Blogolj!

Magyarok Magyarország ellen

Tóth Csaba. Egy harcos, aki a magyarok közül Magyarország ellen kűzd

Szerdán szavazta meg az Európai Parlament baloldali és velük szimpatizáló többsége azt a csúfondáros határozatot, amely az alapszerződés 7. cikkelyének életbe léptetését javasolja Magyarország ellen az Európai Unió alapelveinek megsértése miatt.A határozat előkészítésében részt vett két magyar képviselő is: Jávor Benedek és Niedermüller Péter. Nyilván szerintük is úgy van, hogy Magyarországon sérül a jogállamiság és a demokrácia, s egyetértenek a vitanap eredményével, hogy a magyarországi helyzet indokolja eljárás megindítását, mivel a tagállamban egyértelműen fennáll az európai uniós alapelvek megsértésének veszélye. A 7-es cikkely életbe léptetésére egyébiránt még nem volt példa az Európai Unió történetében. Az eljárás végén a renitens tagállamtól megvonhatják szavazati jogát az Európai Tanácsban, az unió legfontosabb intézményében, amire eztán sem kerülhet sor. Legvégső esetben ugyanis Lengyelország megvétózná a szankciót.

Erről az ocsmány határozatról vitáztak az Echo TV Angard című műsorában. Rövid részlet a vitából.

„Gajdics Ottó, Magyar Idők: Ez a döntés antiszolidáris a magyar nép azon részével, amelyik nem akar Európai Egyesült Államokat. Nem akarja, hogy mindenféle népség bevegyüljön Magyarországra, nem akarja, hogy Európa képe megváltozzon, mint ahogy azt annak idején Merkel belengette. Úgy szeretné tovább folytatni, hogy az erős nemzetállamok uniója legyen az EU. Ezzel szemben ez a döntés elképesztően antiszolidáris. Semmiféle kompromisszumkészséget nem mutat. Egyszerűen arról szól, hogy vagy azt csináljátok, amit mondunk vagy majd meglátjátok, mi lesz.

Nagy József, 24.hu: Ez a közösség. Ez az Európai Egyesült Államok. Ha nem tetszik, akkor el lehet menni.

Tóth Csaba, Republicon Intézet: Ez a döntés arról szól, hogy a döntés meghozói nem akarnak egy más típusú Európát. Nem szeretnék, ha a mai Európa képe megváltozna, és egy autoriter, egy személy által irányított rendszer felé haladna. Az Európai parlamentben ma többsége van annak az álláspontnak, amit a magyar kormány tesz – demokráciával, jogállamisággal vagy akár a CEU-törvényre gondolhatunk – az nem helyes.”

A szemelvényt annak bemutatására hoztam, hogy jól látható legyen, miként harcolnak hazánk ellen a Soros-legények az Európai parlamentben és idehaza. S mindenütt ordas hazugságokkal próbálják elhitetni a világgal, hogy mit képzeljenek Magyarországról.

A legnagyobb bajuk az, hogy Magyarországon egyáltalán nem sérül a demokrácia, ahogy a jogállam se. Magyarország vezetői úgy járnak el, ahogy az állampolgárai többsége ezt szeretné. Ilyen például a migránsügy, ahogy azt a műsorban Gajdics Ottó pontosan kifejtette. A magyarok ugyanis azt szeretnék, hogy ne muszlim, hanem az ezeréves magyar keresztény világban nőhessenek föl gyerekeink, amihez nem lehet teret engedni a bevándorlásnak. Olyan világot akarnak, mint eddig volt. Olyat, amilyet az Unióhoz való csatlakozásunkkor aláírt szerződés is elfogad, rögzít. Bizonyos hatásköröket átadtunk Brüsszelnek, másokat nem. S többet nem is akarunk. Ha a migránsok szabad betelepítése ebben benne lett volna, akkor most nem lenne min vitatkozni. De nem volt benne. Ahogy más jogok sem, amiket most szépen, csendben el akarnak orozni tőlünk. Amit nem hagy a kormány.

Erre Tóth Csaba azt mondja, ha tetszik azt hazudja, hogy Brüsszelben nem szeretnék, ha a mai Európa képe megváltozna, és egy autoriter, egy személy által irányított rendszer felé haladna. Hát dehogynem szeretnék! Csak azt szeretnék! Úgy, hogy még a maradék hatásköröket is elvonják a nemzetállamoktól, hogy valóban megvalósuljon az Európai Egyesült Államok, amelyet a senki által meg nem választott brüsszeli bürokrata vezetők irányítanak. Magyarország pedig a többi tagállammal együtt Soros György globalista gyarmatbirodalmának lehetne a tagja.

Nem Orbán Viktor akarja irányítani Európát, ahogy azt sugallják, hanem a brüsszeli Bizottság szeretne diktátor lenni, mert néhány ember gazdasági érdekei ezt diktálják. Akinek pedig ez nem tetszik, az Nagy József szavaival elmehet, ahova akar. De az így működő Európai Egyesült Államokat hagyja békén.

Vagyis világgá mehet az a többség, aki nem akar elmenni, aki Orbánt és kormányát támogatja, hogy mentse meg a veszélyben lévő hazát. Mentse meg az Európai Uniót, hogy azzá váljon, amit a Soros-legények nemzetközi szövetségeseikkel együtt Brüsszelben, Strasbourgban és itthon el szeretnének érni.

A nemzeti konzultáció sikere segíthet abban, hogy a népakarat legyőzhesse a sorosistákat, akik látnivaló, hogy semmitől sem riadnak vissza, hogy nemtelen céljukat elérjék.

Az összefogás és a nyilvánosság ereje azonban kicsorbíthatja szablyájuk élét. Bármely fronton is harcoljanak vele.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/38461/pics/lead_800x600.png
7. cikkely,Brüsszel,Gajdics Ottó,Tóth Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?