Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Orbán lehazugozása helyett…

Néhány perccel ezelőtt Kovács Zoltán kormányszóvivő nyilatkozatát lehetett olvasni a kormany.hu-n.

„Magyarország kormánya meglepetten tapasztalja, hogy az Egyesült Államok Külügyminisztériuma ténybeli tévedéseken alapuló sajtóközleményt tett közzé.

Magyarország szuverén ország, amely külkapcsolatait a kölcsönös tisztelet, a jószándék és a megegyezésre törekvés jegyében alakítja. Magyarországon szándékaink szerint csak olyan, nem európai uniós államhoz tartozó egyetemek működhetnek, amelyekről Magyarország államközi szerződést kötött az érintett állammal. Ennek megfelelően Magyarország kormánya készen áll arra, hogy tárgyalásokat folytasson az Egyesült Államok kormányával Soros György Magyarországon működő egyeteméről.”

Orbán Viktor miniszterelnök reggeli interjújában a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Közép-európai Egyetemmel (CEU) kapcsolatban kijelentette, Magyarország egy olyan ország, amely a tudást támogatja, de a csalást nem tűri el. A csalás, az csalás, akárki is követi el. Volt egy vizsgálat, és megállapítottuk, hogy több egyetem is szabálytalanul működik, köztük Soros György egyeteme is – fogalmazott a miniszterelnök. Hozzátette: Magyarországon, ha működik egy magyar egyetem, egy diplomát ad ki, ehhez képest van egy egyetem, amely kettőt: egy Magyarországon és egy Amerikában érvényeset. Ez nem fair a többi magyar egyetemmel szemben. Arra a kérdésre, hogy a jövőben is lesz-e Közép-európai Egyetem, Orbán Viktor azt válaszolta: ez az amerikai és magyar kormány közötti tárgyaláson és megállapodáson múlik.

A miniszterelnöki nyilatkozatra közleményben reagált a Közép-európai Egyetem és az USA külügyminisztere is.

Az egyetem a következőket rögzítette: A miniszterelnök kijelentésével ellentétben jelenleg nincsen érvényben olyan törvény Magyarországon, amely megköveteli, hogy az egyetemek származási országukban is folytassanak képzést annak érdekében, hogy Magyarországon diplomát adhassanak ki. Hangsúlyozta, a CEU jogosult, akkreditált arra, hogy magyar és amerikai diplomát adjon ki és 25 éve a magyar törvényeket betartva vesz részt a magyar felsőoktatásban, "bármilyen ennek ellentmondó kijelentés hamis".

Az Közép-európai Egyetem tehát röviden azt mondja, hogy a miniszterelnök hazudik. Nem vitatja ugyan Orbán Viktor megállapítását arra vonatkozóan, hogy az egyetem törvényes működéséhez hiányzik az amerikai és a magyar kormány megállapodása. Ennek ellenére lazán kijelentik, hogy Orbán kijelentése hamis.

Érdekes, hogy a magyar Oktatási Hivatal álláspontja szerint is az egyetem jár jó úton. E szervezet a CEU-nak megküldött állásfoglalásában kifejti, hogy a Central European University (New York) a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény szerint megfelel a magyarországi működés feltételeinek.

Az amerikai külügyminisztérium is kiállt a Közép-európai Egyetem mellett. Mint a Mark C. Toner külügyi szóvivő által jegyzett közlemény rögzíti, a CEU kiváló felsőoktatási intézmény, amelyet Magyarországon és az Egyesült Államokban is akkreditáltak, az intézmény hallgatói és munkatársai több mint száz országból érkeztek. A közlemény szerint a CEU – akadémiai színvonalú munkájával – megerősítette Magyarország befolyását és vezető szerepét a régióban, egyúttal hozzájárul a független, kritikus gondolkodás megerősítéséhez. Az amerikai külügyminisztérium arra ösztönzi a magyar kormányt, hogy ne fogadjon el olyan jogszabályt, amely ellehetetleníti a CEU működését vagy függetlenségét.

A miniszterelnökkel való vitaszándékon kívül az amerikai külügyminisztérium közleménye sem tartalmaz ténybeli cáfolatot Orbán szavaira, ahogy az USA magyarországi nagykövetségének közleménye se. Az ideiglenes ügyvivőnek is csak izmozni volt ereje, a tények cáfolatára, azaz a szürkeállományból fakadó szkanderezésre már nem vállalkozott. Ezt írták: Az USA ellenez bármilyen törekvést, amely veszélyezteti a CEU működését vagy függetlenségét. Bicepszmutogatásként még bevillantotta, hogy a CEU erős kétpárti támogatást élvez az amerikai kormányban.

Összefoglalónk végén nem árt még egyszer idézni a kormányszóvivő közleményéből. „Magyarország szuverén ország, amely külkapcsolatait a kölcsönös tisztelet, a jószándék és a megegyezésre törekvés jegyében alakítja. Magyarországon szándékaink szerint csak olyan, nem európai uniós államhoz tartozó egyetemek működhetnek, amelyekről Magyarország államközi szerződést kötött az érintett állammal. Ennek megfelelően Magyarország kormánya készen áll arra, hogy tárgyalásokat folytasson az Egyesült Államok kormányával Soros György Magyarországon működő egyeteméről.”

Ilyen egyszerű ez, kérem szépen. Meg kell kötni a szükséges megállapodást. Erre a magyar kormány készen áll. A másik oldal inkább erőt fitogtat, seregeket gyűjt, az albán légvédelem mintájára öklöt ráz.

Vajon miért esik a tárgyalás bárkinek is nehezére?

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/36692/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Mária válasza: Béluci bejegyzésére 2017-06-17 14:08:20
Teljesen igazad van! Miért lennének ők kivételek?
Válaszolok
Béluci válasza: Brian bejegyzésére 2017-04-16 10:06:52
Sajnos a te szürke állományoddal van baj, nem a cikkíróéval.
Ahogy - és ha - az amerikai a tagállamok joga a helyi adók meghatározása, az oktatás és a család kérdéseinek szabályozása, ugyanúgy a magyar állam joga ugyanez - Magyarországon.
Ennyi!
Válaszolok
Tejfalussy 2017-04-09 21:20:00
INTERNETEN KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS A RÁKBETEGEK ÉS MÉG NEM RÁKBETEGEK MENTÉSÉHEZ

A Dr. O.Z.A. Hanish által közzétett, a rákbetegségek ellen is hatásos étkezési orvosi desztillált víz kúra pontosítása. A desztillált víz kúra magyarra fordított leírása megtalálható a www.tejfalussy.com honlapon is, lásd: Email könyv 1.

1./ Étkezéssel is, a desztillált víz mellé annyi konyhasót, tiszta nátrium-kloridot optimális pótolni, amennyit a SALSOL, SALSOLA, RINGER infúziós oldatok: napi 3 liter víz mellé 27 gramm konyhasót. Ez az optimális dózisarány. Azért ennyi, mert az emberi testben, az elektromos áramvezetést biztosító test-elektrolitokban, a testnedvekben, a vérszérumban is, ugyanilyen ( kb. 3000 : 27 = 111) a víz és a konyhasó természetes aránya.

2./ A 3 liter desztillált víz mellé egy napon belül csupán 0,36 gramm káliumot optimális a vérbe juttatni. A RINGER oldattal is ennyit csak juttatnak be. Szájon át kb. kétszer ennyi káliumot szükséges bejuttatni, a felszívódási vesztesség kompenzálásához. A szív számára is a Ringer oldat összetétele a lehető legjobb. Több száz év óta így gyógyítanak vele!

3./ EKG torzulás igazolja, hogy egy felnőtt szívműködését is elrontja 2,2 vagy 3,5 grammnál több kálium (5 vagy 8 grammnál több kálisó) szájon át 24 óra alatti bejuttatása. Lásd: Magyar – Petrányi: A belgyógyászat alapvonalai, Hyperkalaemia (Medicina könyvkiadó, Budapest). Sokkal kevesebb, 0,8 vagy 1,6 grammnál (20 vagy 40 mval-nál) több kálium is veszélyes kálium mérgezést okozhat, ha 1 órán belül, akárhonnan, akárhogyan bejuthat a vérbe! Lásd: Varga Péter és társai: Az intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata, Hyperkalaemia (Medicina Könyvkiadó, Budapest).

Aki a fentiektől nagyon eltérő dózisú vagy dózisarányú víz, konyhasó és kálium pótlást folytat ne számítson a desztillált víz megfelelő gyógyhatására! Valószínűleg egyre betegebb lesz, elveszti a nemiségét és lerövidül az élete.

A gyógyító hatás legegyszerűbb természeti magyarázata: az erős oldóképességű nagy tisztaságú desztillált víz kioldja a káliumot az osztódásuk helyén még gyenge sejtfalon keresztül a rákos sejtekből, ezáltal az osztódó sejtek mindkét felét elpusztítva. Azért tudja kioldani a káliumot, mert a kálium koncentráció kb. 49-szer nagyobb az élő sejtekben (az intracelluláris térben), mint a sejteket körülvevő folyadék közegben (az extracelluláris térben).

A fentiekbe ütköző ellenkező nézeteket terjesztő személyek és intézmények tudatosan vagy tudatlanságból rákbetegség okozással és a rákbetegek tényleges gyógyulását akadályozással foglalkoznak. Valószínűsíthető, hogy tudatosan csinálják, miután 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányoknál és embereknél konkrét (nátrium és kálium dózis variációs) hatás vizsgáló kísérleteikkel bebizonyították, hogy a szükségesnél kevesebb konyhasó és vagy több kálium idővel minden sejtet, szervet tönkretesz, megszünteti a stressz elleni védekezőképességet, rákbetegség előidéző, magas vérnyomást és ivartalanodást is okozó, vagyis egyértelműen életrövidítő és fajirtó hatású! Lásd: Technika a biológiában 8., Dr. Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája (Medicina Könyvkiadó, Budapest). Ez lehet a válasz a következőkre.

Szerinted mi más lehet az oka, mint a szándékos népirtás, hogy a magyarokkal elhitetik a méregmentes tiszta desztillált ivóvíz (a SALSOL infúzió só dózisaival is) „életveszélyes mérgezőségét” és felbiztatnak a szennyvíz tartalmú csapvíz ivására, és a Nemzeti Stop Só Program, Menzareform, Chipsadó csalásaikkal bármennyi ivóvíz mellé napi 5 grammnál kevesebb konyhasó, de 4,7 grammnál több kálium, bármilyen ütemben, akármilyen gyors bejuttatására biztatnak fel, kényszerítenek? Mi más lehet a tényleges oka, hogy hazánkban a magyar lakosság körében 1950 óta nagyságrendileg nőtt azon betegségek aránya, amiket a konyhasópótlás korlátozás és a káliumtúladagolás idézhet elő? Szerinted mi más miatt szaporodnak el ennyire hazánkban a rákbetegségek is, ha nem azért, mert az állami szervek felbiztattak az étkezési konyhasópótlás ötöde alá csökkentésére és a kálium többszörös túladagolására? Tudod, hogy a kemoterápiának nevezett műveletnél a gyógyítani akart betegeket SALSOL infúzióval, másokat viszont az egészséges embert is megölni képes mérgekkel kezelnek? Tudtad, hogy az orvosok és gyógyult betegek - állítólag a Világfőrabbi parancsára(?) – el kell titkolják a nemzsidók elől a hatékony gyógymódot? Tudtad, hogy a Világfőrabbival vitázó „Új medicína” szerint főként lelki problémák okozzák a rákot és minden más betegséget is? Nem tudtad, hogy a tiszta desztillált víz megfelelő sópótlás mellett általános gyógyhatása benne van a zsidó törvénykönyvekben? Lásd: Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. A Bibliában az is benne van, hogy a zsidók a víz- és (kenyér-) sózás különbözőségre alapozva irtják ki az általuk elfoglalni akart területek népeit. Lásd: 2 Mózes 23/20-33, V. Mózes 7/1-26. Tudtad ezeket, vagy nem tudtad?!
További, részletesebb tájékozódási lehetőség, bűnügyi bizonyítékok stb.: www.tejfalussy.com, Videók, Email könyvek, MEHNAM rovat, Tudományos kutató képzés on-line, s az e honlapon belül működő www.aquanet.fw.hu régi honlapon.

Verőce, 2017. 04. 08.

Jogos védelemként és megbízás nélküli kárelhárításként közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc oknyomozó mérnök, számos nemzetközi méréstudományi szabadalom feltalálója (Személyi szám: 1-420415-0215, an: Bartha Edit). E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, honlap: www.tejfalussy.com, telefon +36 20 218 1408.

Ez az irat feljelentés az Európai Unióhoz, a SALSOL gyógyhatását eltitkoló és a SALSOL szerinti dózisarányú étkezési víz- és konyhasó pótlást is mérgezőnek híresztelő valamennyi személy és intézmény (ezeknek felelős vezetői) ellen, a Jobbik Mozgalom képviselői címére azzal a kéréssel megküldve, hogy Ők nyújtsák be! (Iratjel: rakbetegmento70409j)


feladó:
András Tejfalussy<tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>

címzett:
Vona Gábor <vona.gabor@jobbik.hu>;
"volner.janos" <volner.janos@jobbik.hu>;
"z.karpat.daniel" <z.karpat.daniel@jobbik.hu>;
kovacs.eniko@jobbik.hu;
"DR. Morvai Krisztina" <krisztina.morvai@europarl.europa.eu>

másolatot kap:
panasz <panasz@ajbh.hu>

titkos másolat:


dátum:
2017. április 9. 15:21
tárgy:
Feljelentés az Európai Unióhoz, a SALSOL gyógyhatását eltitkoló és a SALSOL szerinti dózisarányú étkezési víz- és konyhasó pótlást is mérgezőnek híresztelő valamennyi személy és intézmény (ezeknek felelős vezetői) ellen, a Jobbik Mozgalom képviselői címére azzal a kéréssel megküldve, hogy Ők nyújtsák be!
küldő:
gmail.com
INTERNETEN KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS A RÁKBETEGEK ÉS MÉG NEM RÁKBETEGEK MENTÉSÉHEZ

A Dr. O.Z.A. Hanish által közzétett, a rákbetegségek ellen is hatásos étkezési orvosi desztillált víz kúra pontosítása. A desztillált víz kúra magyarra fordított leírása megtalálható a www.tejfalussy.com honlapon is, lásd: Email könyv 1.

1./ Étkezéssel is, a desztillált víz mellé annyi konyhasót, tiszta nátrium-kloridot optimális pótolni, amennyit a SALSOL, SALSOLA, RINGER infúziós oldatok: napi 3 liter víz mellé 27 gramm konyhasót. Ez az optimális dózisarány. Azért ennyi, mert az emberi testben, az elektromos áramvezetést biztosító test-elektrolitokban, a testnedvekben, a vérszérumban is, ugyanilyen ( kb. 3000 : 27 = 111) a víz és a konyhasó természetes aránya.

2./ A 3 liter desztillált víz mellé egy napon belül csupán 0,36 gramm káliumot optimális a vérbe juttatni. A RINGER oldattal is ennyit csak juttatnak be. Szájon át kb. kétszer ennyi káliumot szükséges bejuttatni, a felszívódási vesztesség kompenzálásához. A szív számára is a Ringer oldat összetétele a lehető legjobb. Több száz év óta így gyógyítanak vele!

3./ EKG torzulás igazolja, hogy egy felnőtt szívműködését is elrontja 2,2 vagy 3,5 grammnál több kálium (5 vagy 8 grammnál több kálisó) szájon át 24 óra alatti bejuttatása. Lásd: Magyar – Petrányi: A belgyógyászat alapvonalai, Hyperkalaemia (Medicina könyvkiadó, Budapest). Sokkal kevesebb, 0,8 vagy 1,6 grammnál (20 vagy 40 mval-nál) több kálium is veszélyes kálium mérgezést okozhat, ha 1 órán belül, akárhonnan, akárhogyan bejuthat a vérbe! Lásd: Varga Péter és társai: Az intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata, Hyperkalaemia (Medicina Könyvkiadó, Budapest).

Aki a fentiektől nagyon eltérő dózisú vagy dózisarányú víz, konyhasó és kálium pótlást folytat ne számítson a desztillált víz megfelelő gyógyhatására! Valószínűleg egyre betegebb lesz, elveszti a nemiségét és lerövidül az élete.

A gyógyító hatás legegyszerűbb természeti magyarázata: az erős oldóképességű nagy tisztaságú desztillált víz kioldja a káliumot az osztódásuk helyén még gyenge sejtfalon keresztül a rákos sejtekből, ezáltal az osztódó sejtek mindkét felét elpusztítva. Azért tudja kioldani a káliumot, mert a kálium koncentráció kb. 49-szer nagyobb az élő sejtekben (az intracelluláris térben), mint a sejteket körülvevő folyadék közegben (az extracelluláris térben).

A fentiekbe ütköző ellenkező nézeteket terjesztő személyek és intézmények tudatosan vagy tudatlanságból rákbetegség okozással és a rákbetegek tényleges gyógyulását akadályozással foglalkoznak. Valószínűsíthető, hogy tudatosan csinálják, miután 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányoknál és embereknél konkrét (nátrium és kálium dózis variációs) hatás vizsgáló kísérleteikkel bebizonyították, hogy a szükségesnél kevesebb konyhasó és vagy több kálium idővel minden sejtet, szervet tönkretesz, megszünteti a stressz elleni védekezőképességet, rákbetegség előidéző, magas vérnyomást és ivartalanodást is okozó, vagyis egyértelműen életrövidítő és fajirtó hatású! Lásd: Technika a biológiában 8., Dr. Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája (Medicina Könyvkiadó, Budapest). Ez lehet a válasz a következőkre.

Szerinted mi más lehet az oka, mint a szándékos népirtás, hogy a magyarokkal elhitetik a méregmentes tiszta desztillált ivóvíz (a SALSOL infúzió só dózisaival is) „életveszélyes mérgezőségét” és felbiztatnak a szennyvíz tartalmú csapvíz ivására, és a Nemzeti Stop Só Program, Menzareform, Chipsadó csalásaikkal bármennyi ivóvíz mellé napi 5 grammnál kevesebb konyhasó, de 4,7 grammnál több kálium, bármilyen ütemben, akármilyen gyors bejuttatására biztatnak fel, kényszerítenek? Mi más lehet a tényleges oka, hogy hazánkban a magyar lakosság körében 1950 óta nagyságrendileg nőtt azon betegségek aránya, amiket a konyhasópótlás korlátozás és a káliumtúladagolás idézhet elő? Szerinted mi más miatt szaporodnak el ennyire hazánkban a rákbetegségek is, ha nem azért, mert az állami szervek felbiztattak az étkezési konyhasópótlás ötöde alá csökkentésére és a kálium többszörös túladagolására? Tudod, hogy a kemoterápiának nevezett műveletnél a gyógyítani akart betegeket SALSOL infúzióval, másokat viszont az egészséges embert is megölni képes mérgekkel kezelnek? Tudtad, hogy az orvosok és gyógyult betegek - állítólag a Világfőrabbi parancsára(?) – el kell titkolják a nemzsidók elől a hatékony gyógymódot? Tudtad, hogy a Világfőrabbival vitázó „Új medicína” szerint főként lelki problémák okozzák a rákot és minden más betegséget is? Nem tudtad, hogy a tiszta desztillált víz megfelelő sópótlás mellett általános gyógyhatása benne van a zsidó törvénykönyvekben? Lásd: Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. A Bibliában az is benne van, hogy a zsidók a víz- és (kenyér-) sózás különbözőségre alapozva irtják ki az általuk elfoglalni akart területek népeit. Lásd: 2 Mózes 23/20-33, V. Mózes 7/1-26. Tudtad ezeket, vagy nem tudtad?!
További, részletesebb tájékozódási lehetőség, bűnügyi bizonyítékok stb.: www.tejfalussy.com, Videók, Email könyvek, MEHNAM rovat, Tudományos kutató képzés on-line, s az e honlapon belül működő www.aquanet.fw.hu régi honlapon.

Verőce, 2017. 04. 08.

Jogos védelemként és megbízás nélküli kárelhárításként közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc oknyomozó mérnök, számos nemzetközi méréstudományi szabadalom feltalálója (Személyi szám: 1-420415-0215, an: Bartha Edit). E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, honlap: www.tejfalussy.com, telefon +36 20 218 1408.

Ez az irat feljelentés az Európai Unióhoz, a SALSOL gyógyhatását eltitkoló és a SALSOL szerinti dózisarányú étkezési víz- és konyhasó pótlást is mérgezőnek híresztelő valamennyi személy és intézmény (ezeknek felelős vezetői) ellen, a Jobbik Mozgalom képviselői címére azzal a kéréssel megküldve, hogy Ők nyújtsák be! (Iratjel: rakbetegmento70409j)


feladó:
András Tejfalussy<tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>

címzett:
Vona Gábor <vona.gabor@jobbik.hu>;
"volner.janos" <volner.janos@jobbik.hu>;
"z.karpat.daniel" <z.karpat.daniel@jobbik.hu>;
kovacs.eniko@jobbik.hu;
"DR. Morvai Krisztina" <krisztina.morvai@europarl.europa.eu>

másolatot kap:
panasz <panasz@ajbh.hu>

titkos másolat:


dátum:
2017. április 9. 15:21
tárgy:
Feljelentés az Európai Unióhoz, a SALSOL gyógyhatását eltitkoló és a SALSOL szerinti dózisarányú étkezési víz- és konyhasó pótlást is mérgezőnek híresztelő valamennyi személy és intézmény (ezeknek felelős vezetői) ellen, a Jobbik Mozgalom képviselői címére azzal a kéréssel megküldve, hogy Ők nyújtsák be!
küldő:
gmail.com
Válaszolok
Brian 2017-04-08 13:56:36
Sajnos a cikkíró szürkeállományával van a gond, mivel nem ismeri az amerikai alkotmányt, melynek tizedik cikkelye kimondja, hogy
"mindazon hatáskörök, amelyeket az alkotmány nem az USA kizárólagos hatásköreként definiál, vagy amelyeket az államoktól nem tagad meg kifejezetten, az egyes államokat és az amerikai népet illetik meg. Így többek között a tagállamok joga a helyi adók meghatározása, az oktatás és a család kérdéseinek szabályozása".
http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/az_amerikai_allammodell_az_egyesult_allamok_alkotmanyanak_alapelvei/
Vagyis mi van? Orbán tárgyalni akar a szövetségi kormánnyal oktatás ügyben, ami viszont tagállami hatáskör? Tudja ezt jól, hogy ez nem fog menni, így az egyetem kénytelen lesz ebben a formában megszűnni.
Jól ki van ez találva, az ilyenek meg, mint a cikk írója, jól bekajálták ezt a csapdát. Ignatieff viszont tudta, hogy ha elfogadják a törvényt, akkor lesznek bajban. Orbán aznap hazudott, hiszen a törvény még nem volt hatályban, amikor csalásról beszélt, ezért mondta az OH képviselője is, hogy akkor minden rendben volt.
Ennyit a cikk írójának ismereteiről: Trump úgy sem fogja tárgyalni hívni Orbánt - inkább utasítani fogja, különben nem kap amerikai tőkét.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?