Jávor is a terroristákra szavazott

Jávor és Meszerics, árulás kéz a kézben

A párbeszédes Jávor Benedek, az LMP-s Meszerics Tamás és a DK Niedermüller Pétere megint kitettek magukért az Európa Parlamentben. Jávor és Meszerics első körben az új terroristaellenes intézkedések bevezetését utasította el, a fokozott határellenőrzések foganatosításáról szóló döntésre pedig már Niedermüllerrel karöltve, hármasban nyomtak nemet.

A jeles képviselők szavazataikból ítélve rokonszenveznek a külföldi harcosokkal, a magányos elkövetőkkel. E nagyszerű emberek nem büntetnék a terrorcselekmények előkészületeit, egyáltalán nem csökkentenék az Irakból és Szíriából visszatérő terroristák által jelentett veszélyt. Az új uniós intézkedések ugyanis büntetni rendelik, ha valaki külföldi terroristacsoporthoz utazik ki, illetve tér onnan vissza, sőt azt is, ha valaki részt vesz a terroristák toborzásában, kiképzésében, népszerűsíti ezt a gyilkos tevékenységet vagy pénzügyileg támogatja a vérontókat. Az új uniós jogot 498-an fogadták el, 114-en pedig elutasították, köztük sajnos ezek a magyarok is.

Szintén tegnap szavazott az Európai Parlament a terrorcselekmények megelőzése és a külföldi harcosok megállítása érdekében hozott fokozott határellenőrzésekről. A nagyobb biztonságot szavatoló intézkedést elutasító képviselőkhöz pedig – magyarként – Niedermüller Péter csatlakozott.

Megáll az ember esze. Nem tudni, valaki szolgálni tud-e józan magyarázattal arra, hogyan szavazhat valaki akár saját testi épségét, egészségét is veszélyeztető terroristák vérengzését korlátozni akaró intézkedések ellen. Végre valahára az Unióban is szárba szökkent erre némi szándék, nem csak a migránsokkal járó kockázatok nyakló nélküli betelepítésére. Milyen emberi érzések motiválhatnak valakit arra, hogy szándékosan a rosszat válassza, amikor tálcán kínálják föl neki a jót is? Miért nem akar valaki részt venni legalább saját kontinense – ha tetszik munkahelye – védelmében, ha már hazája, otthona biztonsága szemernyit sem számít neki? Miért jó az nekik, hogy egy ilyen szavazás után fölírják a nevüket a sehonnai bitang emberek internetes listájára.

Mikor akarja elmondani magáról Jávor, Niedermüller vagy Meszerics, a liberális brigád három torz lelkű tagja, hogy valami jót is tett Brüsszelben Magyarországért? Legalább vettek volna példát most a szocikról – úgyse sokszor adnak rá alkalmat, de ezt már az ő gyomruk se vette be – akik nem álltak bele ebbe a liberális skandalumba. Lehet ezt még fokozni? Lehet, de abba még szörnyűbb belegondolni…

Azt nem tudom, hogy ez a három EP képviselő szereti-e az extrém sportokat. Talán sokan szívesen elnéznék őket a bungee jumping kötél végén himbálózva vagy raftingolás közben egy nagy szikla felé sodródva, és az is biztosnak látszik, hogy a bázisugrás során a felhőkarcolóról való mélybe zuhanás látványától se fosztaná meg magát senki.

Szinte biztos azonban, hogy liberális barátainknak ilyen helyzetekben sem görbülne meg a hajuk szála sem. Tegyük hozzá, hála istennek.

Nem mindegy azonban, hogy valaki saját szakállára kockáztat, viszi vásárra akár az életét is, vagy képviselőként másokat, országokat sodor életveszélyes helyzetekbe.

Miért van az, hogy Magyarország Bizottságnál való rendszeres feljelentése, az Unió nemzetellenes akcióiban való aktív munkálkodás, a hosszú idő után most végre megszülető terrorellenes fellépés megfúrásának szándéka mindig a liberális, balliberális honi képviselők nevéhez kapcsolódik?

Nem lehet, hogy azért, mert ezek az urak nem szeretik igazán a hazájukat? Hogy így van-e, nem tudom. De hogy ők – áldásos brüsszeli ténykedésük nyomán – egyszer sem akarták idáig meggyőzni a magyarok többségét az ellenkezőjéről, az biztos.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/33970/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?