Szigetvári eltaknyolt Orbán „milliárdjain”

Szigetvári a csöndes sarokban végzi napi rutinját

Úgy fest, Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke örömét leli abban, ha gusztustalanságát rendre az orrához dörgölik. Mármint azt, hogy egy gyenge pillanatában az orrában lévő végtermékből falatozott egy sarok magányában, amit véletlenül videokamera is rögzített. Higgyék el, nem öröm ezt újból fölidézni, de ha egy politikus visszatérően gusztustalan nyilatkozatokat tesz, akkor rákényszerül az ember. Már csak azért is, hogy érzékeltesse: a nyilatkozó és a nyilatkozat ugyanabba a kategóriába tartozik.

Legutóbb Orbán Viktorral kapcsolatban állított gusztustalan, alaptalan hazugságot Szigetvári Viktor. Azt találta mondani, hogy valójában Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embere, vagyonának értéke 205 milliárd forint. Lehet, hogy a politikai uborkaszezon motiválta Szigetvárit, hogy a hírínséges időkben valami orbitálisnak szánt adattal kérjen helyet magának a Hir TV nyilvánosságában. Az orbitálisnak szánt bejelentésből orbitális hülyeség lett, amely ráadásul még a rágalmazás, a becsületsértés büntető törvénykönyvben rögzített tényállásait is kimeríti. Hiszen Orbán tényleges vagyonáról a vagyonnyilatkozata tanúskodik, amit már ezren próbáltak kiforgatni, de ezidáig senkinek sem sikerült. A Gyurcsány-kormány idején indított eljárás során beletúrtak Orbán Viktor összes zsebébe, belenéztek képletesen szólva testüregeibe is, mégsem találtak semmi egyebet a vagyonnyilatkozatában foglaltakhoz képest. Ha így közelített volna a kérdéshez Szigetvári, akkor nyilván pórul járt volna, mint az összes többi szélmalomharcos, alapvetően azonban csak a gyalázkodásra, a miniszterelnök besározására hajtó Don Quijote. Ezért aztán taktikát változtatott. Az ellenőrízhetetlenség mezejére terelte a témát mondván, Orbán vagyona strómanok kezében van. Az az érték, ami például jog szerint Mészáros Lőrinc vagy Garancsi István és mások tulajdonában van, az valójában Orbán Viktoré. Erre egy „atombiztos, megdönthetetlen” példával is szolgált Szigetvári jelezve, hogy a Felcsút melletti több hektáros birtokon lévő takaros épületek egyikében járt már Orbán Viktor, talán még meg is szállt ott. Bizonyíték persze erre sincs. A vádak ismételgetése azonban arra nagyon jó, hogy a nyári uborkaszezonban a gusztustalan emberfia valamivel föltűnhessen a képernyőn. Mondhatni a gusztustalan Hír TV szintén gusztustalan adásában, amelyet a tulajdonos Simicska Lajos Orbán elleni olthatatlan gyűlölete tesz generálisan gusztustalanná, pontosabban hiteltelenné.

A hiteltelenséget libériás inasként ezúttal Bodacz Balázs műsorvezető szolgálta föl. A műsorvezető ugyanis vagy felkészületlenségből, vagy a tudatos elhallgatás szándékával – egyik verzió sem öregbíti a műsorvezető szakmai jóhírét – egyszerűen hazudott. Például már a beszélgetés elején, amikor nem vetette föl Szigetvári 205 milliárdos kinyilatkoztatására, hogy ő bizony ismer egy Csányi Sándor nevű nagyvállalkozót, akit hivatalosan a leggazdagabb magyarként tartanak számon 200 milliárdos vagyonnal. Ez olyan köztudomású információ, minthogy a Föld gömbölyű és kering a nap körül. Elég hozzá egyet-kettőt kattintani az interneten, máris kiderül a valóság. Orbán Viktorral kapcsolatban pedig – milyen érdekes – semmiféle ilyen adat nincs. Az égbekiáltó ellentmondásra azonban Simicska tudálékos műsorvezetőjének nem sikerült rákérdeznie.

Hát ennyi így július végéhez közeledve Szigetvári legújabb nyilvános tündöklésének margójára.

Az Együtt elnöke jobban tenné, ha maradna a saját orránál. Neki is jobb, ha maga turkál benne, mintha valaki képletesen orrba vágja amiatt, hogy valótlanságokat beszél. Ezzel a környezete is jobban járna. Nem kéne eltakarítani rendszeresen azt a sok mocskot, amit ez az ember folyamatosan maga után hagy.  

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29041/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?