Balliberális-iszlamista összefogás Európa ellen

Európa a magasból

Veszedelmes összefüggést világított meg Németh Sándor, a Hit Gyülekezet vezetője.

Azt mondta, hogy szövetség van az iszlám és a balliberális világ között. Ha vetünk egy pillantást a részletekre, akkor könnyen belátható, igaza lehet.

Még akkor is érdemes odafigyelni a szavára, ha esetleg valakinek nem a szíve csücske a Hit Gyülekezet, ahogy nekem sem. A keresztény-keresztyén kultúrát ugyanis jobb tiszta forrásból meríteni, de ez a téma szempontjából mindegy is.

Németh fölhívta a figyelmet, hogy jelenleg Európa meghódítása zajlik. Hozzátehetjük, annak szellemében, ahogy Soros György azt meghirdette hangsúlyozva, a muszlimok nagyszámú betelepítése Európába jelenti majd az öreg kontinens felvirágzását. Persze, ebből egy szó sem igaz, Európa elfoglalása egyet jelent a kontinensen élő keresztény kultúra, a nemzetállamok felszámolásával, a globalizmus és az iszlám érdekeinek való kiszolgáltatásával, az iszlám és a globalista hatalmi központ létrehozatalával, működtetésével. Éppen úgy, ahogy Soros György akarja, ahogy a betelepítési folyamatot dinamizálja, a migránsokat felbújtja, magasrangú állami vezetőkön keresztül – mások mellett Angela Merkel német kancellárral – meghívásokat fogalmaztat meg részükre.

A kereszténység és az iszlám 1500 éves történetéből kiolvasható, hogy létezik most egy szinkretista irányzat, amely különböző vallási rendszereket közös nevezőre hoz, egységes rendszert alakítva ki belőlük. A zsidó-keresztény vallás és az iszlám tanításai között azonban nagyon nagy ellentét van, a két vallást integrálni lehetetlen. Ráadásul az iszlám kezdettől fogva ellenségesen viszonyul a kereszténységhez. A radikális szárnya a hatvanas évek vége óta egyre erősebb ellentétet szít a kereszténységgel, a zsidósággal.

Nyilvánvaló, hogy a migránsok döntő többsége áldozat. Ennek ellenére fel fogják használni őket. – Mindig is ezt tették – húzta alá Németh Sándor. – A hidzsra, a hit terjesztése békésebb helyre való menekülés által sem új dolog az iszlám történetében.

Angliában, Franciaországban, Belgiumban, Németországban, Svédországban sikerült olyan etnikai olvasztótengelyeket létrehozni, ahol marokkói, afgán, iraki, szíriai iszlamisták számára már nem az etnikai, hanem a vallási hovatartozás a fontos. Nyugat-Európában kialakultak már a modern kori kalifátus szigetei. No-go zónáknak hívják őket, ahova igazából már napjainkban is csak iszlám vallású embernek célszerű bemenni. Korábban a közel-keletiek számára az etnikai és a vallási hovatartozás egyformán fontos volt. Most azonban megerősödött az a mozgalom, amely a Koránon és a saríán alapuló egységes néppé akarja tenni az iszlám világot.

És itt van az a találkozási pont, amelyről az írás elején beszéltünk a globalizmus és a kalifátus között. Ugyanis a globalizmus is a nemzeti identitás felszámolását igényli, a nemzeti szuverenitás feloldását hirdeti.

Az iszlám számára ismeretlen az állam és az egyház szétválasztása. Növekedni fog az aniszemitizmus, az anticionizmus. Ezek az országok régről fertőzöttek náci eszmékkel. Könyvkiadásuk élén a második világháború után is a Cion bölcsek jegyzőkönyve és Adolf Hitler Mein Kampfja állt.

Megdöbbentő megállapítások ezek. Ahogy mondani szokták, ha a fele igaz, Magyarországon már akkor is lőttek a demokráciának. Nem mi, országlakosok mondjuk majd meg, milyen szabályok, erkölcsi értékek alapján éljünk, hanem a migránsok, az iszlám diktatúra.

Soha nem volt tehát fontosabb közügy a magyarok előtt, mint a nagyszámú részvétel az október 2-iki népszavazáson. „Ha még egyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni!” – mondja a nóta. Nos, „Kossuth Lajos” még egyszer üzent. Ha nem akarjuk Magyarországot romba dönteni, unokáink jövőjét kútba dobni, akkor el kell menni a népszavazásra és nemmel kell szavazni. Függetlenül attól, ki milyen párttal szimpatizál.

Ez a magyar lelkiismeret parancsa!

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/30002/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Józsefné
Józsefné válasza: István bejegyzésére 2016-09-07 19:28:32
Az unió tavaly önkéntes befogadásról beszélt, s már kötelező kvótákról.
Ami kötelező, az sérti a szuverenítást!
Ha a kötelező kvótát elfogadjuk, akkor azt kötelezően ellenőrizni is fogják.
Örökös feljelentések, rágalmak jöhetnek és bűntetések.
A migránsok nem ide akarnak jönni, tehát gyakran elszöknek.
Rabosítani nem lehet, de a magyarok felelnek a szökevényekért.
A biztonságiak bővítése, fejlesztése állandó költségvetési leszívás.
Demokráciában több juttatást kapnak, jogtalanul, mint a legszegényebb magyarok, akik állampolgárok, és munkájuk eredményét , örökségüket fogyasztják, használják.
Ez minden törvényt kiforgat.
Válaszolok
Józsefné
Józsefné 2016-09-07 19:10:45
A tagadásokhoz és a hazugságokhoz szokott, már rég meggazdagodott liberálisoknak jól jön a vaderőt felmutató iszlám, mely nagyon fegyelmezett és vallásilag is alkalmas a hadviselés kegyetlen megvalósítához.
A liberális azt csinál amit akar, a személyiségi jogok ürügyén.
Az iszlámot kihasználva, diktatúrával is bebetonozhatja " gazdagságát egy időre.
Az ateista, pénznek és testnek êlő balliberálisiknak nem valószínű, hogy gondjuk lenne az áttéréssel, hiszen gazdagságukból akármilyen fényűzésre, háremre juthat nekik.
Ez az ideilógiai egyveleg megvalósíthatja az embergyilkos anti-krisztusi világot.
Válaszolok
István 2016-09-05 11:08:17
Az írás egyes részeivel még talán egyet is értek. Egy kérdés merül fel bennem, mégpedig az, hogy hol található meg az a kormány részéről közzétett hivatalos információ, arról hogy mely konkrét intézkedéseket fog végrehajtani a kormány a többségi nem, illetve igen szavazatok esetén? Mert ha nincs ilyen, akkor habár az Október 2.-i kérdésre tudjátok a választ, de hogy mire szavaztok arról fogalmatok sincs...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?