Coki Lucifernek

Kósa Lajos a Vasárnapi Újságban ma reggel elmondta, mikor lesz augusztusban rendkívüli parlamenti ülés. “Ha csak az ég a földdel nem válik egybe”, akkor semmi ok nincs arra, hogy nyáron összeüljön a parlament.

Ez a bejelentés azért is érdekes, mert Botka heti kis öröme (20 forintos) annak közzététele volt, hogy sikerült a 40 szükséges aláírást összekoldulnia az ellenzéki pártoktól a rendkívüli ülés összehívására. A parancsot természetesen Soros György adta ki, aki képtelen tudomásul venni, hogy nem törvények fölött álló anyaisten, amit az SZDSZ-es Magyar Bálinték csináltak belőle annak idején, hanem egy a jogalanyok közül, akikre a magyar törvények egyformán vonatkoznak.

Az eset pikantériája, hogy Gyurcsány aláírása is szükség volt a negyvenhez, mivel a Jobbik nem támogatja a rendkívüli ülés összehívását. Mit tesz Isten, a látszólag hadban álló vezérek teljes harmóniában intézték a szignót. Úgy, mint akik között minden a legnagyobb rendben van. Hajtépésnek, ellenségeskedésnek nyoma sem volt. Legfeljebb a szocik és a liberálisok által most is tök hülyének nézett választók, az újból becsapott, ismételten átvert nyilvánosság lepődhetett meg az utóbbi időben nem látott egyetértésen.

Sejtettük, de már tény, a Fidesz részvételének elmaradása miatt nem lesz rendkívüli parlamenti ülés. Erre mondják pestiesen, hogy coki. Pedig az ülésen az MSZP nagyon el szerette volna érni, hogy a felsőoktatási törvény ne vonatkozzon a CEU-ra, Soros György egyetemére. A kormánypárnak természetesen esze ágában sincs megváltoztatni a törvényt. Ezt tudja az ellenzék is, de mivel Gyuri bácsi botrányt akar, ezért a rendkívüli ülés összehívásának feltételeit is produkálni kellett, hogy a sajtóban lehessen hőbörögni a kormányzat „diktatúrája” miatt.

A Fidesz frakcióvezetője azonban hangsúlyozta, “a törvényeknek mindenkire vonatkoznia kell, még Soros Györgyre is”. Nincs kivétel, amire jó példa, hogy a másik Magyarországon működő amerikai intézménnyel – a módosított felsőoktatási törvény előírásai szerint – meg is született a megállapodás.

Kósa kiemelte, az MSZP kezdeményezésén látszik, hogy “tiszta kamu az egész”.

Ezzel mi sem tudunk vitatkozni! Már csak azért sem, mert a szocik fennállásuk alatt igazmondásukkal még soha nem segítették a sajtó munkáját.

Így a Gyurcsány, Botka ellentétet szintén nevezhetjük mostantól – hivatalosan is – kamunak. Hazugságnak, szemfényvesztésnek.

„Nem adhatok mást, csak mi lényegem” – mondá a gonosz Lucifer Madáchnál. Így van ezzel Botka is, így vannak ezzel a szocik is, a libsik is.

A magyar politikai élet Luciferei. Úgy is mondhatjuk, gonoszai.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41230/pics/lead_800x600.jpg
Botka,Gyurcsány Ferenc,Kósa Lajos,Lucifer,rendkívüli ülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?