Ez szívás, ugye D. Tóth Kriszta?

D. Tóth Krisztát a jelek szerint nem csak Hesz Máté, egykori házastársa hagyta el, hanem a józan esze is. Írt egy jegyzetet, amelynek apropóját a CEU-val kapcsolatos fejlemények adták. S amelyből az derül ki, hogy D. Tóth nem érzi jól magát se a bőrében, se Magyarországon.

Jegyzete csupa felsorolás. Egy kis ízelítő: „Lehet manipulációt konzultációba csomagolni”, „Lehet hazát oligarchák homokozójává tenni”, „Lehet tolvajfejedelemnek tolvajt kiáltani”, „Lehet nokiás dobozba hétmilliót hajtogatni”, „Lehet metrópénzből 167-et ellopni. Milliárdot”, „Lehet a gyerekeinkkel megvetetni a táblatörlő szivacsot.” „Lehet eltussolni, lehet bekussolni.” „Lehet, mert hagyjuk.”

Játsszunk kicsit, s forgassuk vissza az idő kerekét! Gondoljunk arra, ha 2002-t írunk, elkészítette volna-e jegyzetét hősünk. Akkor, amikor ünnepelt arca volt a köztévének, amikor sorban egymás után Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai volt a miniszterelnök. Természetesen nem írta volna meg, mint ahogy nyilván még ehhez hasonló gondolat sem jutott eszébe. Pedig éppen abban az időben (2005) érkezett meg Soros György privilégiumokat kérő CEU-s levele, amelynek minden részletét messzemenőkig, lihegve igyekezett teljesíteni Magyar Bálint és Gyurcsány Ferenc. Igaz, ennek érkeztét nem verték nagydobra, a közvélemény nem is tudott róla, így nem derült ki a Soros talpát nyaló szervilis kormányzati magatartás sem. Valószínűleg azonban akkor D.T.K kisebb dolga is nagyobb volt annál, semhogy azután kutakodjon, mit művel a háta mögött a liberális kormányzat, hogy éppen indokolatlan előjogokat biztosít egy zavaros hátterű egyetemnek. Bőven elég volt neki a tudat, hogy az övéi vannak hatalmon, amiből a privilegizált szűk liberális rétegnek semmi baja nem lehet, legfeljebb a népnek. Az meg aztán végképp nem zavarta a mostanra érzékeny lelkületűvé vált, a magyarokat leszóló, de azért sunyin lázító („Lehet, mert hagyjuk”) műsorvezetőt. D. Tóth nagyvonalúságát akkoriban talán az is erősítette, hogy éppen ebben az időben (2008) kapott Kossuth-díjat nagynénje is, „az újjáéledő rasszizmus ellen” minden helyen küzdelemre hívó Kútvölgyi Erzsébet, egyszerre a például magyarokat genetikusan alattvalóként emlegető Kertész Ákossal, a nagyon-nagyon kockásinges Koncz Zsuzsával vagy Magyarországot Brüsszelnél rasszizmus miatt följelentő Fischer Ádámmal.

Ám ha mégis megírta volna azt a bizonyos jegyzetet akkoriban D. Tóth Kriszta, akkor az ugyanígy szólt volna, csak éppen felkiáltójellel a mondatok végén. Valahogy így: „Lehet manipulációt konzultációba csomagolni!”, „Lehet hazát oligarchák homokozójává tenni!”, „Lehet tolvajfejedelemnek tolvajt kiáltani!”, „Lehet nokiás dobozba hétmilliót hajtogatni!”, „Lehet metrópénzből 167-et ellopni. Milliárdot!”, „Lehet a gyerekeinkkel megvetetni a táblatörlő szivacsot!” „Lehet eltussolni, lehet bekussolni!” „Lehet, mert hagyjuk!”

Naná, hogy hagyták! Szíves örömest, hagyták. Hiszen akkor mindent lehetett a keveseknek kedves Magyarországon.

Most, hogy nem lehet, gyűlölködnek, vagdalkoznak, tüntetéseket szerveznek. Mert tehetetlenek.

Mert tisztában vannak vele, hogy képességeikből soha többé nem telik ki, hogy higgyenek nekik az emberek.

Szívás, én megértem. De ők tolták el. Ők toltak ki magukkal. Nem kicsit. Nagyon!

Ha a Jóisten is úgy akarja, talán egy életre…

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/36953/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ács Péter 2019-03-20 22:59:49
A ceu mit tanít ügynök képző vagy szuper ultra tóra tanítás, vagy a új világ rend embereit it képzik? Aki tudja írja már meg!
Válaszolok
kesztió 2017-04-08 19:59:03
Látom, szánalmas rezsimszolgák, hogy jó alacsonyra tettétek a lécet.
Nektek még mindig Gyurcsányék és az elmúltnyócév a mérce? Amúgy nézzetek már utána, lécci, mi is volt az a „privilégiumokat kérő CEU-s levél”.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?