Botka nettó életveszély Magyarországra

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje – szombattól valószínűleg a párt kongresszusa is megerősíti ebben a minőségében – a „legjobb” ütemérzékkel képes a legnagyobb aljasságokat belemondani a nyilvánosság arcába.

A többségében gyermektragédiákkal járó minapi manchesteri robbantás után nem sokkal arról beszélni, hogy lebontaná a szerb-magyar határon húzott kerítést, ez vagy elvetemült, önös érdekei miatt mindenkin átgázolni képes, számító emberre vagy bomlott elméjű politikusra utal.

Akkor meg különösen, ha hozzávesszük, hogy Magyarországon a választók 85 százaléka támogatja a mindenféle biztonságnövelő kütyüvel felszerelt határvédelmi kerítést és a szigorú jogi határvédelmet. Komolyan mondom, nem jutott volna szikrázóbb ötlet az eszembe, amivel el lehet riasztani a választókat, ha valami figyelemfelhívó bejelentés-ötlet híján Botka a tanácsomat kéri, noha nyilvánvaló, hogy a magam részéről nem a sikerében, hanem a bukásában, a nemzet sikerében vagyok leginkább érdekelt. Már csak az egyetemista lányom biztonságos jövője szempontjából is.

Az is lehet azonban, hogy valamitől egyre erősebb mostanában a nyomás az MSZP-re (is) Sorosék felől, mert a nemzeti konzultáció minden eddigit felülmúló sikere azt mutatja, hogy a magyarok tántoríthatatlanul védeni akarják a biztonságukat, s az ügy 85 százalékos támogatottsága nemhogy kopott volna az idő múlásával, hanem talán még növekedett is. S kellett valami „jó hír” a magyar kormány megbuktatásáért oly sokat fáradozó Soros György számára: vannak még az országban olyanok, akikre számíthat. Botka pedig régi cimbi. Emlékeznek, hogy Martin Schulzot biztosította arról, hogy ha Magyarországon a gonosz kormány miatt másutt nem, akkor Szegeden azért ő szívesen befogadja a migránsokat?

Voltaképpen ez is elmebaj minősített esetére utal. Mint ahogy az is lehet, hogy a Soros vezette liberális globalizmus sötétben bujkáló, gazember képviselőinek való mindenáron való megfelelés kényszere még azt is kihozza belőle, hogy nagy lendülettel szembe menjen azokkal, akiknek a szavazatára mindenképpen számítana jövő április 8-án. Neki elsősorban a bizonytalanok közül kellene újabb választókat az MSZP mögé vonzani, abból az egymillióból, amiről már annyit beszél, de ez a miniszterelnök-jelölti színre lépése óta egyáltalán nem sikerült.

Ma már ott tartunk, hogy Botkát még azok a politológusok, elemzők sem tudják megvédeni például egy vitaműsorban, akik azért ülnek ott, hogy a baloldal értékeit jobb színben tüntessék föl a nézők számára. Az Echo Tv Angard című nagyon is kiegyensúlyozott műsorában például Böcskei Balázs és Tóth Csaba vért izzadva sem volt képes úgy kiállni mellette, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjét kedvező színben tudják feltüntetni. Kénytelenek voltak elismerni, hogy Botka fellépése óta nem nőtt az MSZP támogatottsága. Ez pedig gyengíti a szegedi polgármester erejét arra, hogy a későbbiekben meghatározhassa, kikből álljon majd össze a szocialisták listája, akiket személy szerint ő akar megjelölni. S akik közül – választási vereség esetén is – az első húsz-huszonhárom jelölt biztosan bekerülhet a parlamentbe, megoldva a Botka jóvoltából képviselővé vált jelöltek egzisztenciális biztonságát a következő négy évre 2022-ig.

Tóth Csaba kénytelen volt elismeri, hogy Gajdics Ottó érvelése a helyes, miszerint ha valaki plebejus kormányfő szeretne lenni, akinek szájából hitelesen hangoznak azok a szavak, amelyeket Rákosi Mátyástól vett kölcsön, hogy ’Fizessenek a gazdagok’, akkor nem kell huszonöt milliós autót venni, nem kell milliós karórákat hordani. S ha véletlenül mindez mégis megtörtént, akkor viszont szépen el kellene számolni velük a vagyonnyilatkozatban, hogy legalább a becsültelenség bűze ne lengje körbe a dokumentumot. Ez azonban valahogy szintén nem sikeredett. Tóth Csaba kénytelen volt leszögezni, Botka László valóban nem jóságos tündér, még ha anyagi helyzete nem mérhető össze Gyurcsány Ferencével. Ez igen! Gyurcsány, mint mértékegység a Botka-balhé diszkrét bája. Nyilván azért kellett a mélységes mélybő viszonyítási alapot kreálni szegény elemzőnek, hogy a pokolhoz képest mégiscsak mutasson valahogy ez a jobb híján föltálalt politikai portéka.

Kósa Lajos ennél tovább ment, amikor kijelentette: ha Botka László bármilyen lehetőséghez jut, az a Fidesz szerint „életveszélyes” Magyarország számára. Ha

„a szocialisták győznek, akkor mértéktelenül és korlát nélkül be fogják engedni a migránsokat, elbontják a kerítést, és Magyarországot kiszolgáltatják ennek az újkori emberáradatnak, népvándorlásnak.”

Sajnos Kósával nem lehet vitatkozni.

Botkával az élen az egész „demokratikus” ellenzék nettó életveszély a nemzet számára.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/38630/pics/lead_800x600.jpg
Botka,életveszély,kerítésbontás,nem jóságos tündér
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Laszlo 2017-05-26 20:25:44
Szegény szociknak Rolex Kerítésszaggató László hatékony közreműködésével sikerült bekeríteni magukat, és ezt a kerítést nehezebb lesz lebontani, mint a határkerítést. De idejük lesz rá 2018 után, mert kormányzati feladatok nem fogják terhelni a pártot.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?