A Trump halloween-figurák sokkal kelendőbbek Clintonénál

Trump biztos győztes a halloween-figurák értékesítésében

Az emberek vásárlókedvét nehezebb manipulálni, mint a közvéleménykutatásokat. Legalábbis a halloween-maskarák esetében ez biztosan igaz.

A jelöltekről készült halloween-maszkok és jelmezek eladásában a republikánusok elnökjelöltje magasan vezet Hillary Clinton előtt., jelezte az MTI.

A halloween-maskarák és -figurák már hetek óta elárasztották az amerikai boltokat, utcákat és a házak kertjeit is. Az idei halloweent vitathatatlanul a két elnökjelölt uralja. Az NBC televízió tudósítása szerint az elnökjelölteknek öltöző vásárlók 55 százaléka Trump-maszkot vesz, 45 százalékuk pedig Clinton-maszkot keres.

Különféle Trumpokat és Clintonokat kapni: a republikánus elnökjelöltet kifigurázó maszkok többnyire tátják a szájukat, visításra kerekítik, vagy ráncolják a homlokukat, míg a demokrata párti jelöltet utánzó álarcok szélesen és tele szájjal nevetnek, igaz, akad ördögre pingált Clinton-fej is. Massachusettsben – a Boston Globe tudósítása szerint – Trump áll abszolút győzelemre: különösen a narancsszínű parókás Trump-figurát viszik, mint a cukrot.

A közvéleménykutatások szerint korábban még több mint 10 százalékpontos Hillary Clinton előnyt mutattak a felmérések, ám most már csak 4-5 százalékpont az előnye Donald Trumppal (47-42%) szemben. Nincs sok hátra a választásig. Könnyen lehet, hogy a Clinton esélyeit aláásó email-botrány miatt ez az állás tovább javul Trump számára. Nagyon megerősödtek a kis pártok jelöltjei is. 

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/31401/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?