Blogolj!

Hont rendre levizeli magát

Különös markentinggel küzd a HVG olvasótáborának növeléséért. Hont András legutóbbi írásában például úgy járult hozzá ehhez a gigászi harchoz, hogy izomból lehülyézte a pontenciális olvasók többségét, IQ-tesztnek nevezve el a nemzeti konzultáció kérdéseit.

Aki ugyanis nem megy át a teszten, aki „rosszul” tölti ki, az okos, aki pedig normálisan abszolválja a feladatot, az tök hülye. Hont persze sajnálkozik, hogy a szisztematikus debilezés ellenére még mindig az „okosok” vannak kevesebben. Vagyis a kormány eddigi kommunikációja még nem tudta annyira elamorfizálni az emberek gondolkodását, hogy a magáról nagyon sokat gondoló, az önmagát megnyilvánulásaiból ítélve hihetetlen okosnak képzelő Hont András kényes ízlésének megfeleljen. Már-már sírva fakad a balga néző, ha véletlenül nem úgy gondolkodik, mint ő.

Hál’ Istennek a többség mégis vállalja, hogy „hülye” marad.

Ugyanis ez a Hont által mélységesen lenézett többség – eddig több, mint egymillió ember – képes volt azt válaszolni a nemzeti konzultáción, hogy ragaszkodik a rezsicsökkentéshez, az illegális bevándorlóktól mentes közbiztonságához, illetve ahhoz, hogy büntessék meg az illegális bevándorlást elősegítő szervezeteket. Ezek a szisztematikus debilezéssel elbutított emberek nem átallják igenelni, hogy a külföldről támogatott szervezetek regisztráltassák magukat s tegyék átláthatóvá, kinek a megbízásából dolgoznak.

Hont szerint elmeállapotuk annyira elborult, hogy saját maguk akarnak dönteni a gazdaság fejlesztéséről, benne az adócsökkentési politika holnapjáról. Hont szerint tehát olyan barom a magyar, hogy nem akar rosszabbul élni, mint eddig se az életszínvonalát, se saját és családja biztonságát tekintve. Ezért ha az Európai Bizottság ezzel kapcsolatos hatásköröket akar elvonni a jelenlegi uniós szerződés alapján hazánknak járó jogosítványokból, akkor egyetért a kormánnyal, s azt mondja, nem! Azt mondja már mintegy milliónyi magyar, hogy ezekben a kérdésekben tényleg meg kell állítani Brüsszelt.

Ezzel együtt a „tulok” magyarok – összes hülyeségük ellenére – megmaradnak végsőkig toleránsnak. Egyáltalán nem tiltakoznak például az ellen, hogy Hont – a CEU-hoz hasonlóan – privilégiumokat harcolhasson ki magának, még ha fordított előjellel is, ahogy annak idején Sorosnak a talpnyaló Gyurcsány-kormány azokat szíves örömest biztosította. A magyarok örömmel benne vannak abban, hogy Hont, mint öntudatos civil, speciális tarifa alapján jóval többet fizessen a gázért, a villanyért, mint a lakosság. Abban is engedékenyek, hogy befogadhasson illegális bevándorlókat, igény esetén közös családot alapítsanak. A gyerekeket önvédelmi harci iskolákba is járathatják, biztos, ami biztos alapon. Sőt az is lehetséges, hogy Honték annyival több adót fizessenek Brüsszelnek, mint magyar, amennyivel többet csak akarnak. Egy a lényeg, tartsák be a magyar törvényeket, mint az országlakosok mindahányan. De a kivétel, a pozitív diszkrimináció erősíti a szabályt.

Hont „rafkós” szövegével igyekszik összemosni a gyurcsányista ballibeket és Orbán Viktor világát, mondván, hogy ők a mi vezetőink. Ők tettek bennünket hülyévé, őket kell elzavarni. Hiszen „egy országot jó sokáig el lehet nyomni, de meddig lehet hülyének nézni?” – kérdi Hont, igyekezvén rápirítani a magyarokra. Vegyék már észre, hogy el kellene zavarni a vezetőket. Kiket is, kérdezhetünk vissza? Hát aktuálisan Orbánékat. Mert hiába ír a „rafkós” Hont jobbos-balos vezetésről, lázadni csak az aktuális kormányzat ellen lehet. Szemlátomást nagyon rosszul esik neki, hogy a magyarok inkább maradnak ilyen hülyék és kitartanak Orbán mellett, minthogy a nagyon okos Hont önpusztító, migráns- és brüsszelimádó megoldását preferálják. Amiben persze neki, a HVG-nek, meg a „demokratikus” ellenzék összes léhűtő, nemzetellenes tagjának és lapjának aranyélete lenne, csak a magyarok szívnának egy ordas nagyot, mint a torkos borz. Amit aztán még el is magyaráznának nekik, hogy számukra ez a legjobb választás. Nemzeti hatáskörök nélküli uniós országban, kereszténykultúra nélkül, kiszolgáltatottan a sunyi liberalizmus öncélú tobzódásának. Ez szerintük az igazi Európa. A részeges Junckerrel, az aljas Timmermans-sal, a sorosista Verhofstadt-tal az élen.

Önök csodálkoznak azon, hogy ezt a politikai pályafutását a Fideszben kezdő Hont Andrást tíz évvel ezelőtt kivágták a pártból? Az országgyűlési választásokon például 1994-ben és 1998-ban Deutsch Tamás, 2002-ben Rockenbauer Zoltán kampányát vezette. „Hozzáértő” munkája révén soha egyik képviselő sem nyert egyéni mandátumot, csak listáról jutottak be a parlamentbe. Tudják, mivel volt a legnagyobb gondja Hontnak? Orbán Viktor vezetési módszereivel.

A Jóisten szerette a Fideszt!

Ha ugyanis nem vágják ki a pártból, s Orbán Viktor az ő vezetési módszereit alkalmazza, azóta sem került volna a párt a hatalom közelébe se. Akkor viszont kinek a vezetésével lehetett volna a csőd szélére vitt, az IMF-nek eladósított, a multiknak kiszolgáltatott országot ismét saját lábra állítani?

Hont mindig szembe vizel a széllel, s csak akkor nem hugyozza le magát, ha az övéi vannak hatalmon. Egyelőre azonban – remélhetőleg jó darabig – nem viszi el szárazon!

Ezek után csodálják, hogy ahol egy ilyen ember dolgozik, ott folyamatosan csökken a HVG példányszáma?

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/38061/pics/lead_800x600.jpg
brüsszeimádó,CEU,Gyurcsány,Hont András,hugyoz,HVG,nemzeti konzultáció,torkos borz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?