Gratulálunk a DK nemzetvédő miskolci elnökének!

Tompa Sándor, a Demokratikus Koalíció miskolci elnöke

A Demokratikus Koalíció (DK) miskolci elnöke, Tompa Sándor az avasi lakótelep üresen maradt lakásaiba költöztetne migránsokat.

Ez az okos helyi elnök intellektuális képességeivel nyilván föl akar nőni a pártelnök mögé. Okosságából most megvillantott egy picinykét. A szocialista politikusból DK-ssá fejlődött Tompa Sándor kimondta a nagy igazságot: Miskolcon sok az üres lakás, akár több száz embert is el lehetne helyezni a városban. A Demokratikus Koalíció szociálisan különösen érzékeny elnöke okosságának nyilvánosságra hozatala előtt bizonyára meggyőzte Miskolc lakásra váró, szociálisan rászorult családjait, hogy sokéves várakozásuk után most, hogy végre kézzelfogható közelségbe került lakásügyük megoldása, mondjanak le igényükről a kedves, jó migránsok javára. Akik között valószínűleg csak elvétve bukkanhatnak majd terroristára.

Csak gratulálni lehet a DK káderpolitikájához. Ilyen javaslatokkal lehet a leginkább távol tartani a DK-tól a szavazókat, szavatolni Magyarország számára, hogy nagyszerű pártjuk legfényesebb elméjű vezére soha a büdös életben nem kerül még egyszer a magyar miniszterelnöki székbe.

Kedves Tompa Sándor! Nemzetvédő munkájához további sikereket kívánunk. Azt pedig csak javasoljuk, hogy pályája hátra lévő – remélhetőleg hosszú – részében próbálja megszeretni a magyarokat. Hátha sikerül.

Ha mégsem, akkor pedig az lehet a leginkább testreszabott megoldás, ha elköltözne a potenciális migránsok szülőföldjére: Szíriába, Afganisztánba vagy az afrikai országok valamelyikébe. Egy jó DK elnökre biztosan ott is nagy szükség van.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/30609/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?