Soros király meztelen

Őszintén remélem, hogy beletörik Soros bicskája ebbe is

Soros György (S. Gy.) arcátlanságához voltaképpen nem fér semmi kétség.

A nemzetközi üzletember sokáig úgy folytatta a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolását, lejáratását, lehetőség szerinti destabilizálását, mint egy sötétben bujkáló ellenforradalmár. A Tanácsköztársaság egyik leghírhedtebb plakátja volt Kónya Sándor 1919-es förmedvénye, a „Te! Sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár, reszkess!” című munkája. Ahogy mondani szokták, egyáltalán nem mindegy, hogy idd ki azt a bizonyos éjjeli edényt vagy pedig vidd ki.

A magyarellenes, tömeggyilkos Tanácsköztársaság diktatórikus berendezkedéséhez képest kereste az ellenforradalmárokat, s fenyegette meg őket azzal a sötét vízióval, hogy ők sem lesznek hosszú életűek a földön, ha a tanácskormány kézre keríti őket. A fenyegetés annak ellenére volt ilyen szélsőséges, hogy a plakát ellenforradalmárainak bűne nem volt több a rémhírterjesztésnél.

Soros, a XXI. század sokáig „sötétben bujkáló ellenforradalmára” a XX. század terroristáinál – Szamuely Lenin-fiúinál, Korvin Ottónál – sokkal súlyosabb dolgot művelt. A migráció előmozdításán, így tízezrek halálba küldésén keresztül – lásd az olasz és görög partoknál bekövetkező tömeges vízbefulladásos tragédiákat – eljutott a legsúlyosabb nemzetellenes bűncselekmények elkövetéséig. Ez pedig nem más, mint a demokratikusan megválasztott kormányokkal rendelkező nemzetek elleni merényletek folyamatos erőltetése a migránsok Európába áramoltatásán keresztül.

Soros hosszú időn át nem vallott színt. Az érintett országok legfeljebb titkosszolgálati információkon keresztül értesülhetett arról, honnan is van erejük a különböző civil szervezeteknek, médiumoknak arra, hogy nyíltan kormányellenes akciókat, tüntetéseket szervezzenek, s igyekezzenek azt a látszatot kelteni, mintha ezen akciók mögött komoly társadalmi támogatottság lenne. Ami persze sosem volt. A titkosszolgálati úton begyűjtött információkkal azonban nem lehet jól kommunikálni, nem lehet a társadalmat pontosan és hitelesen tájékoztatni. Nem lehet azt mondani, hogy kérem, tessék megnézni, a különböző, rendszertámadó megmozdulások mögött a Soros György által pénzelt szervezetek állnak. Még azt is mondhatnák erre a nemzetközi nagytőkés által támogatott szervezetek, hogy a maga a demokratikusan megválasztott kormány a rémhírterjesztő, hiszen semmi, a nyilvánosság számára hozzáférhető bizonyíték nincs arra, hogy Soros állna az akciók hátterében.

A közelmúltban azonban megváltozott a helyzet. Soros az Európai Parlamentben meghívottként elmondott beszédében nyíltan kiállt a migráció eszkalálása mellett Európa számára, évi egymillió bevándorlóban jelölve meg a betelepítendők kívánatos mértékét. Az ezzel kapcsolatos terheket egyelően kellene elosztani a tagállamok között. A migránsok részére az első két évben évi 15 ezer eurót kellene biztosítani fejenként, amihez az EU hitelt vehetne fel. Esetleg éppen Sorostól, tehetjük hozzá. A nemzetállamok pedig adót vethetnének ki, hogy ezt a Soros-féle érdekeket szolgáló, a nemzetállamok stabilitását aláásó, S. Gy. reményei szerint gyors bukását elősegítő akciót finanszírozzák.

Itt már konkrét, személyhez kötött támadásról van szó elsősorban hazánk ellen, amelynek kormánya – Orbán Viktor révén – a legelszántabb ellenzője a migrációnak, aki mindent megtesz azért, hogy csökkentse ennek a folyamatnak a kiszámíthatatlanul nagy veszélyeit.

A napokban nyilvánosságra került egy másik, konkrét bizonyíték is arról, hogy mit művel Soros a migráció eszkalálása érdekében. A 2016. május 12-i dátummal keltezett Migration Governance and Enforcement címet viselő irat a Soros-hálózat tevékenységének, a migránsok politikai helyzetbehozásának erőfeszítéseiről szól.

Az illegális migráció normálisként történő elfogadtatása a Soros György által létrehozott nemzetközi hálózat egyik legfőbb feladata, derült ki az Open Society Foundations kilencoldalas belső feljegyzéséből. Az írásmű szerint Soros a migránsokat megillető minél több jog elérésén dolgozott, és ennek érdekében mintegy nyolcmillió dollárt, azaz 2,2 milliárd forintot utalt azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolásában vagy adott esetben destabilizálásában. A dokumentum tételesen felsorolja azokat a politikai beavatkozásokat és pénzügyi támogatásokat, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették. Mint írják, a 2010-es évek kezdetétől vállalt feladatuknak megfelelően 2020-ig mindent elkövetnek azért, hogy a tömeges migráció elfogadottá váljon az európai nemzetek számára. Az összefoglalóban az Open Society Foundation arra hívja fel a Soros-hálózat partnerszervezeteinek figyelmét: mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a határellenőrzések megszűnjenek, a migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, és egyre több joguk legyen.

Magyarországon olyan szervezetek voltak az elsőszámú haszonélvezői ennek a törekvésnek, mint a 444.hu, az Index egyik blogja, a Political Capital, a Transparency International Magyarország, a Magyar Helsinki Bizottság és a magyar leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek (LMBT) szövetsége.

Soros király tehát meztelen. Mindent tud róla a világ. Ennek ellenére az Európa Parlament-i nyilatkozata, illetve a nyilvánosságra került dokumentumok után annyit sem mondott a világnak, hogy bocsánat. Arcátlanságához tehát nem fér semmi kétség, mindent megtett azért, hogy még véletlenül se lehessen őt úriembernek tekinteni.

Talán azért, mert nagyon erősnek gondolja magát. Mint Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője kifejtette, Soros és társai úgy érzik, hogy elérhető közelségbe került egy világkormány létrehozása, amelynek saját felfogásuk szerint ők az építőmesterei. Ennek érdekében pontos dátumokkal és tervekkel rendelkeznek arra vonatkozóan, hogyan építsenek fel egy határok, országok és nemzetek nélküli, homogén kultúrájú világállamot.

Őszintén remélem, hogy beletörik Soros bicskája ebbe is, mint ahogy oly sok más gonosz, előző cikkünkben ismertetett mesterkedésébe beletörött.

Talán éppen a magyar nép ’NEM’ szavazatai fogják őt megállítani az október 2-i sikeres népszavazáson.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29626/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?