Ne pénecold el Orbán győzelmét!

Az ATV-s, frizbis Hajdú Péter nem tartja magát szervilisnek, ennek ellenére nem lát a politikai placcon alkalmasabb miniszterelnök-jelöltet Orbánnál. Ezt a 24.hu-nak nyilatkozta ma.

Láss csodát! Hát mit is jövendölt volna mást egy olyan ember, aki ugyan lehet, hogy a politikában nem szervilis, de másutt annál inkább. „Csak a nézettség számít. Hiába vagy tehetséges, ha nem néznek. És lehetsz nagyon tehetségtelen, ha néznek” – részletezte ugyanott. Miután a Frizbi a nézettebb bulvárműsorok közé tartozik, így még az is megeshet, hogy Hajdú az utóbbi kategóriába sorolja magát. De ez legyen az ő dolga.

Az már inkább közügy, hogy a nézettségre ilyen sokat adó műsorvezető azt az Orbán Viktort tartja a legalkalmasabb kormányfőjelöltnek, akinek két és félmilliós támogatottsága van. Talán nem véletlenül. Naná, hogy szeretne közülük jónéhányat leakasztani.

Hozzá képest Vonával, Botkával nem sokra menne, hogy Gyurcsányról vagy az LMP-sekről ne is beszéljünk. Juhász Péter pedig legfeljebb a fütyülőivel van ’Együtt’, szavazóból annál kevesebbet tud felmutatni, hogy a stabilan és folyamatosan egy százalékra mért párbeszédes Karácsony Gergelyről ne is beszéljünk.

Szóval nem kockáztatott sokat Hajdú Péter, amikor bemondta a miniszterelnök nevét. Neki mindenképpen ez hoz a legtöbbet. Hogy aztán ő valóban szeretné-e, hogy Orbán győzzön jövőre, az már kérdés. Ha pedig lelke mélyén igazából nem szeretné, s csak önös érdekből volt ilyen határozott, akkor baj van. Akkor nagy baj van. Mert elkiabálhatja, ha tetszik elpénecolhatja a sikert.

Néhai Kőbanyai Gyuri barátom, isten nyugosztalja, haláláig megszállott MTK szurkoló volt, mindig rám szólt a Hungária körúti stadionban, amikor egy MTK-Fradi meccsen láttam valami gólveszélyes kék-fehér akciót, s mondtam neki, hogy a legközelebbiből akár gólt is rúghatnak!

– Ne! Ne mondj ilyet! Hallgass! Elpénecolod a meccset! Tudom úgyis, hogy csak azért mondod, hogy a Fradi győzzön!

Mi tagadás, ebben volt valami, lévén az ellenfél szurkolója, de – illő vagy sem – imádtam, ahogy Gyuri ugrik az ilyesmire! Szerencsére tudtunk rajta közösen nevetni.

A választás azonban komoly dolog. Ott nem három pontért megy a küzdelem. Ott Magyarország jövője a tét. A biztonságos, kiszámítható, szuverén jövője.

Amit nagyon nem lenne szabad elpénecolni.

A nézettségfüggő Hajdú Péternek pedig különösen nem.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41786/pics/lead_800x600.jpg
Csak a nézettség számít,frizbis Hajdú Péter,pénecolás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gizella 2017-08-30 13:49:04
Beindult a kaméleon ösztön. Már kezdi változtatni a hozzá állását, hiszen a jövőben is meg kell élni, és nem is akárhogy. Lehetőleg jó gazdagon! Kezdődik a dörgölődzés. Hát ezek vagytok ti liberálisok, balliberálisok, szocik. Mind egytől egyig. Jellemtelen figurák!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?