Molnár (Bamba) Gyula: egy ülep, két kanca

Molnár egy fenékkel két lovat akar most megülni

Köztünk szólva nem lennék túl büszke Molnár Gyulára, az MSZP nemrég megválasztott elnökére, ha jómagam is szocialista szavazó lennék. Szánalmas, bamba képpel állt ki ugyanis a nyilvánosság elé, s azt mondta nem túl közérthető formában, hogy a szoci szavazók is menjenek el szavazni október 2-án és utasítsák el a kényszerbetelepítést. Azaz húzzanak egy bazi nagy keresztet a NEM válasz melletti körbe.

A dodonai megfogalmazás persze érthető, hiszen az MSZP nem is oly régen még határozottan a kényszerbetelepítés mellett foglalt állást, ahogy azt globalista kenyéradó gazdái, Soros György évtizedek óta hazánkban állomásozó szabadcsapatai vagy az Európai Bizottság Jean-Claude Juncker vezette bürokratái utasításba adták neki.

Kiderült azonban, hogy az MSZP követői nem hülyék, legfeljebb szocialisták, s számukra saját és családi testi épségük, egészségük, biztonságuk, általában a mindennapi magyar élet garantált biztonsága sokkal fontosabb, mint a bizonytalanságnak, a védtelenségnek, a migráns erőszaknak a kultúrája, debil módon való elfogadása, mézesmadzagként az orruk alá dugott pártutasítás alapján.

Ezért aztán Molnár Gyula fölvette legbambább ábrázatát, s úgy lépett a kamerák elé, mintha már indulna is vissza a kulisszák mögé. Úgy jött, mintha menne. A párt új álláspontját nem mondta ki határozottan, csak suggallani igyekezett, hogy azok is bátorítást érezzenek a bejelentéséből, akik amúgy is elmentek volna szavazni és Molnár biztatásától függetlenül a NEM-et jelölték volna be a szavazólapon. Eddig azonban ezzel csak ellentétes bíztatást hallott a párt vezetőitől.

Ahogy mondani szokták, Molnár egy fenékkel két lovat akar most megülni.

Azt is, amely mögött felsorakozó szocik vágynak a migránsok tömeges Magyarországra telepítésére, talán többen még saját otthonukat is megosztanák velük, szemet hunyva az esetleges kockázatok felett.

S Molnár arra a kancára is rápattan, amely mögött a józan szocialista többség egészséges magyar állampolgári érdektől, érzelmektől és felelősségtől vezetve tömegesen felsorakozik.

Így nem sért meg senkit, s minden szocialista úgy viszonyul a népszavazáshoz, ahogy akar, ahogy lelkiismerete diktálja.

Ez a jófiús, megengedő magatartás nagyon rokonszenves lehet az élet megannyi területén. Egy helyen azonban biztosan nem, a pártelnöki szerepkörben.

A pártelnök ugyanis azért lett megválasztva, hogy győzelemre vigye a pártját, s nem azért, hogy a harc közepén gyenge kompromisszumokat keresve a menekülés útvonalait kutassa.

Persze valószínű, hogy nincs elég ereje, pénze, eszköze ahhoz, hogy sikeresen kampányoljon az IGEN szavazatok többségbe juttatása mellett. Így marad a bamba ábrázat, s az MSZP nevetségessé tételének mesteri folytatása.

Nem véletlen, hogy a közelmúltban arra is gyenge volt a párt, hogy 200 ezer érvényes szavazatot összegyűjtsön a vasárnapi boltzár elleni népszavazáshoz. S azt sem tűzhetik a szocik büszkén a kalapjuk mellé, hogy az MSZP tagsága öt éve még 33 ezer fő volt, miközben napjainkban kevesebb, mint a fele, mindössze 15 ezer.

Hamar kiderült: az új elnök, Molnár (Bamba) Gyula se tud egyenes, vonzó üzenetekkel előállni. Marad továbbra is a kétfelé beszélés, a sumák, simlis szocialista tempó a balliberális oldal legnagyobb pártjában.

Az egész helyzetben a legnagyobb örömforrás az lehet, hogy oly sok gyenge, erőtlen és a háttérből befoláysolható MSZP-vezető regnálása ellenére is meg tudta őrizni a szocialista szimpatizáns józan többség emberi reflexeit. S amikor bajban van az ország, akkor a többségében jó ügy oldalára tud állni, képes megvédeni saját személyes és a nemzet társadalmi léptékű érdekeit, szuverenitását.

Ezért mennek el a szocik nagy többségben október 2-án és ezért szavaznak öntudatos nemmel a voksoláson. Tudják, itt nem pártügyről van szó, hanem Magyarország 50-100 éves jövőjének minőségéről, unokáink biztonságos, hagyományosan keresztény életkörülményeinek elvesztéséről vagy fennmaradásáról.

A tét tehát óriási!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/29985/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?