Botkára allergiás kerítésbontó tervei miatt a magyarok többsége

Figyelemreméltó infografika jelent meg ma a parlagfűhelyzettel kapcsolatban, amelyből a netes népművészet azonnal Botka Lászlóra asszociált. Talán nem véletlenül, hiszen az ország lakosságának többsége nagyon is allergiás rá és kerítésbontó tervére. Arra meg különösen, hogy ma Brüsszelben azért találkozhat Soros Györggyel, mert megígérte a magyaroknak, hogy lebontja az illegális bevándorlóktól a Magyarországot és Európát megvédő kerítést a déli határon.

Botkára egyébként az MSZP elnöksége is „allergiás”, mert tisztában van azzal, hogy a baloldali szavazók jelentős része is egyetért a fizikai és jogi határzárral. Az MSZP vezetése úgy gondolja, hogy a kerítéskérdést a kampányban nem szabad feszegetni, sőt mindenképpen kerülni kell.

Látnivaló ugyanakkor, hogy a parlagfű elleni nagyerejű védekezés ellenére a pollenkoncentráció Magyarországon meglehetősen erős, de csökkenő tendenciát mutat. Ez az adat azonban fordított arányban áll az allergiásokkal, akiknek a száma évről évre 2-4 százalékkal nő.

Az is lehet azonban, hogy a netes népművészet mai gyöngyszeme láttán az évi 2-4 százalékos adat a többszörösére ugrik. Kivált, ha Botka ma megerősíti, hogy megígérte Gyuri bácsinak, ő lebontatja a kerítést, ha a fene fenét eszik, akkor is.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/38870/pics/lead_800x600.jpg
allergiás,Botka,parlagfű
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?