Primitív hekkelés, előnyös munkamegosztás

Nincs még hír arról, ki és hogyan hekkelte meg a Pannon Lapok Csoport megyei lapjainál is megjelent, a Mediaworks lapcsoport számára adott miniszterelnöki interjút. Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társaságának ügyvezető igazgatója belső vizsgálatuk eredményéről annyit árult el, hogy bár vannak részeredményeik, de az nem feltétlenül tartozik a nyilvánosságra.

Az interjúban Orbán Viktor egyebek mellett azt mondta: „2017 legfontosabb célkitűzése, hogy mindenkinek megérje dolgozni Magyarországon. Amíg az ember csak azért küzd, hogy legyen munkája és el tudja tartani a családját, nem érezheti magát győztesnek. Amikor elkezd jobban keresni és azt látja, hogy megéri csinálni azt, amin dolgozik, akkor ráébred, hogy ő valójában egy győztes ország polgára. A kormány azért csökkenti a munkáltatókat terhelő adókat, hogy emelkedni tudjanak a bérek. Jövőre a minimálbér 15 százalékkal, a szakmunkás minimálbér pedig 25 százalékkal növekszik. A béremelések 2018-ban is folytatódnak. A nyugdíjakat a tervezettnél nagyobb mértékben emeljük és jelentősen csökkentjük az idősek számára legfontosabb alapvető élelmiszerek áfakulcsát is: 27-ről 5 százalékra.”

Ilyen jó hangulatú interjúba nyúlt bele valaki a Fejér Megyei Hírlapban, hogy lejárassa, nevetségessé tegye Magyarország miniszterelnökét. Nyomtatásban is megjelentek a következő mondatok, Orbán Viktor szájába adva:

„... mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET”

„... és az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A KÓRHÁZI HULLÁK SZÁMA IS EMELKEDIK.”

„A korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. MI IS HASZNÁLJUK.”

„Azt kívánom, hogy MINÉL TÖBBEN TALÁLJANAK VISSZA A KARÁCSONY POGÁNY ÉRTELMEZÉSÉHEZ, hiszen mégiscsak a Megváltó születését várjuk.”

Ezek a hekkelések olyan primitívek, oly mértékben elütnek a kormányfő interjújának gondolatiságától, egyáltalán Orbán Viktor stílusától, kormányfői megnyilatkozásaitól, hogy nincs ember, aki komolyan vehette volna a mondatkiegészítések új tartalmát.

Akkor meg miért csinálhatta ezt a hekkelő? Mit akart vele elérni?

Bizonyítani akarta, hogy ő személy szerint milyen ügyes fiú? Hogy hiába került a lapcsoport új tulajdonoshoz, akkor is a régiek mondják meg, mi történjen házon belül? Netán mielőtt kitessékelik a csoporttól, csinál még valami csibészeset, amivel elégtétel gyanánt föl akarja hívni magára a figyelmet, ha már tisztességes munkával nem sikerült?

Mást ugyanis, mint alkalmi figyelemfelhívást, nem lehet elérni ilyen ostobácska akciókkal. Néhányan titokban legfeljebb jót nevetnek a markukba, mondván, jól megadták nekik és kész. Ennyi.

Orbán Viktor nyilatkozatai ugyanis rendre munkáról, küzdelmekről s mind több eredményről, sikerről szólnak, amiket nem lehet megakasztani. Legkevésbé ilyen primitív számítástechnikai trükkök bevetésével.

Ez a kis hekkelés az egykori SZDSZ-es, napjaink szoclib és Soros által pénzelt civilek akcióira hajaz, amelyeknek legtöbbször nagyobb a füstje, mint a lángja.

Ez a munkamegosztás igazából – pártállástól függetlenül –a legjobb a magyaroknak. Az eredményeket a kormánykoalíció megbízhatóan szállítja, a kabinet egyre eredményesebben küzd meg az Európai Unióval is a magyar érdekekért, az ellenzék meg közben igyekszik hátráltatni a kormányt, hogy mutassa a világnak, ők bizony léteznek, megdolgoznak az állami támogatásukért. Sok vizet azonban nem zavarnak. Ahogy a hekkelő sem változtat körömfeketényit sem a magyar sajtó egyre stabilabb erkölcsi állapotán. A gyenge pontokat így szerencsére – mint most a Fejér Megyei Hírlapnál – maguk az érintettek tárják fel, azonnali intézkedések után kiáltva.

A folyamat tehát e téren is jó irányban halad.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/32776/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?