A magyarok nem sírhatnak a végén!

Heisler András

Ellentmondásos interjút adott közre a HírTV kedden az Egyenesen című műsorban. A vendég Heisler András volt, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke, a téma pedig a kormány tájékoztató plakátkampánya az illegális bevándorlás ellen.

A plakáton szereplő információ, amit a nemzeti konzultáció alapján a válaszolók 99 százaléka teljes mellszélességgel támogat. Az pedig eddig is nyilvánvaló volt, hogy a migránsok betelepítését cáfolhatatlanul Soros György háttérirányításával az Európai Unió erőlteti hazánkra, az itthoni szervezőmunkában pedig a honi ngo-k, azaz a civilnek mondott szervezetek veszik ki a részüket.

A plakát ennyit rögzít. Sőt, még ennyit se, mert az ngo-król nem ejt egy szót se. Azokat a tényeket tudatja, amelyeket eddig is tudott, hozzátéve: „Ne hagyjuk, hogy Soros György nevessen a végén!” Azaz ne hagyjuk, hogy migránsokat telepítsenek Magyarországra.”

Ez az, ami alapján Bokros posztján mindjárt fasiszta Orbán-kormányról, antiszemitizmusról kezdett harsogni. Durva szavakkal, de leginkább megalapozatlanul kirekesztésről, nácizmusról szónokolt, ahogy arról írtunk is a Blogstaron. „Ennyi undorító, aljas, szánalmas plakátot kitenni, amely gyűlöletkeltő, kirekesztő, faji felsőbbrendűséget sugárzó, ez igenis a fasizmus melegágya. Időben fel kell emelni minden jóérzésű embernek a szavát ez ellen.” – mondta az Atv-ben.

A HírTv – Kálmán Olga – ezúttal is pápább akart lenni a pápánál, és mindenképpen azt akarta kimondatni Heisler Andrással, hogy a kormány a plakátokon zsidózik, holott ez természetesen nem igaz. Ezt ő így fogalmazta meg: „a kormány sorosozása már igencsak áthallásos, akár zsidózásnak is felfogható”.

Csak éppen zsidózás nincs! Szó sincs róla! Nyomokban sem. Legfeljebb valami, ami szerinte annak is felfogható, csak a tényszerűség hiányában nem meri ezt kijelenteni, nehogy fejére rántsa a forróvizes lábast. Ezt Kálmán Olga is pontosan érzékelte, ezért Heislert próbálta gyömöszölni, hogy rágalmazza meg ő a kormányt. Vádolja meg ő azzal Orbánékat, hogy zsidóznak. Aljas műsorvezetői erőlködés. Ebbe azonban a Mazsihisz elnöke nyilván nem mehetett bele. Mint mondta, „zsákutcába szaladunk, ha ebbe az irányba indulunk el. A kampányban nem jelent meg a zsidó szó, formálisan ez így van. Ha bemegyünk ebbe az utcába, akkor segítjük a kampányt, mi ezért nem akarunk besétálni.”

Hozzátehetjük, ha belemennek ebbe az utcába, akkor igazából nem a kampányt segítik, hanem valótlanságot állítanak. És ország-világ előtt újfent lejáratják magukat. Mert lehet, hogy a társadalom egy kis szegmense egyetértene velük, de a nagy többség mélyen elítélné a valótlan és alaptalan uszítással való vádaskodást. Maga Heisler András is kimondta, hogy volt olyan időszaka a Mazsihisznek, amikor minden hasonló uszítás ellen felemelte a szavát, ám a hangjuk ereje elfogyott, és amúgy sem hallgatta meg őket senki, mivel azt gondolták, „mindenért állandóan tiltakoznak a zsidók, hőzöngenek”. Most is ezt érték volna el. Hozzátette: „Soros egy emblematikus figura, Magyarországon a bankár zsidó kapitalistát jelenti, ezzel játszani veszélyes”.

A helyzet az, hogy senki nem játszik ezzel. Senki nem azért néz Sorosra gyanakodva, mert úgy gondol rá, mint aki „bankár, zsidó, kapitalista”. Soros Györgyöt az ég világon senki nem bántaná, nem mondaná rá azt, hogy nem az ország javát akarja, ha erre nem adna okot. Nem bizonyítaná lépten-nyomon, hogy például a kötelező migránsbetelepítések ösztökélésével ő kifejezetten rosszat akar a magyaroknak. Olyat akar, amit ők nem. Amit ők nagyon nem. Lépten nyomon kerülnek elő a bizonyítékok arra nézve, hogy ez így van és nem fordítva.

A kormány tehát joggal mondja meg az embereknek, honnan várható a veszély. Ki az, aki a kormánybuktató politikai szándékkal működő civil szervezeteket támogatja, pénzeli, hogy olyan kabinet számára csináljon szállást, amely a hatalmuk érdekében szíves örömest beengedné a migránsokat. Veszélybe sodorva a magyarságot, a nemzet jövőjét.

A plakátok tehát tömören néven nevezik a helyzetet, annak fő mozgatóerejét, előidézőjét. Nem is tehetnek mást, hiszen a valóság csak így érthető meg a legszélesebb körben.

Kálmán Olga és a többi fórum a zsidózó kormány bélyeget szeretné rásütni valahogy Orbánékra, hogy elhallgattassák őket. Hogy visszavonassák a plakátokat, hogy csendet és békességet teremtsenek Soros agresszív, gyarmatosító politikájának. Ezért beszélnek uszításról, gyűlöletkeltésről, fasizmusról.

Pedig erről szó sincs és soha nem is volt szó.

Itt pusztán az önvédelem a fontos, de az nagyon!

Az, hogy a kormány és a magyarság összekapaszkodva, együtt küzdhessenek azért, aminek születtek, s amik lenni akarnak a jövőben is.

Magyarok!

Büszke magyarok. Akik senkit nem bántanak. Akik mindenkit szeretettel befogadnak, ha a jövevény nem bántja őket. Azt gondolom, ez a természetes.

Ezért nem hagyható, hogy Soros nevessen a végén!

Mert ha Soros nevet a végén, akkor a magyarok sírnak!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/40016/pics/lead_800x600.jpeg
Heisler András,Kálmán Olga,Mazsihisz,Plakátkampány,Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?