Soros és a kitiltáshoz hasonló intézkedés

A magyaroknak nagyon elegük van abból, amit Soros György, illetve a hozzá köthető szervezetek Magyarország ellen tettek az utóbbi időben

Érik egy olyan intézkedés is, amely hasonló lehet a kitiltáshoz – olvashattuk több médiumban a minap. Mások mellett Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke ilyen tartalmú nyilatkozatát érdemes kiemelni, hiszen szervezete révén közvetlenül a civilek érdekeit képviselik. S a civileknek, azaz a magyaroknak nagyon elegük van abból, amit Soros György, illetve a hozzá köthető szervezetek Magyarország ellen tettek az utóbbi időben. Elég, ha Soros legutóbbi, az Európa Parlamentben elmondott beszédére utalunk, amellyel markánsan kiállt a migránsok további Európába telepítése mellett. Sőt azt is szorgalmazta, hogy a tagállamok adóztassák meg az állampolgárokat, s ebből a pénzből lehet majd fizetni a migránsok fenntartását. Említhetek más Soroshoz köthető csapatokat is, amelyek nyomtaták és csempészhajókon osztogatták a migránsoknak írt útikalauzt. Jelezve számukra, hogy például hazudják azt, hogy felnőtt létükre gyerekek, így nem toloncolhatják ki őket, szabadon mozoghatnak az Európai Unió területén, s ezért nem vehetik őket őrizetbe.

Csak két gyomorforgató példát említettem arra vonatkozóan, hogy akár indokolt is lehetne egy szigorú intézkedés Soros Györggyel kapcsolatban. Nem Magyarország lenne az első, aki nem bánik kesztyűs kézzel a nemzetközi üzletemberrel.

Putyin orosz elnök már korábban kiadta az elfogató parancsot Soros és más pénzügyi terroristák ellen. Putyin kijelentette, Soros finanszírozta azt az orosz ellenzéket, akik lelepleződtek a legutóbbi választások manipulálásával és akik a lakosságot utcai zavargásokra uszítva próbálták megdönteni a rendszert. Ugye, ismerős történet. Az elmúlt évek magyarországi tüntetései kísértetiesen hasonlítanak ehhez a módszerhez. Oroszországban a közelmúltban lépett hatályba a jogszabály, hogy kitiltják a nem kívánatos szervezeteket. Ennek minősül Soros Nyílt Társadalom intézete is.

Idézhetnénk azonban a maláj miniszterelnök, a kimondottan sikeres Mahatlin Mohammed minősítését is a Soros-féle összeesküvésről, amely a régió muszlim többségű országait tekintette célpontnak.

Angliában a font megbuktatási kísérlete miatt vonta magára S. Gy. az ország haragját.

Franciaországban bennfenntes kereskedelem miatt jogerősen elítélték. Ezt zokon is vette nagyon. Mint mondta: „Ez az ítélet ajándék az ellenségeimnek. A jó hírem a tét.” S áldásos ténykedési sorából korábbi magyarországi akcióját se hagyjuk ki, amit az OTP rézvények ellen indított. A tőzsdei kereskedés végén végrehajtott ügylet miatt félmilliárd forintra bírságolták a Soros Fund Management-et még 2008-ban. Ennek révén az OTP részvények értéke a kereskedés zárásakor több, mint 9 százalékkal zuhant.

Van tehát vaj Soros fején bőven, s nemcsak a legutóbbi időkből. Egyáltalán nem venné tehát rossz néven a civil társadalom, ha születne egy olyan intézkedés, amely hasonlít a kitiltáshoz. A lépést nagy körültekintéssel kell meghozni, mert hiába számolta fel Soros a Soros Alapítványt 2007-ben, a Nyílt Társadalom Intézeten keresztül továbbra is nagyvonalúan szponzorálja helyi klienseit.

Kiket tart el Soros György Magyarországon?

Csak civil szervezetből például tizenhármat. Köztük az Eötvös Károly Intézetet, a Krétakör Alapítványt, a Transparency Internationalt, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szervezetet, a Roma Educaion Fund-ot, hogy csak néhányat soroljunk föl közülük.

A médiában a következők tartoznak a zászlóshajói közé, összesen hat: az Átlátszó, a Magyar Narancs, a Mérték Média Műhely, a Független Médiaközpont, a Tilos Rádió és a 444.hu.

Az egyetemi világban a Közép-Európai Egyetem kapcsolódik az ő érdekeltségébe.

A politikában hathatós befolyással bír a Haza és Haladás Alapítványa, a hallgatói tiltakozásokat szervező HaHa nevű informális csoportosulás, illetve a Political Capital, Gyurcsány Ferenc és a levitézlett MDF agytrösztje.

Azt gondolom, még felsorolni is sok a megannyi szervezetet, s ezek csak azok, amelyekről tudni lehet, hogy Soros Györgyhöz köthetők. Nyilván lehetnek látens központok is, hogy biztosabb lábakon álljon az a hadsereg, amely a demokratikus magyar intézményrendszert antidemokratikus módon meg akarja dönteni.

Egy esetleges kitiltáshoz hasonló intézkedés tehát senkit nem lepne meg. Semmi nem indokolja, hogy Magyarországon olyan emberi jogi, aktivista és civil hálózat működjön, amelynek a médiában való jelenléte és eszmei befolyása sokkal jelentősebb a társadalmi támogatottságánál. Soros közreműködésével egy kifejezetten hangos, agresszív kisebbség véleményterrorja áll szemben a magyarok többségével.

Ha netán megszületne a kitiltáshoz hasonló intézkedés, amiről Csizmadia László beszélt, legfeljebb az érdekkörébe tartozó kevesek hullatnának krokodilkönnyeket miatta. A többségi társadalom azonban megkönnyebbülne tőle. Ez bizonyos.

Szorítsunk azért, hogy az illetékesek mielőbb döntsenek az ügyben. Ez is Magyarország érdekét szolgálná, ahogy az október 2-i népszavazás.

E téren is nemzeti szuverenitásunk megőrzése a tét!

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29492/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Pali 2016-08-21 17:15:56
Szükség van rá.
Soros György mellett
Gáti Károly (önmagát MAGYARNAK minősítő extrém-liberális egyetemi oktató)
Niedermüller Peter MEP
RONALD S. LAUDER WJC president
Efraim Zuroff zombi

a várólistán!
Válaszolok
kereszt 2016-08-21 15:27:07
Miért kell kitiltani?
Hiszen nem Magyar!
Próbáljon szerezni az útleveléhez vízumot. Van még néhány ország,ahol várva várják.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?