Blogolj!

Bolond lyukból, 24.hu szél fúj

Egy „rendkívüli” hír. „Nem akarták beengedni hétvégén a Hajógyári szigetre Gerendai Károlyt, mert nem találták a listán. Végül bejutott egy másik Gerendai Károly hetijegyével, aki bár csak névrokona, az ő éttermében dolgozik.”

Lehet, hogy a 24.hu számára az olvasó tiszta hülye, mint ahogy a dolog fordítva sem elképzelhetetlen. Sőt!

El lehet azt ugyanis képzelni, hogy amikor még a Sziget Fesztivál meg sem nyitott, amikor még gőzerővel folyt a rendezvény előkészítése, akkor az esemény fő szervezőjét nem engedik be a helyszínre?

Egyáltalán milyen listán nem volt rajta a neve? (Mennyi? Mi mennyi?) Miért kéne bármilyen listán szerepelnie annak, aki a listát összeállította vagy jóváhagyta?

Ha a hírből egy hang is igaz lenne, akkor a Kovácsok, a Kissek, a Nagyok, a Szabók és a többi gyakori nevű honfitársunk könnyedén ki be járkálhatnának névalteregójuk adataival a „szuperbiztonságos” rendezvényre.

Hagyjuk is. Elég, ha megjegyezzük a forrást: 24.hu.

Azt a portált, amely négy nappal azután csinál „hírt” egy olyan eseményből, ami egyáltalán nem biztos, hogy megtörtént. Ha meg véletlenül meg is történt, akkor meg ki a francot érdekel. Még az esemény pillanatában sem, napokkal később pedig pláne nem.

Legfeljebb a 24.hu-t izgulhatott föl rajta, ami – nehéz szívvel mondom ki, de muszáj – nem vet túl jó fényt az olvasóikra. Hagyják is a portált a csudába, keressenek jobbat, megbízhatót.

Már csak azért is, mert a népi bölcsesség szerint bolond lyukból 24.hu szél fúj. S nemcsak egy alkalommal.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41145/pics/lead_800x600.jpg
24.hu,bolond,Gerendai Károly
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?