Pukli lelke legmélyén a Fidesz zászlóvivője

Nem tévedés, kedves olvasó, a címben jelzett megállapítás magától Pukli Istvántól, a tavaszi pedagógustüntetések kockás fülű nyuszijától származik. A mandiner.hu-nak adott friss interjújában maga vallja meg, hogy ők nem az Orbán-rezsimet akarják eltakarítani, társaival csupán azt akarják, hogy vegyék észre és javítsák ki a hibákat. Hogy társai ezt tudják-e, nem tudom, de ez legyen Pukli baja.

Aztán szépen lassan visszavon minden olyan tüntetésekről ismert szlogent, amelyekkel annak idején borzolták a józan többség kedélyeit. A „Nincs hatalmatok felettünk”-ről azt mondja, hogy a Labirintus című filmből idézte. A mondat nem Orbán Viktornak és kormányának szólt, hanem saját démonjaiknak. Ezeket akarták legyőzni. A kormány bocsánatkérésre való felszólítását pedig nem is úgy értették, ahogy azt a szó jelentése szerint valójában érteni kell, s ahogy azt minden magyarul beszélő normális ember érti. Csak Pukli nem. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy Pukli nem normális, pusztán azt, hogy józan ésszel nehéz a magyar szavakat jelentésüktől eltérően értelmezni. Pukli szerint ugyanis ezt a verziót csak a média fújta fel.

Szóval Pukliék igazából szeretik a kormányt, csak ennek úgy adják jelét, hogy a hátsójukat mutogatják feléjük hatalmasnak szánt dörgedelmek, galamberegetések közepette, amelyek valójában aprócska pukkanások csupán.

Pukli azt is elmondja, hogy ő igazából Fidesz-szavazó, 2010-ben és 2014-ben is Orbán Viktorra voksolt.

Hát erre mondják, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak ellenségekre nincs is szüksége.

Ezek után nyugodt szívvel ajánlom ezt a zagyva agyú embert minden ellenzéki megmozdulás éceszgéberének, vezetőjének.

Soha jobb zászlóvivőjük ne legyen!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29948/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?