Szabó Szabolcs, az Együtt képviselője nem bírta tovább árnyékban

Szabó Szabolcs minden mondatával kárt okoz

Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője megelégelhette, hogy két évvel az országgyűlési választások után a széles közvélemény lényegében semmit sem tudott arról, hogy lapít ennek a pártnak egy különleges képességű tagja is a parlamentben. Szigetvári Viktor rendszeres hazugságairól és orrturkálásáról híresült el, Juhász Péter pedig anno azt tűzte ki zászlajára, hogy a könnyű drogokat igyekszik népszerűsíteni az ifjúság körében. Szabó Szabolcs megirigyelhette párttársai látványos szörfözését a nyilvánosság hullámain s elérkezettnek látta az időt, hogy ő is belecsapjon a nulláslisztbe. Meghamisítva a kormányzat kötelező betelepítések elleni plakátját arról „tájékoztatta” közösségi internetes oldalán a nyilvánosságot, hogy „A bevándorlási válság kezdete óta 500.000 ember ment át Magyarországon és 80.000 nőt erőszakoltak meg. Magyar férfiak!”

Az, hogy égbekiáltó arcátlanság, amit Szabó Szabolcs művelt, az enyhe kifejezés. Kétszeresen is. Felhasználva a kormány népszavazásra ösztönző plakátjának formáját, az általa kieszelt hamis tartalommal feltöltve azt a látszatot kelti, mintha valójában a kormányzat kampányolna ezzel a szörnyűséggel.

A másik baj maga a képtelen állítás. Hogy magyar férfiak erőszakoltak meg 80.000 – nyilván migráns – nőt.

Hála a mindenre kiterjedő központi kommunikációnak, nincs olyan migránsokkal kapcsolatos esemény, amely ne kapna széles nyilvánosságot Magyarországon. Nem 80.000, hanem egyetlen migráns nővel való erőszakoskodás sem bocsánatos bűn. Ennek már a kísérlete is rendőrért és nyilvánosságért kiált. Ahogy meg is kapta volna mind a kettőt, ha az erőszak valóban megtörtént volna.

Az elmúlt egy évben, mióta sajnos a migránskérdés napirenden van Magyarországon, számos olyan provokációnak szánt fotót, hazug tudósítást láttunk, amelynek egyetlen célja volt: Magyarország besározása. Olyan látszat keltése, mintha a magyarok kegyetlen, embertelen lelkek lennének, akik nem elég, hogy nem engedik a területükre az illegálisan érkező migránsokat, de ha mégis valahogy az ország területére értek, akkor még erőszakoskodnak, kegyetlenkednek is velük.

Az sem fogadható el, hogy idegen zsoldban álló fotósok olyan fényképeket közöljenek, hogy a magyar rendőrök könnygázgránátot dobnak olyan migránsokra, akik éppen kisgyerekkel a kézben igyekeznek át a határon. Miközben a dolog éppen fordítva történt Röszkénél. A határátkelőt megrohamozó migránsok ellen lépett föl a rendőrség egyebek mellett könnygázzal is. S amikor már szállt a maró gáz, akkor vitte oda a migráns a gyereket és hívta a fotóst, hogy örökítse meg. Ezek a képek bejárták a világsajtót. Az ilyen sajnálatos események a helyszínen egyidejűleg készített videofelvételekből jól nyomon követhetők.

Szabó Szabolcs nem migráns, nem migránsnak álcázott terrorista, egyszerűen olyan emberek által megválasztott országgyűlési képviselő, aki gyűlöli honfitársait. Gyűlöli a választóit, csak ezt a maga idejében, amikor kampányolt, elfelejtette nekik megmondani. De a feltűnési viszketegség felszínre hozta belőle is az igazi énjét. Azt, hogy képviselői esküjével ellentétben igenis rosszat akar Magyarországnak.

A közösségi oldalra kiposztolt ordas hazugsága ugyanis csak arra jó, hogy a közügyekben járatlan embereket megtévessze. Azt igyekszik hangsúlyozni számukra, hogy a kormány hazug, embertelen és képmutató. Teljesen mást mond, mit amilyen cselekedeteket elnéz, amelyek fölött szemet huny.

Mondani se kell, ez nincs így!

Szabó Szabolcs aljassága gigászi méretű. Őszintén remélem, hogy Csepel-Soroksár választói, akiknek a bizalmából elsősorban képviselővé válhatott ez az ember, rájöttek arra, hogy tévedtek. Rájuk, tisztességes csepeli, soroksári emberekre hoz szégyent az ilyen képviselő.

Ha ezek után Szabó Szabolcs többet meg se szólal, a nagyvilág már akkor is tudni fogja, hogy milyen ember. Hogy az ország első számú épülete helyett valahol nagyon máshol lenne az ő „munkahelye”.

A magam részéről csak remélhetem, hogy Szabó nem fog többet megszólalni, mert minden mondatával csak kárt okoz.

Talán ezt már a választói is tudják.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29459/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
István 2016-08-15 21:01:28
Hogy engedhettek be egy ekkora barmot a palamentbe? - én csak a Tv-ből,és netről kísértem figyelemmel a betolakodókat,de szerintem ebből a csürhéből max 20ezer lehetett a nő,mert akárhány felvételt láttam,90%-ben katonakorú férfiember volt! - Másfelől ezek a "hölgyek" - külsejükkel - nem hiszem,h nagyon fekcsigáznák magyar férfitársaim szxuális étvágyát,- a magyar lányok,-asszonyok után!!! - persze ilyen elb@ßott fizimiskával el is lehet képzelni egy ronda,büdös-mocskos muszlim nőnemű lény megerőszakolását!!! - de csakis ilyen köpedelem pofával!!! - Kötelezném rá,hogy az összes magyar férfitársamtól,-velem együtt - sűrgősen kérjen bocsánatot,mert töredéknyire sem vagyunk annyira elvetemültek,mint szabó szabolcs agyveleje!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?