról beszélve, amely azon kevés lapok közé tartozik Magyarországon, amelynek a rendszerváltozás után kétszer sikerült „pálfordulnia”. Először 2000-ben, amikor nem kissé megkésve – tíz évvel az Antall-kormány megalakulása után – sikerült csak neki a nevéhez méltó nemzeti konzervatív tartalommal kiszolgálnia a polgári átalakulást oly elementáris erővel óhajtó többségi társadalmat. Ám ez a progresszív ciklus röpke másfél évtized múltán 2015-ben hirtelen lezárult. Tulajdonosának, Simicska Lajosnak köszönhetően a lap hátat fordított a polgári tömegeknek, s megkezdte a Fidesz jóvoltából nagytőkéssé vált tulajdonos pénzügyi érdekeinek szolgálatát a közösségi érdekek támogatásával szemben. Ami praktikusan annyit jelent, hogy éppen az jó az újságnak, ami a jelenlegi kormány ellenzékének. A bolsi-liberális baloldalnak, amely mindig is a gazdagok, a nagytőke pártja volt, csak a kisemberek, a szegények érdekvédőjének hazudta magát, hogy a nagytömegű társadalmi csoportból minél több szavazatot csaljon ki a hatalom megszerzéséhez.

S milyen a „véletlen”, a simicskista Magyar Nemzetnek migráns ügyben is éppen az az érdeke, mint a ballibeknek Gyurcsányostól, Tóbiásostól, s – a laptulajdonoshoz az utóbbi időben különösen forró érzelmekkel kötődő, médiumaiban jelentős felületeken megjelenő – Vonástól. Köztudomású, Vona Jobbikját mindig is a baloldal segítette, hogy szavazatokat vigyen el a Fidesztől. Ellenkező esetben mi érdeke fűződhet ahhoz egy magát konzervatív felfogásúnak valló pártvezetőnek, hogy az általa is fontosnak tartott keresztény Magyarországot építő politikai párt hatalma meggyengüljön, rosszabb esetben odavesszen. Ezzel Vona nyilvánvalóan visszaajándékozná a hatalmat a baloldalnak, hogy tovább zúzza, rombolja hazánk erkölcsi, gazdasági, szellemi erejét.

Szóval ez az a Magyar Nemzet, amelynek most van képe a Fidesz 1992-es nyilatkozatával előjönni. „Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat”. Gyorsan hozzáteszi a lap, ez nem egy ellenzéki nyilatkozat, hanem a Fidesz közleménye, hogy aki figyelmetlenül olvassa a szöveget, annak is tudatosuljon az agyában, hogy a Fidesz egy jellemtelen, köpönyegforgató párt.

Elképesztő gusztustalanság, mérhetetlen nemzetellenesség!

Kövér László országgyűlési elnököt idézve, szisztematikus lélektani-politikai háború folyik a világot eddig összetartó identitásokkal szemben. A tömeges migráció egyes felfogások szerint háború Európával, az európai országokkal szemben, és egy kultúráját vesztett, homogenizált európai populáció létrehozását szolgálja.

Nos, ebben a háborúban figyelmezteti a magyarokat Orbán Viktor és Lázár János arra, hogy nagy valószínűséggel Soros György és érdekeltségi köre a Magyarországra is leselkedő veszély legnagyobb forrása. Hiszen ő fogalmazta meg hat pontját egyebek mellett arról, hogy évi egymillió muszlimot kell Európának befogadnia. Az ő érdekeltségei látták el a migránsokat tájékoztató füzettel, hogy pontos információi legyenek, hol kapnak segítséget, hogy elérkezzek Németországba. S ő az, aki ott áll az USA Demokrata Pártja mögött, mozgatva Obamát, dollármilliókkal támogatva Hillary Clinton kampányát, hogy folytatódhasson a kíméletlen támadás a ma még nemzetállamokból fölépülő Európa ellen.

Magyarország meg akarja védeni a nemzeti szuverenitását és a biztonságát, ezért – ahogy Orbán fogalmazott – „mi akadályát jelentjük ennek a Soros-féle amerikai tervnek”.

Ebben a különösen kritikus helyzetben a Magyar Nemzet miben sántikál, min töri a fejét? Természetesen abban, hogy lehetne Orbánt megakadályozni terve megvalósításában. Lejáratni a miniszterelnököt, hogy ne legyen ereje az ország érdekeit védeni. Lázítva az embereket arra, hogy forduljanak vele szembe, ne támogassák a népszavazást, sőt! Végső soron buktassák meg Orbán Viktort. Éppen úgy, ahogy Soros György és az általa pénzelt honi médiumok szeretnék. De a Magyar Nemzetnek mégis másnak kéne lennie! Elvégre nemzeti sorskérdésről van szó! Ezt még az egykori Orbánbarát Simicskának is meg kellene értenie. Unokáink is emlékezni fognak a lap ezen elvetemültségére, nemzetellenességére.

Az egész történet legszánalmasabb része az, hogy az 1992-es Fidesz nyilatkozattal szembesíti a 2016-os párt vezetőjét, Soros-ösztöndíjas előéletét.

A Soros-ösztöndíjak 1990 környékén óriási jelentőséggel bírtak a rendszerváltoztatás igenlői számára. Évtizedekig ugyanis csak a pártállami kommunista pártelit gyerekei juthattak külföldi ösztöndíjakhoz, ők vértezhették föl magukat nemzetközileg is elfogadott tudással, kapcsolatrendszerrel. Orbánnak és más fideszeseknek is 1988-ban és később is el kellett fogadniuk a feléjük nyújtott kezet, hogy versenyképesek legyenek.

Orbánnak más lehetősége egyszerűen nem volt. Ha nem él vele, ma talán nem tartana itt Magyarország.

Soros egyébként nem Orbánnal akart jót tenni. Alapítványa már akkor a globalizmus szemüvegén át szemlélte a világot. Olyan portfóliót épített, amelyben mindenfajta világnézetű, pártállású poltenciális politikus belefért. Úgy gondolta, bárki is kerüljön hatalomra, az mind az ő embere legyen. Bárhogyan is hívják az éppen hatalmon lévő pártot, az úgy táncoljon, ahogy ő fütyül. A nyílt társadalom avagy a globális kapitalizmus megreformálása című 2001-ben megjelent könyvében Soros egyebek közt feltárja a gazdasági és politikai rendszer összehangolatlanságát. Rámutat arra is, hogy mivel az intézmények szuverén államok uralma alatt állnak, egy "Nyílt Társadalom Szövetség" megalakítására van szükség. Ez a szövetség egyrészt segítené a nyílt társadalmak kialakulását, másrészt megalapozná a globális nyílt társadalmat. Azt már mi tesszük hozzá, mindegy melyik kontinensen, mindegy melyik országban. Hiszen nem számít, kié az aktuális politikai hatalom, mert mindenki az ő embere.

Ennek a harcnak az aktuális eszközei Soros háttérhatalma mellett az előre kitervelt módon Európára zúdított migránstömeg, az amerikai Demokrata Párt, illetve Európa senki által meg nem választott kollaboráns vezetői.

S aki kezdettő fogva szemben áll e törekvésekkel, ha tetszik Soros Györggyel: az éppen Orbán Viktor.

Nem azért, mert nem hálás Sorosnak, amiért a pénzén tanulhatott. Hanem azért, mert igaz hazafi, s ezért nem szegheti meg esküjét, nem árulhatja el a magyarokat.

Ezt pedig nem jellemtelenségnek, hanem bátor orbáni honvédelemnek, hazafiúi kiállásnak hívják, kedves Magyar Nemzet.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/27460/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?