Gajdics: Meg ne próbálják Gyurcsányt támogatni!

Az Európai Egyesült Államok létrehozatalának tényét akarta tagadni minden áron Böcskei Balázs liberális elemző és Szirmay Dávid liberális szerkesztő az Echo Tv Angard című műsorának szerdai adásában.

Megáll az ember esze, hogy miért akarják körömszakadtáig bizonygatni a dolog ellenkezőjét, mikor napnál világosabb, hogy erre készülnek. Lopakodó hatáskörelvonással mindazt ki akarják kényszeríteni az Európai Unio tagállamaiból, mindazon jogköröket magukhoz akarják vonni, amit a csatlakozási szerződés még tagállami határkörben hagy. Ha ez nem így lenne, akkor nem kellene küzdenünk az Európai Bizottsággal a kötelező betelepítési kvóta ellen, fel se merülne az ellenkezője annak, hogy a rezsinket nem a magyar kormány állapíthatná meg, hanem a Bizottság. De nem kéne küzdeni az adómegállapítási jogunk megtartásáért sem, mint ahogy az is kézenfekvő lenne, hogy a magyar kormány a nemzeti érdekeknek megfelelően támogathat nagyberuházásokat azért, hogy új munkahelyek jöjjenek létre.

Nyilvánvalóan arra megy ki a játék, hogy Európa föderális állammá váljon, egy hatalmi központtal, amelynek valamennyi tagállam alárendeltje. Lényegtelen ügyekben a tagállamok dönthetnének továbbra is maguk, de nemzetstratégiai kérdésekben nem maradna hatáskör, elveszne a szuverenitás.

És akkor eljön a vitaműsorba a fent említett két liberális ember és azt próbálja megetetni a hallgatósággal, hogy ez a normális. (Böcskei: „Hál’ istennek senki nem akar Európában egyesült államokat”). Ráadásul úgy, hogy kettős cumit használnak. Tagadják, hogy bárki is Európai Egyesült Államokat akarna létrehozni – a rend kedvéért jegyezzük meg, ennek Magyarországon Gyurcsány Ferenc a legelhivatottabb támogatója –, helyette kétsebességes Európát emlegetnek. (Böcskei: „Tehát azt mondja Macron, Merkel, hogy kétsebességes Európa, francia-német tengely, és például a V4-ek másik együttműködő csoport. Az Európai Egyesült Államoktól tehát nem kell félni.”)

A kettős cuminak az a lényege, hogy bármelyiket kapod be, ugyanaz a keserű nyák jön ki belőle, amit egyáltalán nem akarsz.

Mindegy, hogy kétsebességes Európának hívjuk az Uniót vagy Európai Egyesült Államoknak, a lényeg a nemzeti hatáskörök elvonásán, a nemzeti szuverenitások felszámolásán van. Nyilvánvaló, hogy mindkét esetben egy általuk kiválasztott felsőbb hatalom diktál. A kétsebességes verzió esetén a Merkel-Makron tengely vagy a még a központból hiányzó tagállami hatásköröket besöprő Európai Bizottság, most éppen Junckerrel az élen, akiket a két nagyhatalom első embere, Merkel és Macron a háttérből kedve szerint irányít. Hogy aztán őket ki irányítja a háttérből, arra is lennének elképzeléseink… De most nem ez a lényeg.

Szerencsére most is ott volt a műsorban Gajdics Ottó, s keresetlen egyszerűséggel kimondta a lényeget. „Nagyon bízom a nemzeti érzelmű, ámde baloldali honfitársaimban, hogy azért, hogy pusztán az oly nagymértékben gyűlölt Orbán-rezsimet elsöpörjék, nehogy összefogjanak azzal a DK-val, azzal a Gyurcsánnyal, amelyik fennen hirdeti az Európai Egyesült Államok eszméjét, ami a magyar nemzet, a magyar haza, a magyar szülőföld halálát jelenti. Meg ne próbálják, mert akkor saját magukkal tolnak ki, de nagyon csúnyán.”

A szemforgató liberálisok éppen azért próbálják az Európai Egyesült Államok fenyegető veszélyét tagadni, hogy dezinfomációikkal védtelenebbé tegyék a magyarokat a komoly veszély fenyegetésével szemben. Hogy kiszolgáltatottabbá tegyék Magyarországot azoknak, akik már eddig is el akarták venni tőlünk értékeinket. Mindent, amink csak van. Emlékezzünk, a rendszerváltás után a magyar államadósságot akarta felvásárolni Soros György Andrew Sarlóssal közösen, azaz a nemzeti vagyon lelkét, a nemzet legértékesebb kincseit. Szerencsére Antall József visszautasította az ocsmányul pofátlan ajánlatot.

Ezek az aljas, gátlástalan vasorrú bábák ma is itt ólálkodnak körülöttünk, akikből liberális elemzők, újságírók igyekeznek ártatlan és szépséges királykisasszonyt fényezni.

Ezt a cumit azonban végképp nem szabad bevenni. Gajdics megmondta, miért.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/39558/pics/lead_800x600.png
Böcskei Balázs,Európai Egyesült Államok,Gajdics Ottó,Kétsebességes Európa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?