Vadai elhazudta a baloldal terrorpártiságát

A manchesteri dráma apropóján tanulságos beszélgetésnek lehettek tanúi azok, akik megnézték az ATV-n kedd este a Vadai Ágnessel, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjével készült interjút.

„Ilyenkor kiáll az ember és azt mondja, hogy sajnálja, hogy őszinte részvétem, ez borzalmas, merthogy ez a normális emberi reakció. Nem pedig az, hogy…” – mondta a gyászoló manchesterieknek Vadai Ágnes. A többi nem volt más, mint Fidesz-fikázás. Pedig Vadai is tudja, amit a Fidesz mond, hogy az elmúlt időszak terrorcselekményeit Európában bizonyíthatóan bevándorlók vagy azok leszármazottai követték el. A bevándorlás tehát nyilvánvalóan veszélyeket rejt magában.

Nem tudom, ha történetesen ott lett volna a stúdióban az elhunyt nyolcéves kislánynak az édesanyja, édesapja, testvére, vagy bárki, aki a merénylet után még megmaradt a családban, akkor is ezt a szenvtelen, terrorpárti „őszinte részvétem” dumát nyomta volna-e Vadai, merthogy szerinte „ez a normális emberi” reakció.

Netán előjött volna az igazi énjével?

Azzal, hogy ő valójában megérti a kislány szüleinek mérhetetlen fájdalmát, de ő mégiscsak a terrorizmusnak szállást csináló párttársaival ért egyet? Elmondta volna, hogy a magyar baloldal összes európai parlamenti képviselője is megszavazta áprilisban azt a jelentést, amely szerint – többek közt – ki akarják terjeszteni a menekült fogalmát, legalizálva a gazdasági bevándorlást? Bevallotta volna, hogy aláírta ezt a szörnyűséget csak Magyarországról a szocialista Szanyi Tibor, Ujhelyi István és Vadai párttársai, a DK-s Niedermüller Péter, valamint Molnár Csaba, a Párbeszédes Jávor Benedek és az LMP-s Meszerics Tamás?

Vadai vajon elmondta volna-e a gyászoló hozzátartozóknak, hogy az Európai Parlament új menekült- és migránsáramlatok kezeléséről szóló fent idézett jelentése szerint – a Fidesz szándékával ellentétben – el kell törölni a migrációt szabálysértésként kezelő, büntető jellegű jogi kereteket? És síkra szállnak azért, hogy biztonságos és jogszerű lehetőséget teremtsenek a migrációra?

Előjött volna-e a farbával, hogy a menekültek fogalmát ki kell terjeszteni azokra is, akik a szegénység és az éghajlatváltozás miatt hagyják el a szülőföldjüket?

Vajon „megvigasztalta” volna-e a hozzátartozókat azzal, hogy szerintük az Európai Unió eddig túlságosan a beáramlás csökkentésére vagy megállítására összpontosított? (Az az Unió, amely egyébként bíztatta a migránsokat az útnak indulásra. Merkel szelfit is készített migránsokkal, amelyek aztán bejárták a világsajtót.) Ez az invitálás azonban az Európai Parlament számára a jelentés szerint még így is kevésnek bizonyult.

Elmondta volna-e Vadai a hozzátartozóknak, hogy szerinte a segélyeket – a biztonsági megfontolásoktól függetlenül is – folyósítani akarják? Vagyis arról is gondoskodni akarnak, akik egyáltalán nem biztos, hogy jó emberek, talán ők is terroristák, akik holnap, holnapután a család kisebb gyerekeit ölik meg egy újabb merénylet révén?

Elmondta volna, Vadai Ágnes?

Lett volna bőr a képén pozitívumként arról is beszámolni, hogy jelentésük szerint ezeknek az embereknek az ellenzőrzés nélküli beáramlását úgy kell propagálni az európai országokban, mint amely hozzájárul a társadalom fejlődéséhez? Hogy az emberkereskedelemmel szembeni fellépés legjobb módja a törvényes és biztonságos utak létrehozása a migránsok és a menekültek számára? (Előzmény: Soros ngo-k által terjesztett iránymutató brosúrái.)

Elmondta volna nekik azt is, hogy jelentésük azt is javasolja: a szabálytalan határátlépés önmagában ne lehessen ok a bevándorlók bebörtönzésére. Vagyis a törvénysértésre, a magyar és a többi határ semmibevételére fejcsóváló ejnye-bejnye legyen a válasz? És akik már emiatt börtönbe kerültek, azokat haladéktalanul engedjék szabadon?

Elmondta volna nekik, hogyan írnak le Brüsszelben egy bűncselekményt? Mint például a röszkei zavargások esetét, amely során egy szír férfi, aki át akarta törni a szerb-magyar határkerítést, megafonnal lázította az embereket s kővel dobálva támadta meg a rendőröket. Elmondta volna nekik, hogy szerepel ez a határozatban? Ha elfelejtette volna, felidézem: „A bírósági eljárás során Ahmed H. ciprusi illetőségű szíriai állampolgárt tízéves börtönbüntetésre ítélték pusztán azért, mert a feszültségek oldására megafont használt és három tárgyat hajított a határőrökre.” Elképesztő!

De maga nem mond el ilyesmit. Sem a nyolcéves kislány hozzátartozóinak, sem a tévénézőknek. A műsorvezető sem kérdez rá. Aljasságukat, mélységesen romlott lelkületüket ugyanis nem szeretik mások orrára kötni.

Helyette gyászos ábrázattal, álszent módon kiállnak a rivaldafénybe, kifejezik részvétüket, együttérzésüket, miközben markukba röhögve ördögfajzatként írják le azokat, aki valóban el szeretnék érni, hogy többé ne fordulhasson elő olyan szörnyűség, mint legutóbb Manchesterben. Hogy például a nyolcéves kislány cseperedő testvérei egy későbbi koncerten életben maradhassanak.

Mindezt miért teszik?

A hatalomért! Önző, számító, egyéni érdekeikért!

Mert tudják, hogy a magyarok talán már soha többet nem fognak a gyalázatos baloldalra szavazni Magyarországon. Így csak a bevándorlókra számíthatnak. Akiket aztán ugyanúgy becsapnak majd, mint a honfitársaikat. Álmaikban aztán a migránsszavazatokkal megszerzett győzelmük esetén kitűzik a Soros-lobogót az Európai Egyesült Államok ormára, amelyben a nemzetállamoknak már semmiféle hatáskörük nem marad saját identitásuk megőrzésére.

A valóságban közben ártatlan emberek halnak meg – számolatlanul. A jelek szerint sajnos még sokáig. Mert a baloldal nem segít a terrorizmus megfékezésében.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/38576/pics/lead_800x600.png
Ahmed H.,Európai Parlament,Manchester,nyolc éves halott,robbantás,Vadai Ágnes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Péter 2017-05-25 09:17:50
Vadai nő létére egy barom.
Válaszolok
Emilia 2017-05-25 07:07:07
Ágika meg jobban tenné , ha be fogná a szájacskáját !

Minden lében két kanál !
Válaszolok
Illés 2017-05-25 07:02:07
Így legyen.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?