Németh Szilárd a szeretetről

Érdemes még pár sor erejéig visszapillantani az országszerte ragyogóan sikerült Szent István napi ünnepségekre. Csepelen Németh Szilárd Fidesz alelnök osztotta meg gondolatait az ünneplőkkel. Ebből ragadunk ki néhányat.

Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között.

Ők azt akarják, hogy tagadjuk meg kereszténységünket, legyünk vallásunkban is kevertek, sokszínűek. Mi erre azt feleljük: hit, remény, szeretet.

Ők azt akarják, hogy nyissuk meg a határokat, hogy bontsuk le a kerítést, hogy fogadjuk el a betelepedési kvótát, hogy évente másfél millió migránst engedjünk be Európába, hogy adjuk fel nemzetállami függetlenségünket, hogy éljünk azokkal együtt, akik a vesztünkre törnek, hogy építsük a multikultit.

Mi azt feleljük, megvédjük az európai, és a magyar emberek biztonságát, megvédjük hazánk szuverenitását, és a jövőben is ragaszkodunk a görög-római antiktvitáson és a zsidó-keresztény értékrenden alapuló Európához és nemzeti kulturális örökségünkhöz.

Mi magyarok csak magunk dönthetjük el, hogy kikkel akarunk együtt élni. A megmaradásunk záloga a család. Mi azt mondjuk, erősítsük meg a családokat, segítsük, hogy minél több magyar gyermek megszülessen és boldogulhasson itt a hazában.”

Milyen kézenfekvő különbségek. Szinte nem is lehet kérdés, mi mellett dönt az emberi szív és a józan ész. Mégis mennyit kell küzdeni azért, hogy a három isteni erény, a hit, a remény és – a három közül talán a legnagyobb – szeret világa megmaradhasson nekünk.

Hinni kell benne, hogy most sem lesz hiábavaló a küzdelem!

Még szerencse, hogy a sorosisták nem tudják, mi az a szeretet.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41484/pics/lead_800x600.jpg
hit remény szeretet,Németh Szilárd,Soros-terv
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?