Ezért megrángatnák Bokros bajszát

Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke ma sem viccelt Facebook bejegyzésében. A kormány legújabb nemzetvédő plakátkampánya miatt egyszerűen lefasisztázta Orbán Viktort. Ezért egy kocsmában nagyon is megrángatnák a bajszát.

A plakát mindössze annyit közöl, hivatkozva a nemzeti konzultáció végeredményére, hogy a válaszolók 99 százaléka elutasítja az illegális bevándorlást. „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén”, olvasható még a plakáton, amely kék alapú és egy mosolygós Soros-portrét is tartalmaz. Ez adott alkalmat Bokrosnak a fasisztázásra.

Ez a szörnyeteg álságosan hozzátette, az újabb plakát megint azt sugallja, mintha az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó.

Ott vannak Röszkénél a migránsok, és szinte nincs közöttük olyan, aki hitelt érdemlően bizonyítani tudná, hogy menekült. Ahogy az Olaszországba érkező tízezrek sem menekültek, hanem illegális bevándorlók, akik a jobb lét reményében akarják az embercsempészek, mögötte a sorosista hálózatok felbújtása nyomán elárasztani Európát.

Bokros ezeket védi. Ezeknek akar kaput nyitni Botka, Gyurcsány, Niedermüller, mindenki, aki Soros uszályába tartozik.

Bokros azonban fasisztázik is. Nem most először. Legutóbb akkor, amikor május elején Frans Timmermans EB alelnök antiszemitázott Orbánnal európai parlamenti felszólalásával kapcsolatban. Bokrosnak akkor is ugyan ezek a durva megfogalmazások jutottak eszébe, függetlenül attól, hogy van-e valamiféle alapjuk vagy sem. Most így fogalmaz. „Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést.” Hozzáfűzte, eljött az idő, hogy minden becsületes magyar állampolgár felemelje szavát a „nemzetvesztő kormány fasiszta propagandája ellen.”

Bokros Lajos nyilván nem vette észre, hogy minden becsületes magyar állampolgár már felemelte a szavát a kormány propagandája mellett. A nemzeti konzultációs levelek válaszolóinak 99 százaléka ugyanis éppen, hogy egyetért azzal, amit Orbán Viktor és kabinetje ezen a téren képvisel és tesz. Bokros tehát nemcsak a miniszterelnököt, hanem a magyarokat is milliós számban fasisztázta le. Igaztalanul megalázta, alávalónak minősítette őket. Azt a nemzetet, amelyből ő maga is vétetett. Balszerencsénkre.

És érdekes módon az Európai Unióval nem tette ugyanezt, amikor Soros György 2015-ös gondolatait magáévá téve áprilisban a migránsokkal kapcsolatos határozatot hozott. Átnyúlva a nemzetállamok feje fölött úgy döntött, hogy ki kellene alakítani biztonságos útvonalakat a menekültek számára Görögországból és Olaszországból a többi európai országba, évi egymillió menedékkérőt integrálnia kellene Európának, valamint minden menekült számára 15 ezer eurót kellene rendelkezésre bocsátani, hogy az első két évben fedezni tudják a kiadásaikat. Az utóbbi összeget természetesen hitelek felvételével teremtené elő Soros.

Az unió, illetve Soros tehát nem fasiszta, csupán át akar gázolni a nemzeteken. Csak az a fasiszta, aki meg akarja védeni a magyarokat attól, hogy olyanok jöjjenek az országba, akikkel ők nem akarnak együtt élni. Szemforgatóan azt merészeli leírni ez az ember, hogy kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó. Tudjuk, mint Röszkénél…

„Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét” – reagált a Fidesz a MoMa elnökének mai mocskolódására.

Milyen jó lenne, ha Bokros alapot adna ennek megcáfolására.

De nem teszi, mert a sötét, gonosz lelke ebben megakadályozza.

Sőt, minden megnyilvánulásával megerősíti ezeket az állításokat és félrevezeti a magyar közvéleményt.

Szégyellje magát!

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/39954/pics/lead_800x600.jpg
Bokros Lajos,fasiszta,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2017-07-04 06:33:47
Imbecillis bajszos szar!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?