Blogolj!

Stohl Buci vonyíthat még sokáig

„Legszívesebben ordítanék, de nem merek” – panaszkodik a Magyar Narancs címlapján Stohl András, félreérthetetlenül utalva rá, hogy nincs kibékülve az őt körülvevő világgal.

Az a Stohl Buci, aki húsz éve színházban, televízióban, számtalan más megbízása alapján azt csinál, amit akar. Annyira jó dolga volt, hogy már semmi sem számított. Emlékszünk, hogy részegen elkövetett súlyos közúti baleset miatt 2011-ben kénytelen volt öt hónap börtönre ítélni őt a bíróság. Tizenöt éve hasonló ügy miatt pénzbüntetésre ítélték és jogosítványát is bevonták. Tizenegy éve drogügyben hallgatta ki őt a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A szoclib időkben mégsem akart ordítani, akkor valahogy mindig ki volt békülve a világgal.

Pedig manapság sem panaszkodhat. A „mennyit kell behoznia havonta, hogy jól álljon?” kérdésre válaszolta: „Ahhoz, hogy nullán legyek, legalább másfél milliót.”

Attól a világtól kapja ezt, amellyel ezek szerint nagyon nincs kibékülve. Szemét, goromba, intoleráns világ lehet, az szent.

A csúcsjövedelem mellett pedig további intellektuális csemegének ott van Alföldi Róbert, akinek rendezésében főszerepet játszik a Hegedűs a háztetőn című hamarosan bemutatásra kerülő musicaljében.

Ezek után mi kellhet még ennek a kedves jó Stohl Bucinak, hogy jó kedve legyen, hogy ne akarjon ordítani a szerinte gonosz világ miatt, aki vele így kitol?

Esetleg Gyurcsány Fletó vagy Botka Laci kormányfői liberális nagyujját akarná legszívesebben szopogatni, kettesben Alföldi Robival?

Ezzel sajnos a mai világ nem szolgálhat.

Így valószínűleg néhány ciklus erejéig még kénytelen lesz vonyítani Buci, ha akar.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41618/pics/lead_800x600.jpg
Botka Laci kormányfői liberális nagyujja,Legszívesebben ordítanék,Másfél millió,Stohl András
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?