Hont András és az igazi hullarablók

Hullarablókról merészelt írni a legutóbbi londoni merénylet kapcsán Hont András (-ha) a hvg.hu-n. A hullarablók az ő értelmezésében természetesen a fideszesek, akik közleményükben nemcsak együttérzésüket és részvétüket fejezték ki az újabb londoni terrortámadásban meggyilkolt ártatlan áldozatok családjainak és mielőbbi gyógyulást kívántak a sérülteknek, hanem fel merték vetni Brüsszel felelősségét is. „Hány embernek kell még meghalnia Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikája miatt?” – tette föl a közlemény végén a kérdést Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Erre reagálva minősítette hullarablónak Hont András a magyar kormányt. Imígyen: „Ki kell mondani: a magyar kormány az elkövetett terrortámadásokban nem fájdalmat, fenyegetettséget, kihívást lát, hanem lehetőséget. A magyar kormány érzéketlen, pitiáner és felelőtlen. Nekünk ez jutott. Magyarország jobban teljesít.”

Az ember nem hisz a szemének, hogy a szerencsére egyre kevesebb, de még mindig sok HVG-portálról tájékozódó (szerencsétlen) olvasó ki van szolgáltatva ilyen elmeháborodott agyú, ráadásul vezető beosztásban lévő lélekterroristának.

Szerencsére Magyarországon még csak a lelkeket lehet és „csak” szavakkal terrorizálni. Hála a magyar kormány következetes, mással nem helyettesíthető, a magyar emberek életét, testi épségét és biztonságát védő intézkedéseinek, amelyek egyelőre megvédték a hazát attól, hogy illegális bevándorlók által elkövetett véres gaztettek színtere legyen.

2015 januárjától a hétvégi londoni tragédiáig több, mint háromszáz ártatlan ember vesztette értelmetlenül életét, Manchesterben ráadásul két gyermek, s ezer fölötti a sebesültek száma. Hont András elmeháborodott érvelésével arra bíztat, hogy a magyarok fokozzák tovább védtelenségüket. Mossa (mosná) az agyakat: minél többen értsenek egyet azzal, hogy az állam fogadja be az illegális bevándorlókat. Hadd történjenek itt is robbantások, hadd legyenek magyarok is áldozatai szülőföldjükön a Hont által teljes szívvel (ha van szíve egyáltalán) támogatott brüsszeli önérdekű „szolidaritásnak”. Lehetőleg minél nagyobb számban. Hont vágyai szerint akkor majd a többség nem Orbán rendszerét óvja, hanem a félelmében elzavarja a biztonságáért a legtöbbet tevő jelenlegi rezsimet. S fejvesztve menekül valódi ellenségei karjába, s emeli hatalomba a nagy pillanatra alig váró, az önerőből a kormányrúdhoz visszatérni képtelen liberálbolsi baloldalt. Amitől Hont örömében talán még el is sírná magát.

Ez az ember merészel hullarablásról beszélni? Ez az ember merészeli a kormány szemére hányni, hogy minden erejét latba vetve kiáll a magyarok érdekei mellett Brüsszelben, ahol ugyanolyan elmeháborodott felsővezetők fújják a passzátszelet, mint ő? Akik Soros Györggyel puszilkodnak s az ő kottájából játszva akarják kiszolgáltatottá tenni az egész európai kontinenst az illegális bevándorlóknak, illetve a láthatatlan háttérhatalom által igazgatott globális nagytőkének? Soros gonosz gyarmatosító politikájának? Ahol a profit utáni vágy gazdasági érdeke minden józan európai, keresztény értéket felülír? Ahol a muszlimok uralta Európában néhány tíz év alatt félpénzért lehet teljes politikai és gazdasági uralmat szerezni?

Hont András elborult elméje ezt akarhatja.

S ezért merészeli hullarablónak nevezni az Orbán kormányt, mert ennek megelőzése érdekében mindent elkövet? És az újabb és újabb tragédiáknál nem felejt el emlékeztetni annak felelősségére, aki nem tesz meg mindent ennek elkerülésére, megelőzésére?

Ezért!

Ki tehát az igazi hullarabló, Kedves Olvasó?

Az-e, aki mindent megtesz, hogy további tragédiák lehetőleg ne történjenek meg vagy az, aki éppen azon trollkodik, hogy minél nagyobb legyen az újabb szörnyűséges vérfürdők esélye?

Mi lett volna például akkor, ha Pünkösdkor Hont András pihenésképpen Londonban tartózkodik, és városnéző sétája közben az elvetemült gazemberek húszcentis kése véletlenül őt szúrja keresztül? Nekik mindegy kit ölnek meg, csak embert érjenek és tömegeket tartsanak vele rettegésben. Nagy baj lett volna! Senki nem akar ilyet! Mint ahogy azt sem akarta, hogy ott és akkor bárki meghaljon. Március óta ez volt a harmadik terrortámadás, amit csak Angliában elkövettek. Amire Theresa May miniszterelnök végre azt mondta, hogy most már tényleg elég. Emlékezhetünk, Orbán Viktor már az első pillanatban azt mondta 2015-ben, hogy az emberekre, a hazára veszélyes helyzetet meg kell akadályozni. Lett kerítés és hatékony jogi határzár, ami miatt a magyar miniszterelnököt az Európai Unió első számú ellenségévé kiáltották ki a nemzetközi szocialisták és a liberálisok. Botkáról, Gyurcsányról, meg a többi hazai Soros-ügynökről nem is beszélve.

Írhat bármit a hvg.hu, a magyarok tudják, hogy ki ebben az országban az igazi hullarabló, s ki akarja önös gazdasági érdekből a halottak számát Európában gyarapítani.

Az Iszlám Állam öldöklései a sorosisták számára jelentenek valódi lehetőséget, nem a saját értékeikhez ragaszkodó európai nemzetek lakóinak.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/39025/pics/lead_800x600.jpg
Hont András,hullarablók,HVG,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?