A Kossuth téren nem lesz vérengzés

A Kossuth tér nem lesz Majdan

Bicskanyitogató arcátlanságok sorozatával zárulnak mostanában a napok. Közelről mutatja a tévé, hogy pofátlan ifjú tüntetők provokálják a kötélidegzetű rendőröket, akik nem engedik be őket oda, ahol egyébként semmi keresnivalójuk.

A Parlamentbe, a Köztársasági Elnöki Hivatalba, a Gyorskocsi utcai fogdába, a pártszékházba, a Magyar Rádió épületébe. Az előbb törvényesen a CEU mellett, aztán a civilszervezetek átláthatóságát szabályzó törvénytervezet miatt. Ezek végeztével, mikor a szervezők hivatalosan már hazaküldték őket – immár törvénytelenül – Orbán-utálatból, kormánybuktatási célból tüntetnek tovább. Dulakodnak, festékes flakont dobálnak, undorító módon papírrepülőket hajigálnak a kötelességüket folyamatosan, némán és hibátlanul teljesítő rendőrök arcába. Maguk fölött érezve Soros Gyuri bácsi védőernyőjét. Tudván tudva, hogy még akkor sem fog meggörbülni a hajuk szála, ha az éjszaka közepén buliznak az Oktogonon, akadályozva a közlekedést a Nagykörúton, gátolva Budapest normális működését. Ezek a gyerekek nem naivák, pontosan tudják, hogy mit csinálnak, hiszen többségükben fizetett provokátorok, Soros György hálózatának, ha tetszik tiszthelyettesei és gyalogságának talpasai.

Tudjuk jól, hogy Soros hatvannál is több hazánkban működő szervezete behálózza az egész magyar közéletet. A sajtót, a politikai elemzőintézeteket, a felsőoktatást, a pártokat. Ezek a szervezetek szorosan együttműködnek egymással, észrevétlenül kapcsolódnak rá a központi szervek energiaközpontjaira.

Egyetlen célból, hogy megbuktassák az Orbán kormányt. Azt a kabinetet, amely nem hajlandó a nemzeti érdekekkel szembe menve gátlástalanul kiszolgálni Soros globalista üzleti érdekeit. A balliberális ellenzékkel ellentétben – Gyurcsánnyal, Molnár Gyulával, Juhász Péterrel, Szél Bernadettel, Fodor Gáborral, a Bokros nevű gazemberrel – nem hajlandó befogadni a migránsokat, hogy azok kiszolgáltassák hazánkat, Európa értékeit a honfitársainkra –fenntartható profitszerzési célból – rátörni akaró Soros György számára. Ez a kormány nagy bűne.

Bár minden rosszban van valami jó. Voltaképpen hálásnak kell lennünk Gyuri bácsinak! Hálásnak azért, mert kimondta, hogy ő a jelenlegi kormány ellenzéke, és mint ilyen politikai hatalomra tör Magyarországon. Lendvai Ildikótól tudjuk, hogy a balliberális ellenzék teljes támogatásával. S tudjuk azt is, hogy Soros törekvéseivel Magyarország, Európa muszlimizáziójával a magyarok nyolcvan százaléka nem ért egyet. Mennél jobban erőltetik tehát ránk a nemzetidegen akaratot, annál nagyobb lesz az ellenállás, a magyarok annál erősebben összezárnak. Mint a rendőrsorfal a tüntetőkkel szemben. Nem kétmillió masszív kormánypárti szavazó, hanem jóval több magyar fog rádöbbenni arra, mi is a nemzet valódi érdeke és azt szíve szerint ki képviseli igazán. Soros György és magyarországi helytartói vagy Orbán Viktor?

Lüktet is kétségbeesés az ellenzéki ideológusok körében. Harasztitól Demszkyig, Heller Ágnestől Konrád Györgyig nem győznek attól reszketni, hogy a választáson nem tudják legyőzni a Fideszt. Ezért még a Jobbikkal való összefogás is megengedhető számukra. (A fejleményekből ítélve ez az egykor radikális jobboldali, mára azonban elcukisodott „néppárti” Jobbiknak is ínyére van. Ellenkező esetben nem támogatnák például a CEU-törvény Alkotmánybíróság előtti megtámadását. Nélkülük pedig nem tudná az ellenzék produkálni a szükséges ötven képviselői aláírást, azaz nem tudnának az Alkotmánybírósághoz fordulni.)

A rendszerváltozás utáni összeférhetetlenség pártjának, az SZDSZ-nek egykori elnöke, Magyar Bálint a Klubrádióban pedig már az ukrán narancsos forradalomról vízionált. Emlékezetes, hogy a narancsos forradalom 2004 végétől 2005 januárjáig tartott. Fő jellemzője a fennálló politikai rendszerrel szembeni állandósult, de vértelen utcai tüntetéshullám volt. Végül győzött a Nyugat-orientált Viktor Juscsenko, akit Sorosék is akartak az oroszbarát Viktor Janukoviccal szemben. Megtűzdelve a „demokratikus” választást a kijevi Majdan téren provokált vérengzéssel.

Haraszti Miklós pedig még Magyar Bálintnál is tovább ment a Hírtv-nek adott nyilatkozatában. Kétségbeesésében azt volt képes mondani, hogy bojkottálja az ellenzék a választást. Mint mondta, nagy hiba volt az ellenzéknek eltűrnie, hogy egyetlen párt diktálja a választási törvényt. Mellesleg nem diktálta, hanem kétharmados felhatalmazásánál fogva demokratikus módon megalkotta. Vizsgálta a jogszabályt az EBESZ és a Velencei Bizottság is és rendben levőnek találta. Haraszti szemére vetette az ellenzéknek azt is, hogy részt vettek a 2014-es választásokon mondván, ezzel legitimálták a választók valódi akaratát meghamisító eredményt.

Harasztinak láthatóan kórosan beszűkült a látóköre. Amennyiben a választók valódi akarata szerint nem az ő balliberális favoritjai győznek, akkor nem ér a neve. A választás szerinte csak akkor legitim, csak akkor demokratikus, ha a ballibek győznek. Ha pedig nem lehet megváltoztatni a választási törvényt, akkor az ellenzék jobban teszi, ha bojkottálja a választásokat. Nos, eddig jutott a rendszerváltás utáni idők egyik főideológusa. Pedig ránézésre nincs vele semmi baj. Egészségesnek látszik, tisztán beszél, látszólag méltó a jó karban lévő 72 éves kortársaihoz. Aztán kiderül, hogy valami mégis hibádzik… Nem tudja elviselni, ha a többség mást akar, nem őt. Vérbeli liberál demokrata.

Az a verzió eszébe sem jut se Harasztinak, se Magyar Bálintnak, se a többi liberális éceszgébernek, hogy esetleg olyan gondolatokkal álljanak ki az emberek elé, amitől mögéjük állnak. Amitől ők kaphatnának többséget rendes választáson. Persze az is igaz, ki hinne nekik, hiszen lelkük mélyén talán maguk se hiszik el azt, amit mondanak.

Nagyon valószínű, hogy az éjszaka közepén jókedvűen táncikáló, rendőröket provokáló fiatalok közül nem mindegyik tudja, mire használják föl őket a sunyi, Soros által jól fizetett főkolomposok. Budapest azonban nem Kijev, a Kossuth tér pedig soha nem lesz Majdan. Bármennyre is sajnálják némelyek, itt nem lesz káosz, nem lesz vérengzés.

A Békemenet 2012-ben 400 ezres volt. Ha most esetleg újból megszerveződik, akkor ennél csak nagyobb lehet. Ötször-hatszor akkora, mint a 80 ezres Sorosgyűlés volt vasárnap a „CEU” ürügyén. A híd nem azért dübörög, mert a kisegér átmegy rajta. Hanem azért, mert vele van az elefánt is.

Ezért van rendben az ország szénája. És ezért is lesz.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/37177/pics/lead_800x600.jpg
Haraszti,Kossuth tér,Magyar Bálint,Majdan,tüntetők,vérengzés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Egy 2017-04-18 15:13:11
Tulajdonképpen szinte nincs mit hozzátenni, a szerző nagyon jól összefoglalta a lényeget.
Talán csak annyit jegyeznék meg, hogy az egyébként tényleg nem idióta gyerekeink eszét is, ez a soros által PÉNZELT exkomcsi, és újonnan teremtett libsi media által sztárolt, és fizetett HAZAÁRULÓ banda mennyire el tudja bolondítani.
Rendkívül fontos ezért a CIVIL törvény, és az, hogy utána egy felvilágosító kampány keretében be is mutassuk a hátterüket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?