Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Rossz hír a sunyi liberálisoknak

Trump leteszi az esküt

Szerencsére minden atrocitás nélkül beiktatták pénteken az Egyesült Államok 45. elnökét, Donald Trumpot, noha számos rosszindulatú, köztük drogos tüntetést szerveztek a beiktatás idejére.

Távolmaradásával ép bőrrel és lélekkel megúszta az ünnepélyes eseményt Jennifer Holliday énekesnő is, akit halálosan megfenyegettek azért, mert elvállalta, hogy fellép Donald Trump megválasztott amerikai elnök pénteki beiktatási ünnepségén, amit kénytelen volt lemondani. Pedig az 57 éves, színes bőrű színész-énekesnő korábban négy amerikai elnök – George W. Bush, Bill Clinton, George H. Bush és Ronald Reagan – beiktatási ünnepségén is fellépett. „Az egész világ ellenem fordult, miután bejelentettem a részvételemet. Twitter-bejegyzésekben, Instagram-üzenetekben támadtak nekem, leniggereztek, halálos fenyegetéseket kaptam”, mondta Jennifer Holliday. A Tony-díjas énekesnő esete jól példázza, hogy a liberális értelmiségi elit milyen ellenszenvvel viseltetik Trumppal szemben. „Önfejűek voltunk és arrogánsak lettünk, állandóan szekáltuk őt. Belekötöttünk minden egyes dologba, amit szerintünk helytelenül csinált, és ezzel éppen rokonszenvet ébresztettünk iránta”, nyilatkozta a színesbőrű színésznő, Zoë Saldana.

A liberális értelmiségi elit része Hollywood is, az itteni sztárok közül pedig sokan egzisztenciájukat köszönhetik annak, hogy a liberális „értékeket” terjesztő filmekben vállalnak szerepet. Azt nem tudni, hogy tisztában vannak-e vele, hogy a liberalizmus milyen meghatározó szerepet játszik az alapvető emberi, azaz keresztény értékek kiüresítésében, az emberek elmagányosításában, kiszolgáltatottá, irányíthatóvá tételében, a világ hazuggá, képmutatóvá formálásában. Egyszerű szavazóautomatává igyekszik tenni mindenkit, aki hagyja magát, hogy saját önző, liberális hatalmuk fenntartóihoz gyűjtsenek minél nagyobb, akaratgyenge, fillérekkel megvehető, de biztos szavazótömeget. Nem ritkán maguk a hollywoodi „csillagok” is ilyen értékmentes szavazógépek szerepébe lépnek, személyiségüknél fogva rossz irányba taszítva a nézők sokaságát. Ellenkező esetben persze legtöbben valószínűleg nem is lehetnének csillagok. Karrierjük érdekében kényszeresen politizálnak, mondják, amit elvárnak tőlük.

A Soros György- Hillary Clinton kettős liberálisai több támadást indítottak Donald Trump megválasztott amerikai elnök beiktatásának megtorpedózására. A csúfos véggel zárult szavazatújraszámoltatás kezdeményezéstől kezdve az orosz heckerek választási eredménybefolyásoló gyanúba keverésén át egészen fenyegetésekig, melynek révén két kivétellel – Michael Flatley és Angelina Jolie édesapja, Jon Voight – a világ neves csillagai nem is fogadták el a meghívást a beiktatási bálokra.

S ahogy Soros György szőrös kezét lehetett érzékelni számos olyan tüntetés mögött, amelyet itthon rendeztek az Orbán-kormány ellen a magyar származású amerikai üzletember által támogatott civil szervezetek, úgy az is könnyen valószínűsíthető, hogy a bejelentett összesen 27 tüntetésből több washingtoni tiltakozás mögött is ő állhatott. Zsebébe kellett nyúlnia ugyanis valakinek, aki például San Francisco egyik lapjában hirdetésben keresett tüntetőknek kosztot, kvártélyt és 2500 dolláros, több mint hétszázezer forintos javadalmazást ajánlott. Tüntettek továbbá a washingtoni utcákon a marihuána szabad forgalmazásának hívei is. Tehették, hiszen ez ott nem bűncselekmény. Tegyük hozzá, sajnos. A hírek szerint 4200 adag ingyen marihuánát osztogattak szét, hogy így nyerjenek bódult híveket a tüntetéshez. Azt a kérdést nem feszegették a kóválygó drogosok körében, hogy ki is az Egyesült Államok éppen beiktatásra váró elnöke?

A változás azonban már pénteken elkezdődött. Donald Trump első intézkedéseként aláírta az új nemzeti ünnepről, a hazafiasság napjáról szóló proklamációját, ami éppen beiktatásának napja, január 20. Az új elnök az aláírás utáni Twitter-üzenetében úgy fogalmazott: „2017. január 20-án az emberek ismét e nemzet irányítói lettek”.

Jó hír a világnak, rossz hír a sunyi liberálisoknak.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/33310/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?