Blogolj!

Orbán házának kapuján élte ki magát egy DK-s nő

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja. Nagy dolgát ma éjszaka végezte el.

„Szabad országot! Demokráciát! Jogállamot!” – ilyen és ehhez hasonló tartalmú feliratokkal ragasztotta tele Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja Orbán Viktor Cinege utcában található háza bejáratát szombatról vasárnapra virradó éjszaka. A székesfehérvári önkormányzati képviselőnek még egy uniós zászlót is sikerült kitűznie a miniszterelnöki ingatlan kerítésére.

A politikus a magyarnarancs.hu-nak elmondta, hogy gyakorlatilag senki sem zavarta meg abban, hogy kirakja a plakátokat, holott látható volt, hogy a házban égett a villany, vagyis valaki lehetett otthon. Az akció vége felé jelent meg egy rendőrautó, de akkorra ők már elmentek. Földi Judit elmondta továbbá, hogy azért ragasztgatta szét üzeneteivel Orbán kapuját, mert a miniszterelnök soha rá se hederít arra, amit az ellenzék és a nem fideszes magyarok üzennének neki.

Ráczné Orbán Viktor háza bejáratánál, falragaszai társaságában

Mulatságos történet. Szabad országot, demokráciát, jogállamot követelnek a tacepaók, miközben a DK-s képviselő szabadon elsétált a miniszterelnök természetesen éjjel is szabadon megközelíthető házához, szabadon előszedegette a gondosan előkészített feliratait, fölragasztotta a bejáratra, miközben a kutya sem szólt hozzá. A kerítésen át szabadon bekukucskált a házba, megállapította, hogy ég a villany, tehát lehet valaki otthon. (Másnál mentek el otthonról.)

Milyen különös, ha az emberek nagyszombat estéjén, esetleg a körmenet után, fölszelve az ünnepi sonkát otthonukban tartózkodva, családi körben várják Húsvét beköszöntét. Persze, van ennél ünnepibb elfoglaltság is egy DK-snak, az látható. Például a Szabadság téri tüntetés után borsot törni a miniszterelnök orra alá. Kinek, mi az ünnep, embere válogatja.

Milyen különös, hogy miközben összerondította a másik ember kapuját, bizonyosan maga is a demokrácia hiányáról füstölgött magában, s dühösen vette tudomásul, hogy senki nem vegzálja, nem akarja megakadályozni pitiáner akciója végigvitelében. Még egy nyavalyás biztonsági őr sem csípte nyakon, szólította föl távozásra, hogy legalább bebizonyosodjon, alapja van annak, amit állít: Magyarországon tényleg nincs demokrácia! Hiszen még a nyavalyás politikai téziseit sem helyezheti el zavartalanul ott, ahol a legjobban szeretné. De bizony, elhelyezheti! S közben még fényképezkedhet is, hogy le legyen dokumentálva, a DK bátor aktivistája milyen vakmerően látja el politikai feladatát. Sőt, elbüszkélkedhet vele Facebookon, nyilatkozatot adhat róla a sajtónak.

Kedves Ráczné! Láthatja Ön is, hogy éppen a maga akciója a legjobb bizonyíték arra, hogy amit állít, marhaság.

Szabad az ország, jogállam van, bárki élhet a demokratikus jogaival.

Akár ilyen rendhagyó módon is gyakorolhatja a szólás- és véleménynyilvánításhoz fűződő jogait. Így mondta, „azért csinálta mindezt, mert a miniszterelnök soha rá se hederít arra, amit az ellenzék és a nem fideszes magyarok üzennének neki.”

Kedves Judit!

Ezen az izgalmas húsvéti éjszakán személyesen bizonyosodhatott meg arról, hogy a miniszterelnök anélkül is olyan országért dolgozik, amelyben alapértéknek számít a szabadság, a demokrácia, a jogállam, hogy ezt maga elmondja neki. Ezért választották meg. Orbán Viktor azért biztos örül annak, hogy felhívta rá a figyelmet, mert számára ez visszaigazolás, hogy az ellenzék legkeményebb pártja is hasonló értékek mentén képzeli el a világot maga körül.

Az azért különösen bájos, ahogy ezt egy olyan pártnak az elnökségi tagja teszi, amelynek elnöke 2006-ban „demokratikusan” rontott rá az azonosítót nem viselő rendőrségével a saját népére, s lövette ki saját honfitársainak szemét. Igaz, uniós zászlót nem tűztek ki akkor sehová.

Kedves Hölgyem!

Most, hogy befejezte emberpróbáló éjszakai küldetését, elvégezte a nagy dolgát, a pártfeladatát, nyugodtan térjen nyugovóra és pihenje ki magát!

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/37248/pics/lead_800x600.jpg
Cinege utca,Demokratikus Koalíció,Orbán Viktor háza,Ráczné Földi Judit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-18 22:29:52
A hölgy plakátragasztás közben nem gondolta, hogy ezt egy demokratikus országban megteheti, a plakátragasztás mellesleg foglalkozás, pénz jár érte, mennyit kapott vajon.
Válaszolok
Lászlóné 2017-04-17 18:49:27
Kutya legyek, ha ez a Gyurcsány-imádó nő normális. :)
Válaszolok
Atila 2017-04-16 16:29:18
Most én még azt szeretném látni amikor elmegy a maguk által képzelt egy demokratikusabb Országban pl. Franciaország,Belgium vagy Németország és az aktuális Miniszterelnök házának kapujára kiragasztgat 5 darab cédulát hogy nagyon szereti őket. Készítsen Fényképet és adjon nyilatkozatot a sajtónak és ezek után tegye fel a Facebookra, hogy mi történt az akciója alatt.
Válaszolok
Laszlo 2017-04-16 16:16:18
Amerikában már 2 perc múlva agyon lövik. persze ott demokrácia van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?