Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Havas Henrik esete a „szennylappal”

Szennylap – eképpen minősítette Havas Henrik ATV-s műsorvezető a Magyar Idők című konzervatív, közéleti napilapot.

„Valaki, nyilván egy beépített ember „jelentett”, a Magyar Idők elnevezésű nyomtatványnak (újságnak nem nevezném ezt a szennylapot), ami aztán le is hozta ezt a szenzációt azzal, hogy én is Simicskához tartok.”

A lényeg tehát az, hogy Havas valóban tárgyalt a HírTv képviselőjével, tehát egyáltalán nem képzelgés arra gondolni, hogy Kálmán Olga után Havast is megpróbálná elszerződtetni Simicska az ATV-től. Nem arról szólt az információ, hogy Havas leszerződött a HírTv-hez, hanem hogy oda tart. Azaz: lehet, hogy odamegy, lehet, hogy nem. Valótlanság közléséről nem volt szó, legfeljebb esélylatolgatásról. Ezen föl lehet ugyan háborodni, de minek. Főleg egy Havasnak nagyon fölösleges, akinek a kijelentései enyhén szólva nem ritkán híján vannak a hitelességnek, az igazságtartalomnak.

A közelmúltban például több alkalommal éppen az ATV Egyenes Beszéd című műsorában szögezte le, hogy érzelmileg neki semmi köze a baloldalhoz, a liberálisokhoz. Ő a rendszerváltás idején is MDF-es volt, s most is a kereszténydemokrata világnézet áll hozzá a legközelebb. Arról persze hallani sem akart, hogy a jelenleg is működő Kereszténydemokrata Néppárt köreihez is tartozhatna, ha már értük dobog a szíve. Havas csak olyan kereszténydemokrata pártot fogadna el magának, amelyet ő annak tart.

A KDNP egyebek mellett ezt írja magáról: „A Kereszténydemokrata Néppárt a magyarországi rendszerváltoztató pártok egyike, a keresztény értékek legfőbb képviselője a magyar politikai életben. Közéleti tevékenységét mindig a jobbközép tábor tagjaként folytatta. A KDNP kiemelten fontosnak tartja a családok támogatását, amelyek a társadalom alapját képezik. Fontosnak tartja kimondani, hogy a család egy nő és egy férfi Isten által megszentelt kapcsolata. Az ilyen családok lehetnek egy egészséges Magyarország és egy egészséges Európa építőkövei.” Ez Havasnak nem az igazi KDNP. Neki olyan kell, amit ő annak tart. Talán olyan, mint a görögdinnye. Kívül zöld, belül piros.

Amit tehát Havas hamisnak, valótlannak, rossznak tart, annak az ellenkezője az igaz.

Eképpen a Magyar Időkre vonatkozó megalapozatlan állítása, vagyis hogy a Magyar Idők egy szennylap, akár elismerésként is felfogható. Ha Antall József emlékezetes mondására gondolunk: „Mindig megijedek, ha ellenségeim dicsérnek, hogy valami hülyeséget csináltam", akkor e logika alapján a Magyar Időknek egyáltalán nincs oka szomorkodni a konzervatív-keresztény kormánnyal, s annak lapjával nyilvánvalóan mindig ellenséges Havas lesajnáló véleményén.

Sőt!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/32932/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?