Jobbikhoz közeli a főnyomozó gyilkosa?

Pálvölgyi Péter

Az ország megrendült Pálvölgyi Péter főnyomozó lelövése hírének hallatán. Értelmetlen, szörnyű halál. Pálvölgyi Péter azért halt meg, hogy mi, magyar állampolgárok biztonságban élhessünk.

Sajnos, neki nem volt olyan szerencséje, mint a Teréz körúti robbantás sérült rendőreinek. Bátran ment előre, hogy foganatosítsa a házkutatást. Pedig tudta, hogy nem veszélytelen dologra vállalkozik. Gondolhatta, hogy a házkutatás alanyának fegyvere is lehet. Mégsem hátrált!

És akkor eldördültek a halálos lövések.

Azóta jönnek a sajtóhírek, hogy a tettes valószínűleg a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője lehet, aki évtizedek óta szervezett fegyveres túlélő- és kiképzőtáborokat a szélsőjobb oldalnak.

Mondják, hogy a Jobbikkal is élő kapcsolatot ápolt. A Jobbik ezt tagadja, hazugságnak minősíti.

Az ember elgondolkodik rajta, miért nem más párt nevét kapja szárnyra a hír vele kapcsolatban? Miért lehet olyan fekete gyakorlóruhás, Árpád sávos, sálas képeket látni éppen róla, amiket a jobbikosokon is lehetett anno, amikor a gárdával masíroztak vagy rendezvényeken jelentek meg.

Szerencsére a legfrissebb közvéleménykutatások szerint tovább csökken a Jobbik népszerűsége. Ha ilyen gyanú árnyéka vetül rájuk, annak lehet valami alapja, mondják az emberek. Nem kívánom, hogy igaz legyen, de azt igen, hogy szélsőségeknek soha ne legyen tere Magyarországon. Ha mégis lennének, akkor az emberek tudják, hogy kell rájuk tekinteni.

Ha szélsőségek korábban se lettek volna, talán most is élne Pálvölgyi Péter főnyomozó, posztumusz előléptetett alezredes.

A nemzet hősi halottja.

Nyugodjék békében!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/31297/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?