Hazugságtól vesztette egyensúlyát a Hír TV riportja ezúttal is

Az ominózus ágy. Nemhogy beteg, de rászorultak számára is alkalmas fekhely.

Különös riportot sugárzott a minap a Hír TV. Az állt a tudósítás középpontjában, hogy Tatabányán, a kórházban olyan betegágy van szolgálatban, amelynek egy négylábú széket kell tenni a lába alá, hogy meg tudjon állni biztonságosan. A riport egy interneten futó fényképet mutatott be, amelyen valóban úgy nézett ki az ágy, mintha egy széken állna. Hosszan taglalta a riport az állapot tarthatatlanságát, hogy a magyar egészségügy ilyen szörnyűséges anomáliák mellett dolgozik. Nesze neked magyar kormány! Így foglalkozol a betegekkel, a magyar emberek sorsával. Pfúj!

Aztán, ahogy pergett a film, lépésről-lépésre kiderült, hogy az egészből egy szó sem igaz. Vagyis leginkább az sem igaz, hogy a szék tartja a kórházi ágyat egyensúlyban, sőt! Éppen az ellenkezője az igaz. Az, hogy olyan speciális ágyról beszélünk, amely különleges szolgáltatásokra képes rászorult betegek számára.

Természetesen nem felejtették megkérdezni a témában az MSZP és a Hir Tv-ben tavaly február óta elmaradhatatlan Jobbik képviselői.

Elhuhogták, hogy a magyar egészségügy állapota tarthatatlan, hogy szörnyű, amit a kormány művel ezen a területen is. Az, hogy mi az apropója a riportnak, hogy igaz-e, hogy nincs meg a négy lába a kórházi ágynak s székkel pótolják vagy sem, természetesen szóba sem került. Másról beszéltek, mint Bodóné, amikor a bor árát kérik.

Nevetséges. A televíziózás legalja, amit a nézőknek mutattak.

Szánalmas próbálkozás, hangulatkeltés a kormány rendkívül kedvező intézkedéseivel szemben. A küszöbön álló 100 milliárd forintos béremelést ugyanis minden érintett dolgozó örömmel fogadta. Utólagos korrekcióval még a védőnőknek is jutott a leendő bérfejlesztésből. Tendenciájában ezek a lépések hatékonyak lehetnek az egészségügyi agyelszívás megelőzésére is.

Ezek az intézkedések nem igényelnek képzeletbeli biztonsági sámlit. Ahogy a tatabányai kórház ágya, ezek is stabilan megállnak a saját lábukon.

Ez a jelek szerint ugyan fáj a Hír TV-nek, a liberálisokhoz átállt tulajdonosának, Simicska Lajosnak s a nyilatkozó MSZP és Jobbik képviselőknek egyaránt.

Szerencsére a magyarok örülnek az intézkedéseknek. Ezt a legfrissebb közvéleménykutatási adatok is fényesen alátámasztják. A Jobbik folyamatosan veszít tavalyi népszerűségéből, s az MSZP is hiába cserélte le a vezérkarát, szívmelengető üzenettel nem tudta eddig megszólítani a választóit.

Nem lehetséges, hogy talán nekik volna szükségük sámlira, hogy biztosan álljanak a lábukon?

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29164/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Dobe 2016-08-05 22:56:02
Nekem meg a TV2, meg az Orbán 1 csatorna a legalja.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?