Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Üzenet a ma született Ujhelyi Csengének

Felvételünk illusztráció

Ujhelyi Istvánnak, az MSZP EP képviselőjének ma a déli órákban megszületett a kislánya, Csenge. Erről Molnár Gyula, a párt elnöke tudósította a szocimajális résztvevőit a Városligetben.

Innen, a Blogstar szerkesztőségéből mi is gratulálunk az örömteli eseményhez. Őszintén hiszünk abba, hogy a kis Csenge, ha felnő, látni fogja: szomorú, de sajnos nem lehet büszke az édesapjára. Ujhelyi a héten Brüsszelben ­ – mint azt megírtuk ­– lehazaárulózta saját hazája miniszterelnökét. Ha majd Csenge felnő, reméljük pontosan fogja tudni, hogy ilyen cselekedetre még akkor sem ragadtatja magát az ember, ha cáfolhatatlanul igaza. Ez esetben azonban erről szó sincs.

Ritkán adatik meg valakinek, hogy világra jövetele perceiben már a sajtó érdemben foglalkozik vele. Mindig öröm, ha új jövevénye van a hazának, különösen azért, mert nekünk magyaroknak magunknak kell megtartani népességünket, kultúránkat, nem pedig külföldről importálni az utánpótlást.

A haza szeretni fog Téged, kicsi Csenge! Nyugalmat, békét, biztonságot nyújt Neked! Te is szeresd a hazát, ahogy szüleidet is.

Cserébe a haza csak annyit kér, légy szorgalmas és hű hozzá és Te ne áruld el soha. Tanulj sokat, légy hasznos tagja a társadalomnak, hogy tisztán láthass a világban.

S ne haragudj apukádra, amiért nem lehetsz rá büszke.

Senki nem hibátlan. Ő sem az.

És felnőttként ezt te pontosan fogod látni. S ennek apukád is örülni fog. Hiszen minden szülőnek elemi vágya, hogy a gyereke több lehessen nála.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/37787/pics/lead_800x600.jpg
lehazaárulózta,Ujhelyi Csenge,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2017-05-15 17:15:00
És megtartják?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?