Pokolfajzat

„A barcelonai áldozatokat mérhetetlenül sajnálom, Arthur J. Finkelsteint nem. És remélem, ugyanoda kerül, mint a merénylő.”

A fenti kegyeletgyalázó mondatokat nem a pöcegödör legaljáról halásztam. Egyszerűen leolvastam Hont András Facebook bejegyzéséről.

Hont András ma a liberális újságírás sztárolt üdvöskéje, a televíziós beszélgetések gyűlöletoldalának rendszeres szereplője. Az ellenzéki oldal mintaként állítja a nyilvánosság elé, akit szerintük követni kell. Ilyen az igazi demokrata, mutatnak rá.

Ez az ember írta le azt a Finkelstein haláláról érkező hír pillanataiban, hogy nem sajnálja a tüdőrákban hosszú szenvedés után elhunytat és reméli, hogy ugyanoda jut, mint a merénylő. Tehát a pokolba.

Finkelstein kiváló amerikai kampánystratéga volt, Orbán Viktorral rendszeresen találkozott. Számos politikust vezetett sikerre munkája során. 2008 óta a Fideszt is ellátta tanácsaival, aminek meg is lett az eredmény 2010-ben, 2014-ben. Hont András valószínűleg pusztán azért reméli a pokolba jutását, mert más a véleménye a világról. Bibó István forog a sírjában.

Ilyen az igazi liberális. Szerintük csak az a demokrata, akit ők annak tartanak. Mindenki más, akinek más a világlátása, mint az övék, az ellenség, akiket legszívesebben a merénylő sorsára juttatnának. Pokolra küldenék.

Ha ilyen aljas gondolatokat egy konzervatív újságíró fogalmazna meg mondjuk Ron Werberről, az MSZP kampánytanácsadójáról, a gyűlölet fekete öves mesteréről, már leszakadt volna az ég. A liberális média képviselői, élén Hont Andrással, élve boncolták volna a kollégát.

Ilyen azonban nem fordulhat elő.

Ilyen mélyre, csak a szakma liberális képviselői süllyedhetnek.

Nekik azonban, mint hivatásos környezetszennyezőknek – sajnos – könnyen megy.

Ők az igazi merénylők, akiknek fontosabb saját nemzetük védtelenné tétele, mint saját hazájuk, az európai nemzetek védelme.

Ők az igazi pokolfajzatok!

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41444/pics/lead_800x600.jpg
Arthur J. Finkelstein,Hont András,pokolfajzat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Csorda Nép 2017-08-21 17:07:00
Formállogikai szempontból sajnos vannak gondok az írással.

1. Első mondat: Hont nem sajnálja - van ilyen. Neked, kedves József, mi jutott eszedbe a barcelonai gázolóról, mikor megtudtad, hogy lelőtték? A társairól, akiket egy rendőrnő lőtt agyon? Mi jutott eszedbe a nizzai gyilkosról, a turkui késelőről? Sajnálod őket? Nem. Érzéseid megalapozottak, számon kérni nem lehet őket. Kegyeletgyalázó vagy, ha kimondod, hogy nem sajnálod őket? Nem. Nos, Hont András azt gondolta, hogy Finkelstein tevékenysége miatt nem méltó a sajnálatára. Ugye az érzéshez fűződő jogát nem akarod elvitatni?

2. Második mondat: REMÉLI, hogy a pokolra jut. Mit jelent ez a gondolat? Hont hisz az isteni rendben, Isten univerzalitásában, hisz abban, hogy megítéli az élőket és holtakat, amint azt a Bibliában olvashatjuk:

"2. Timóteus 2:19 Isten azonban olyan erős alapot épített, amit senki sem tud lerombolni. Erre ez a két dolog van felírva: „Az Úr jól tudja, ki tartozik hozzá!” és „Aki azt mondja magáról, hogy az Úrhoz tartozik, az távolodjon el minden hamisságtól és gonoszságtól!” - Finkelstein? Aki tudatosan állította munkássága középpontjába a negatív kampányt, a gyűlöletszítást, aki zsidóként zsidó ellen a saját zsidóságát használta fel a kampányában, aki szitokszóvá züllesztette és hamisította a liberalizmust? Aki ilyen gondolatokkal házalt, pl: "A felvétel 49. percében Finkelstein arról beszél, hogy hogyan működik az emberi irracionalitás: ha egy politikus arról kezd beszélni, hogy hogyan javítaná meg hét pontban a nyugdíjrendszert, az az üzenet egyszerűen elvész, ellentétben azzal, hogy ha egy másik azzal kezd kampányolni, hogy egy bizonyos, bármilyen embercsoportnak a szűrét ki kell rakni az országból."
https://www.youtube.com/watch?v=IfCBpCBOECU

De idézhetnénk ezt a bibliai helyet is:

2. Timóteus 4:1 Kérlek azért az Isten és Krisztus Jézus színe előtt, a ki ítélni fog élőket és holtakat az ő eljövetelekor és az ő országában.

Esetleg Mt 25.?

"Amikor eljön dicsőségében az Emberfia és vele minden angyal, helyet foglal fönséges trónján. Elébe gyűlnek mind a nemzetek, ő pedig különválasztja őket egymástól, ahogy a pásztor különválasztja a juhokat a kosoktól. A juhokat jobbjára állítja, a kosokat pedig baljára. Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot! Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek. Erre megkérdezik az igazak: Uram, mikor láttunk éhesen, hogy enned adtunk volna, vagy szomjasan, hogy innod adtunk volna? Mikor láttunk idegenként, hogy befogadtunk volna? Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy meglátogathattunk volna? A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. Ezután a balján állókhoz is szól: Távozzatok színem elől, ti átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és angyalainak készült. Mert éhes voltam, s nem adtatok ennem. Szomjas voltam, s nem adtatok innom. Idegen voltam, s nem fogadtatok be. Nem volt ruhám, s nem ruháztatok fel. Beteg és fogoly voltam, s nem jöttetek el meglátogatni. Ekkor ezek is megkérdezik: Uram, mikor láttunk éhesen vagy szomjasan, idegenként vagy ruhátlanul, betegen vagy börtönben, s nem voltunk szolgálatodra? Erre majd ezt feleli: Bizony mondom nektek, amit a legkisebbek valamelyikével nem tettetek, velem nem tettétek. Ezek örök büntetésre mennek, az igazak meg örök életre."

Igen, Hont András reméli, hogy Finkelstein Isten jóvoltából örök büntetésre megy -
amint az megíratott.

Mi ezzel a bajod?
Válaszolok
Zoltán 2017-08-21 14:17:40
És a nemzet, sok ilyet nem köp ki. Bevonultatnám, turistaként a kínai, vagy Észak-Koreai hadseregbe 1 évre. (Az adófizetők pénzéből!) És amikor lerohadt róla még a gatya is, meg tanul-e disztingválni. Földet rá!
Válaszolok
Illés 2017-08-20 19:05:33
Ez a Bandi gyerek,egy felkrágogott zöld takony.
Válaszolok
Kinga 2017-08-20 17:48:30
Ez borzalmas! "Emberek" hogy süllyedhetnek ilyen mélyre?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?