Az MSZP-nek nem számít, ha arat a halál!

Arat a halál

Lesújtva vettük tudomásul, hogy már magyar áldozata is van a migránsterrorizmusnak.

A drámai napok eseményei ellenére az MSZP október 2-ra meghirdette a Szabad Európa napját. Ezzel azt mondják a jeles szocialisták, hogy „aki otthon marad, az unióban maradásra szavaz.”

Sunyi, ravasz migránspárti mézesmadzag az unióban való bentmaradási mázzal leöntve. Mert az uniós tagságot az emberek többsége még nem szívesen adja oda. A magyarok többsége még mindig örül, hogy Európa jobbik feléhez tartozik. Egyelőre.

Remélhetőleg a bevándorlás ellen markánsan fellépő politikusoknak – élén Orbán Viktorral – lesz elég ereje, hogy végigvigyék a változtatásokat.

Addig az MSZP igyekszik a lényegében megbukott uniós vezetés mellett tüntetni. Vagyis a tervezett Szabad Európa napján nem az unióban maradásért hívják magukhoz a szimpatizánsaikat, hanem azért, hogy ne vegyenek részt a kvótaellenes népszavazáson. Csak ezt nem merik felírni a transzparenseikre. Hogy a magyarok ne menjenek el az urnákig, hogy részvételükkel az érvényességi küszöb eléréséhez se járuljanak hozzá. Azt szeretnék ezzel az akcióval is elősegíteni, hogy minél több migráns érkezhessen az unióba, s köztük terroristák gyilkolhassanak keresztül-kasul Európában.

A merényéletek pedig jönnek egymás után.

Az MSZP-akció meghirdetése óta én pedig csak várok, várok és várok.

Közben emberek halnak meg, ömlik a vér, idős pap torkát vágják el misézés közben. Arat a halál.

Az MSZP pedig buzdítja! Hadd arasson! Ne szabjunk neki gátat a népszavazással, hadd jöjjön minél több bevándorlónak öltözött terrorista, hogy a megfelelő időben újabb és újabb merényletek gyilkoljanak tovább!

A szocialisták elvetemültségét jól példázza, hogy az utóbbi napok koncentrált merényletsorozata sem riasztja el őket a gyalázatos Szabad Európa napja akciójuktól.

Pedig most jó alkalom lett volna bejelenti, hogy pardon, tévedtünk: nekünk sem kell tovább az értelmetlen vérengzés! Nekünk is fontos az európai keresztény kultúra megőrzése.

Vártam, vártam és vártam.

A bejelentés elmaradt.

A szocikat nem hatották meg az áldozatok.

Nekik továbbra sem számít, ha arat a halál!

Hiába, ehhez szoktak, ehhez van gusztusuk.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29008/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?