Bokros percek alatt lebukott

Néhány perc kellett hozzá mindössze, hogy Bokros Lajos a Modern Magyarország (MoMa) elnöke megbukjon a nézők előtt tett nyilvános vizsgán. Ezúttal az ATV Start minapi adásában akarta félrevezetni a nyilvánosságot. A Putyin-látogatás gyalázásával kapcsolatban közölte ugyanis, hogy a Paks II-vel kapcsolatos szerződés „50 évre titkosítva van.” Majd hozzátette, ez azt jelzi, hogy Orbánék „félnek a tartalmát a magyar társadalom elé tárni, mert rengeteg disznóság és magyar érdekeket sértő intézkedés lehet benne.”

Csak néhány percet kellett várnia a nézőknek, amikor is ugyanabban a műsorban Lattmann Tamás nemzetközi jogász volt a vendég. Ő egyébként korábban civil tüntetéseket szervezett és népszavazásokat is kezdeményezett, aki akár Botka Lászlóval is hajlandó megküzdeni a baloldal miniszterelnök-jelöltségéért. Magyarán neki sem szíve csücske az Orbán-kormány, de ez most mellékes. Jogászként azonban „szakmai ártalom”, hogy nem hagyhatja figyelmen kívül a tényeket. Szóval az ATV startban Bokros után nem sokkal Lattmann elmondta, „a nemzetközi szerződés nyilvános, aminek a szövege ismert, ezt mindenki el tudja olvasni, ha akarja.”

Puff neki! Ez nem jött be, Lajos!

Ha valaki saját szemével meg akar győződni a szerződésről, az kattintson ide. Szövege a Greenpeace honlapján jelent meg annak idején magyarul, hivatalos fordítóiroda által hitelesítve.

Eddig is tudtuk, hogy Bokrosban az Orbán-kormánnyal szembeni gyűlölet ritkán teszi lehetővé, hogy a MoMa elnöke tiszta fejjel képes legyen uralni gondolatait. Ahogy azzal is tisztában lehet a nyilvánosság józanabbik fele, hogy a tőről metszett sorosista Bokros, aki jelenleg is a Közép-Európai Egyetem (CEU) tanára, általában is hadilábon áll az igazmondással, csak nem bukik le mindig ilyen látványosan, mint most. Őt egyetlen érdek vezeti, főnöke teljes körű kiszolgálása.

Az, hogy ez nyilvánvalóan a magyar nemzet rovására történik, számára egyáltalán nem fontos.

Sőt!

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/41812/pics/lead_800x600.jpg
Bokros Lajos,Bokros percek alatt lebukott,Lattmann Tamás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
János 2017-09-01 17:05:07
Az nyilvános, hogy titkosítva van..
Válaszolok
Pel 2017-09-01 01:12:46
Remek, akkor mit titkosítottak Paks2-vel kapcsolatban ?
"Föloldják a Paks 2-re vonatkozó megvalósítási szerződés titkosítását - jelentette be Lázár János kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón, miután az Európai Bizottsággal és az adatvédelmi biztossal egyeztettek. Nem lesz teljes titokfeloldás, csak ha az nem befolyásolja Paks 2 megvalósítását."
Válaszolok
Zsolt 2017-08-31 08:10:47
A cikk egy oyan magyar nyelvű szerződésre utal, amiben az van írva, hogy tervezet...
Hol a végleges szerződés?
Válaszolok
Miklos 2017-08-30 22:45:37
Valamelyik job lett volna ezek szerint,ha tartja a száját. ...de így még jobb!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?