Provokáció volt Vona nyugdíjas-sértegetése

Csepeli nyugdíjasokkal találkozott a délután folyamán Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő. Az eseménnyel kapcsolatos Facebook bejegyzésében Németh Szilárd elmondta, az egész Jobbik magáévá tette az ellenzéki párt elnökének, Vona Gábornak a nyugdíjasokkal kapcsolatos „provokációját”, hiszen a Jobbik más politikusai sem kértek még bocsánatot az idős emberektől.

Az MTI beszámolója szerint Németh Szilárd a találkozón részt vevő csepeli nyugdíjasokról ezt mondta: tiszteletet és megbecsülést várnak el mindenkitől, leginkább a politikusoktól.

Németh Szilárd több résztvevő véleményét is idézte Vona Gábor néhány héttel ezelőtti, nyugdíjasokról szóló Facebook-bejegyzéséről. Elmondta: volt, aki szerint a nyugdíjasokon keresztül a családokat támadták meg, mert a nagymamák a családok legfontosabb részét képezik, és „hogy jön valaki ahhoz, hogy a nagymamát egy ilyen vérben forgó szemű, agresszív valakinek nevezze”.

Volt, aki arról beszélt – folytatta –, hogy ha bármely kisebbségi csoportot „ilyen típusú támadás érhet” egy ellenzéki politikus részéről, akkor mi lesz, ha hatalomra kerülnek, meddig fognak elmenni, mit fognak megengedni maguknak. A Fidesz alelnöke hozzátette: egy másik nyugdíjas véleménye szerint a Jobbik elnökének „provokációja” egy „tervezett program”, ezért is nem kér bocsánatot Vona Gábor.

Tekintsék meg azt a videót, amely a Csepeli nyugdíjasokkal való találkozásról készült.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/42014/pics/lead_800x600.jpg
Csepel,Németh Szilárd,nyugdíjas-sértegetés,provokáció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?